Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nie działa poprawnie] FLPR Bot v3.3

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 800x600, tryb w oknie i nie zbiera nagród ( nie klika next). ;/ Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? Dodam, ze okienko po włączeniu nie ruszane, stoi centralnie na środku.

Edit: Dobra, dziala jak nalezy. Fajnie leci kasa i exp ;)

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, gdy włączam bota on wgl nie reaguje. Jedynie co robi to włącza sobie pościg single player i naciska next jak mnie złapią gliny bo nie podejmuje próby ucieczki wgl. ... i tak w kółko. Rozdzielczość jest ustawiona na 800x600 w okienku, jadę nissanem sillva jeśli ma to jakieś znaczenie i mam 3 poziom. proszę o szybką odp i z góry dzięki :>

Opublikowano

Witam, gdy włączam bota on wgl nie reaguje. Jedynie co robi to włącza sobie pościg single player i naciska next jak mnie złapią gliny bo nie podejmuje próby ucieczki wgl. ... i tak w kółko. Rozdzielczość jest ustawiona na 800x600 w okienku, jadę nissanem sillva jeśli ma to jakieś znaczenie i mam 3 poziom. proszę o szybką odp i z góry dzięki :>

Nabija Ci kasę czy nie? Bot tak działa, auto ma stać w miejscu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nabija Ci kasę czy nie? Bot tak działa, auto ma stać w miejscu.

Własnie nie nabija kasy nie wybiera karty dostaje 1 reputacji i - 300~~ IGC

Jak się zaczyna odliczanie 3,2,1 to powinien sam jechać, a raczej stać w miejscu i po kilku sekundach uciec i rozpocząć następny ale tak się nie dzieje ; d. Po tym odliczaniu ja muszę uciekać sam manualnie bo inaczej mnie złapią i nic wgl nie dzieje się w przyspieszonym tempie. Na 1 kompie mi działa ale u brata już nie ten sam win7 64 i taki sam komp, więc nie wiem o co kaman ;/ ...

Opublikowano

Własnie nie nabija kasy nie wybiera karty dostaje 1 reputacji i - 300~~ IGC

Jak się zaczyna odliczanie 3,2,1 to powinien sam jechać, a raczej stać w miejscu i po kilku sekundach uciec i rozpocząć następny ale tak się nie dzieje ; d. Po tym odliczaniu ja muszę uciekać sam manualnie bo inaczej mnie złapią i nic wgl nie dzieje się w przyspieszonym tempie. Na 1 kompie mi działa ale u brata już nie ten sam win7 64 i taki sam komp, więc nie wiem o co kaman ;/ ...

Okno gry ustaw na środek ekranu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Spróbuj uruchomić bota jako administrator i wyłączyć zaporę systemową.

Niby wszystko ok wszystko się dzieje w szybszym tempie ale nadal nie ucieka przed policją

Opublikowano

Wyświetla mi się, że znaleziono nową wersję i przekierowuje mnie na stronę DarkTeam po w języku rosyjskim. Wiem ktoś kiedy będzie nowa wersja czy może już jest ?

Opublikowano

Wyświetla mi się, że znaleziono nową wersję i przekierowuje mnie na stronę DarkTeam po w języku rosyjskim. Wiem ktoś kiedy będzie nowa wersja czy może już jest ?

Aktualnie nie ma nowej wersji. Jeśli tylko ukaże się aktualizacja, pojawi się informacja w tym temacie.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...