Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GamesLive - Server Silkroad

V3LL

Silkroad Cap  

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim capie chcia?by? zagra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Trolololo !!!!! Jak 13-14 dg jest brzydkie to masz ładnie na j..... pod kopułą... 80-90-100-110 To już stare dzieje gracze chcą czegoś nowego :) Lecz w silku już o to trudno !

Chyba tobie się coś przegrzane pod kopułą, 12-13-14dg mi się nie podoba, gdyż ich unowocześnienia są przesadzone. Uwielbiam 11dg (T1,T2,T3), ponieważ miło wspominam grę na ZSZC 2-3 lata temu gdzie był cap 105. Rok temu grałem na Blubb i tam był 11dg i 120cap i mi się grało rewelacyjnie, grałem urywkowo, ale po 4-6 miechach miałem seta +11 fb sox i kosę +13 fb sox. A resztę pisałem już wcześniej.

ichimaru7.jpg
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem jesli komus tutaj sie podoba cap 120 i wiekszy to prawdopodobnie nie gra w ta gre dluzej niz rok = brak doswiadczenia z ISRO czy innych oficialnych serverow oraz pierwszych privow. Byly to najlepsze czasy dla tej gry i kazdy cap powyzej 110 jest srednio stabilny pod wzgledem pvp. Nawet na isro zresetowali skile postaci zeby kazdy sobie mogl od nowa build zmienic jesli by sie czul poszkodowany przez update 120lvl. Nawet teraz ciezko oddac klimat cap 80-110 taki jaki powinne byc. A wszystko przez to ze kazdy chce miec +8/9/10... w broni. stuck elkow do wiecej niz 50 to podsatwowy blad. przykladowo na Velesti Nawet na zmniejszonych ratach alchemi (0.7 oryginalnych) i stuckiem elkow az do 1000 malo kto biegal wogole ponizej +7... tylko w mojej gildi mozna bylo sie doliczyc okolo 15x +9. A powinno byc odwrotnie...Tym czasem na theta Online gdzie stuck elkow to jedynie 50 duzo mniej ludzi biega z +9 baa... +5/7 wyglada na standardowy i przewazajacy + w broni. Jak kogos rajcuje wysoki cap z mozliwoscia wbijania +10 w bron w 30 min to nie pogra na takim servie dluzej niz tydzien bo poprostu zacznie sie nudzic. Chodzi o to by stopniowo zdobywac set na wiekszy + a nie od razu miec wszystko. Tyle w temacie.

Opublikowano

przydało by się żeby ruszył w tej chwili nie ma za ciekawych serwerów

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

No tak rozumiem po waszych komentarzach że najlepiej jakby serwer wystartował "już" teraz, ale zobaczymy jak to będzie z czasem. Może i się teraz powtórzę ale ja ze swojej strony nic nie obiecuję, temat stworzony w celach dyskusji o waszym mniemaniu na temat gry Silkroad i zrobienia typowej ankiety :) Obecnie sam pogrywam na paru serwerach niestety tak jak piszesz powyżej nic nie ma konkretnego :) . Myślę że za jakiś czas będziemy mogli wam przedstawić coś :) ale to pokaże nam czas kiedy to będzie.

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...