Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nie działa poprawnie] FLPR Bot v3.3

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cheat rozpędza się do 100km/h po czym chamuje i staje na ułamek sekundy i tak w kółko + używa wszystkich możliwych power'upów.

tak ma być?

+ można prosić instrukcję?

+ co trzeba pozaznaczać?

Edit:

głupi ja, źle go ustawiałem...

teraz wszystko bangla, zajebisty cheat!

polecam =]

Opublikowano

Również polecam

Uzywam go od wczoraj ogolnie mówiac z początku mi nie otwierał kart to dałem okno do rogu i mi pieknie smiga.

Co do kolegi up to najlepiej wyciagnij sobie wszystkie powerup'y ponieważ tylko je zużywasz a one jemu są nie potrzebne ja zabrałem i narazie mam Nitra okolo 500 sztk,Uników po 300 ogolnie mase tego :D 

Thx koledze za linka u góry .

Polecam 

Opublikowano

Dlaczego wyświetla mi komunikat : unable connect to www.darkteam.net              ?

Nie mogę nawet wejść na stronę darkteam.net

Pewnie przerwa techniczna czy coś, teraz bot powinien działać ;)

Opublikowano

FLPR Bot.zip: The archive is either in unknown format or damaged Przy wypakowywaniu tego pliku wyskakuje to pomoże ktos ?

Wyłącz zaporę systemową i antywirusa, a następnie pobierz i wypakuj bota.

Jeśli nadal będzie występował problem - pobierz wypakowany już program:

http://www35.zippyshare.com/v/54786816/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/9f9ecbbb1e506ec0d3ee31065af20792ba1fb24d420469e9c3c850bd7ac42219/analysis/1403560885/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bocik cudeńko 10/10 polecam , a co do wykrywalności to tak jak koledzy już pisali admini bardzo mało robią o ile w ogóle coś robią ;)

Miłego bocenia :D

Opublikowano

Hmm... Mam problem, a więc gdy bot robi ten pościg to na dodatek zużywa mi Power Up'y!

Czy wie ktoś jak temu zaradzić??

Skasuj wszystkie litery w polu "Spend P. ups", oznaczają one cyfry power-upów, jakich bot ma używać (przydatna funkcja, przy zaliczaniu osiągnięć),

HB5fLf7.png

Opublikowano

da się jakoś wyłąćzyć żeby nie używał nitro i tych innych ?

Skasuj wszystkie litery w polu "Spend P. ups", oznaczają one cyfry power-upów, jakich bot ma używać (przydatna funkcja, przy zaliczaniu osiągnięć),

===

@krystiann0403 Może podałbyś więcej info. Nie włącza ci się czy co? Antywirus wykrywa wirusa?  Bo mi chodzi normalnie.

Opublikowano

Ma ktoś pomysł, czemu po 2 lub 3 godzinach bocenia wyskakuje błąd "utracono połączenie z serwerem. gra zostanie zamknięta". I jak już mnie raz wyeksmituje to co 5 minut eksmituje z gry. Reinstal pomaga, ale nie uśmiecha mi się 2-3 razy dziennie robić reinstalu, który przy moim łączu zajmuje około godziny czasu (zanim gra się pobierze) :(

Teraz już nawet reinstal nie pomógł, jakaś idea?

Opublikowano

Ma ktoś pomysł, czemu po 2 lub 3 godzinach bocenia wyskakuje błąd "utracono połączenie z serwerem. gra zostanie zamknięta". I jak już mnie raz wyeksmituje to co 5 minut eksmituje z gry. Reinstal pomaga, ale nie uśmiecha mi się 2-3 razy dziennie robić reinstalu, który przy moim łączu zajmuje około godziny czasu (zanim gra się pobierze) :(

Teraz już nawet reinstal nie pomógł, jakaś idea?

Grając bez bota nie masz takich objawów? Możesz wykluczyć problemy z połączeniem internetowym?

Polecam też wypróbować Pursuit Bot'a:

http://www.mpcforum.pl/topic/1064675-141013-pursuit-bot/

Działa w analogiczny sposób, lecz jest wydajniejszy ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Grając bez bota nie masz takich objawów? Możesz wykluczyć problemy z połączeniem internetowym?

Polecam też wypróbować Pursuit Bot'a:

http://www.mpcforum.pl/topic/1064675-141013-pursuit-bot/

Działa w analogiczny sposób, lecz jest wydajniejszy ;)

Połączenie jest stabilne (sprawdzam mając odpalone radio internetowe, jak się nie zatnie to znaczy że jest stabilność).

Pursuit Bot nie zbiera mi dla odmiany kasy, tz odbija osiągnięcia ale kończy każdy wyścig na poziomie 300 IGC. 

Właśnie odkryłam motyw, który powoduje że przestaje mnie wywalać na tym bocie, przed użycie czyszcze wszystkie niepotrzebne procesy w menadżerze urządzen i jest git, dropilo samo 2h, później zachciało mi się wypróbować innego hacka, z którym też sobie nie radzę :p. Ale o tym napisałam pod odpowiednim tematem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pobrałem 3.4

Banują szybko za to?

Mam ochotę chwilę się pobawić, ale nie wiem, czy warto, jak nazajutrz mam dostać bana.

Mam błąd "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później.", ale to po 5 minutach używania bota, więc to chyba nie jest ban, hm?

Hasło dobre na 100% wpisuję.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Pobrałem 3.4

Banują szybko za to?

Mam ochotę chwilę się pobawić, ale nie wiem, czy warto, jak nazajutrz mam dostać bana.

Mam błąd "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później.", ale to po 5 minutach używania bota, więc to chyba nie jest ban, hm?

Hasło dobre na 100% wpisuję.

Sprawdzają ci konto, trwa to kilka godzin. Potem najprawdopowdobniej dostaniesz bana.

f

Opublikowano

Wow! Działa, dzięki za mojego Lexusa LFA :D

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Opublikowano

Wyłączyłem speed x10 i nie wywaliło mi tego błędu.

Bana nie ma.

Kurcze, można przyspieszyć np. 3, albo 5 razy, a nie te 10? :P

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...