Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używanie nieposiadanych skórek

4ggr35510n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ;) jak najbardziej działa, właśnie robie sobie bekę z tekstów Cho Dżentelmena ;d

yyyyyyyyy mleko?!

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to działa? Bo niby czas się zatrzymuje i w ogóle, słysze głos postaci, wszystko fajnei ale podczas ładowania postaci, nazwe skina mam display_ coś tam coś tam. Innym razem wszystko wyglądało tak samo, tylko inne postacie i normalnie działało.

Żeby wybrać u kogoś powiedzmy 4 skina to musze mieć 4 skiny u którejś postaci, czy to działa tak że ogólnie 3 skin u xina jest odpowiednikiem 3 skina u garena?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

skoro masz nazwę skina display coś tam coś tam to znaczy że slot skina który posiadasz nie pasuje to slota skina który chcesz mieć.

Przykład:

Zed ma 1 skina, jeżeli użyjesz do zbugowania go skórki Alistara która jest piąta, to będziesz miał właśnie błąd "display blabla"

Żeby mieć 1 skin zeda należy użyć 1 skina Tristany.

Kolejny przykład, 5 skin Cho'Gatha to legendarny Battlecast, jak użyjesz skina Kayle/Alistara który jest 5 to tego skina otrzymasz.

Opublikowano

teraz to inaczej działa bo jak zrobie ten trick to mi wybiera postać do ktorej chcialem skina ( ktorego nie mam ) i pokazuje ze mam skina :)) trzeba to robic na wyczucie :))

Leona 0/11.

Opublikowano

A co jeżeli posiadam już jakiegoś skina do którejś postaci, a chciałbym zagrać innym? Chodzi tutaj o zbugowaine skina do eza pf, czy też do xina, próbowałem to robić z różnych postaci - jax, alistar, miss fortune czy też z eza, jednak za każdym razem pisze to z tym display.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Tabacashi

Widoczne.

Nie polecam tego uzywac,pisalem do nich i napisali ,ze uzywanie buga prowadzi do blokady konta.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

W dupie ich. Skąd mają to wiedzieć? Mogłem np. tego skina kupić... przecież nie nagrywam filmów, jak bug'uję clienta. Ja się cieszę, póki istnieje taka możliwość ;)

Opublikowano

Ten bug jest od sezonu 1 ... Wszyscy starzy garcze go znali - potem zostal fixniety, i po patchu bodajrze w ktorym wchodzila Fiora (?) znowu sie zjebalo ... Mam nadzieje ze znowu go usuna jak najszybciej, bo gimbaza lata PAXTFem i Snow Bunny Nidalee... O skinach Olimpijskij i RPA Football nie wspominajac .__. nie fair wobec graczy ktorzy wjebali w ta gre mase hajsu.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

@Tabacashi

Widoczne.

Nie polecam tego uzywac,pisalem do nich i napisali ,ze uzywanie buga prowadzi do blokady konta.

Kolego, takie bajki to możesz sobie wciskać znajomym, którzy o tej grze nie mają pojęcia.

Za tego buga, NIKT NIE ZOSTANIE ZBANOWANY, dlatego, że ten bug nie ma żadnych korzyści, jedynie zmienia się wygląd.

Ponieważ jest to bug klienta, a nie serwera czy gry. Poza tym LoL nie posiada żadnego antycheat'a.

Na przyszłość nie pisz nic, skoro nie wiesz nic w temacie.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Kolego, takie bajki to możesz sobie wciskać znajomym, którzy o tej grze nie mają pojęcia.

Za tego buga, NIKT NIE ZOSTANIE ZBANOWANY, dlatego, że ten bug nie ma żadnych korzyści, jedynie zmienia się wygląd.

Ponieważ jest to bug klienta, a nie serwera czy gry. Poza tym LoL nie posiada żadnego antycheat'a.

Na przyszłość nie pisz nic, skoro nie wiesz nic w temacie.

Po 1 nie jestem twoim kolegą,a po 2 pisałem z Juggie'm(nie wiem jak odmienic) i napisalem ,ze uzywanie tego buga moze prowadzic do blokady konta.

To nie ja to napisałem tylko ktoś od nich wiec co ma do tego moja wiedza o grze?Widze ,ze ktos tu nie umie czytac ze zruzumieniem.

@top

I mam pytanie,czy to dziala na normalach? Na taskerze w customie u mnie dziala,a w normalach nie wiec jak to jest?

Opublikowano

jak ten skin mieć ? bo nic z filmu nie ogarnolem

wybierasz Trist,zakladka skiny,z podstawowego musisz w mega krotkim czasie zmienic na posiadanego(pewnie riot) wejsc w zakladke bohaterow i wybrac bohatera.

Opublikowano

Ile ten bug bedzie dzialal ?

Dziala na EUWest ?

Na wescie dziala na customach,na normalach u mnie nie albo cos zle robie.

Co do tego ile bedzie dzialal to nikt tego nie wie.

Opublikowano

Nie dostaniesz bana riot pisał o tym 2 miechy temu że naprawią to w następnym sezonie,

P.S Zamknijcie temat za dużo spamu.

56301179150489007146.png

Opublikowano

Da się za to dostac bana ? Nie piszcie bez dowodów.

Nie, nie da się dostac.

Po 1 nie jestem twoim kolegą,a po 2 pisałem z Juggie'm(nie wiem jak odmienic) i napisalem ,ze uzywanie tego buga moze prowadzic do blokady konta.

To nie ja to napisałem tylko ktoś od nich wiec co ma do tego moja wiedza o grze?Widze ,ze ktos tu nie umie czytac ze zruzumieniem.

@top

I mam pytanie,czy to dziala na normalach? Na taskerze w customie u mnie dziala,a w normalach nie wiec jak to jest?

Daj mi jakikolwiek dowód, synek.

Wszystko sprawnie i wszędzie działa, po prostu Wam się nie udaje. Próbujcie dalej. GL.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...