Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używanie nieposiadanych skórek

4ggr35510n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym tylko dodać od siebie że czasami zegar działa normalnie a skina się i tak ma, to zależy od tego czy klikneliśmy na bohatera przed tym jak wyskoczyła tabelka "Retriving data from server"

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug zgłoszony kilka dni temu, wiadomość od Riotu że fix wkrótce, i pytanie jakim trzeba być idiotą żeby wrzucać bugi na fora?

Opublikowano

Tak, jestem mistrzuniem dzięki ci :**

Ale argument "multiplejer czits!" tak trudno pomyśleć że bugi udostępniane w ten sposób są fixowane w kilka dni :)

Bug działa od miesiąca ale przez takich ludzi za kilka dni już go nie będzie :) Tak trudno zachować to dla siebie :)

No tak, co nie zmienia faktu że to forum jest od dzielenia się takimi bugami :3

Opublikowano

No tak, co nie zmienia faktu że to forum jest od dzielenia się takimi bugami :3

Dzielenie się bugami na forach typu mpc, nie ma większego sensu, ponieważ po prostu On szybciej zniknie/dostanie fixa ><

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Mozna dostac za to bana? W kazdej grze to robie.

Nie.

A tak po za tym, ten bug jest już od samego początku sezonu 3, jak nie lepiej.

Gadałem z kolegą, który ten filmik z bugiem udostępniał na yt, stwierdził, że pisał już ponad miesiąc temu do supportu, żeby to zniwelować. Dostał odpowiedź po 2 dniach, że naprawią to, od tego momentu upłynęło około 5 tygodni. W końcu ten udostępnił ten filmik, bo co mu tam. Jeżeli Riot nie chciał zrobić tego wcześniej, po pojedynczym zgłoszeniu, to teraz to będzie musiał, ponieważ maszynka się nakręca i z minuty na minute więcej osób o tym bugu wie. :)

Jak dla mnie sprawa fixu jest prosta, wybór i podgląd skinów do danej postaci będzie możliwy dopiero po zalockowaniu bohatera.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@Up

W pewnym sensie się da, to zależy on "numeru" skina. Np. Riot Girl Tristana to pierwszy skin Tristany, co oznacza, że robiąc ten trik z nią i inną postacią ta druga postać dostanie również pierwszy skin z brzegu. Jeśli drugi to drugi, jak trzeci to trzeci etc.

Opublikowano

Innymi słowy, wystarczy posiadać Alistara / Tristankę w celu posiadania większości skinów.

Jak kolega wyżej powiedział, trzeba wziąć pod uwagę pewne 'liczby'.

PS. Grałem dziś ze Scroatched Earth Renektonem :)

Opublikowano

Działa, próbowałem na 1v0 Fizzem i miałem Atlantean Fizz :3

Teraz idę wypróbować to na normalach.

Albo nie działa, albo nie umiem :D Ale tak to fajne ;p

Trzeba mieć ogromny refleks ;d

Mi to się udało dopiero po 3 razie. :3

Opublikowano

Działa na normalach, robisz wszystko tak jak na filmiku, czas też się buguje, tylko lepiej wybierz wcześniej runki i spelle bo przynajmniej w moim przypadku nie da się tego zrobić po zbugowaniu :D

Game Over

Opublikowano

A skad ta pewnosc ,ze nie mozna za to dostac bana?

Pewności nigdy nie ma, nie chcesz nie próbuj, nikt Cię nie zmusza. Bo potem przychodzą dzieci na forum i płaczą (Bug z RP).

Game Over

Opublikowano

Raz mi się udało na customie, ale potem nie dałem rady. Czy dobrze rozumiem, ze nalezy robic to tak:

1. Ustawic na tristanie default skin

2. Zmienic skina na riot

3. Szybko przełączyc postac na inną

?

Opublikowano

2 miesiące temu riot pisał że tego buga naprawią w następnym sezonie ,gracz który wykorzystuje tego bug'a żadnego bana nie dostanie, ponieważ to nie wpływa szkodliwie na gre.

56301179150489007146.png

Opublikowano

Raz mi się udało na customie, ale potem nie dałem rady. Czy dobrze rozumiem, ze nalezy robic to tak:

1. Ustawic na tristanie default skin

2. Zmienic skina na riot

3. Szybko przełączyc postac na inną

?

Tak. Tylko, że zamiast default'a można ustawić tego następnego po riot girl. Zmniejszy to czas i nerwy :)

Opublikowano

haha zajebiscie dziala wlasnie sobie pulsefire eza zrobiłem xD , polecam alistara do robienia tego :)) . uzywajcie poki nie jest to usuniete a i nie da sie sprawdzic czy wam wyszlo musiscie sami ocenic czy udalo wam sie dostatecznie szybko wybrac :)

Leona 0/11.

Opublikowano

Wystarczy usłyszec odgłos championa przy szybkiej zmianie. Jak głos usłyszałes, a postac została ta sama to znak, ze jest okey

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...