Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobic metin2sg

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam sure wp 36lv ostrze m3, zbrojka 15, fms+9 3%um, zbroja 26+6 1,5k hp, tarcza bojowa+9, helm+9, ebo+4 na serwerze Metin2 Singapure. Chciałbym zapytać trochę doświadczonych graczy gdzie mogę dropić taką postacią? I czy w ogóle dropić na tym lvl czy wbić trochę większy i iść na coś innego. Czekam na propozycje i z góry dziękuję

Opublikowano

Tak, na metki :) spróbuj też zarobić poprzez dropienie najdroższych ulepszaczy z mobów ;)

JuTubers . PL

Zapraszam

Opublikowano

a w sohan też na metki ? Czy coś innego ?

tak, na metki ponieważ dropią z nich kamole oraz kamienie dusz (czasami biżu z hp :D)

Opublikowano

z takim fms to on metki w m2 bedzie tlukl z 5 minut a co dopiero na sohan ...

idz do m2 i posiedz na metkach jak nie ograniesz bizu,fms i zbroji i skilli (m6 minimum) wtedy mozesz isc na sohan - ewentualnie dropek na m1 ( tworzysz dropka, przekladasz eq, dropisz przez tydzien i od poczatku - na tydzien masz r ekawiczke)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

1. Dropienie ulepszaczy w M1/M2 [Te najdroższe].

2. Rozbijanie kamieni metin w M1/M2.

3. Łowienie [Gdy masz IS na start, po 30lvlu możesz niezłe ryby złowić. Pamiętaj, że czym większa ryba, tym większa szansa na Małż!].

4. Dropienie Ribów itd. W Imha [M3].

5. Buffowanie na expowiskach [W moim przypadku rozbijałem metiny z przyjaciele oraz buffowałem w Red Lesie, w ciągu 1h zdobyłem 7,6kk i dużo fajnych itemków, ok. 50kk]

...

bpfn.png

Opublikowano

z takim fms to on metki w m2 bedzie tlukl z 5 minut a co dopiero na sohan ...

idz do m2 i posiedz na metkach jak nie ograniesz bizu,fms i zbroji i skilli (m6 minimum) wtedy mozesz isc na sohan - ewentualnie dropek na m1 ( tworzysz dropka, przekladasz eq, dropisz przez tydzien i od poczatku - na tydzien masz r ekawiczke)

Fakt, bicie metków z takim fms to katorga. Mam na chwilę obecną w eq 17kk golda, zainwestować to w coś, jak tak to w co?

Opublikowano

Postaraj się sprzedać swojgo fms i kupić jakiegoś 15+ śr

Teraz mam fms bez srednich, mam 5%um i bije metka 35 lvl ok 5 minut, jak kupie fms ze sr 15-20% to dużo skróci się ten czas ?

Opublikowano

Teraz mam fms bez srednich, mam 5%um i bije metka 35 lvl ok 5 minut, jak kupie fms ze sr 15-20% to dużo skróci się ten czas ?

Mniej więcej o minute radze Ci zbierać kasę robić czarowane oraz kupić dobrego fms wtedy możesz iść na metki cienia.

Opublikowano

jak zalatwisz fms lepszego i buffa z pomoca i blogo na m1 to taki metek cienia szybko bedzie schodzil , tylko bedziesz musial ubijac luczniki i uwazac na pustynne zawadiaki. jak nie masz bojowca to go koniecznie zrob. dodatkowo mozesz pojezdzic troche po pustyni - wystepuja tam metki 40,45,50. te 40 i 50 sa stosunkowo late do ubicia a drop jest niezly - szansa na kamola

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Jako doświadczony gracz Metin2Sg proponuje chodzić na metki w m2 , oraz na metki cienia w dolinie.

Kamienie +3 ulepszać do +4 koło groty.A resztę sprzedawać ogonki + , kawałki klejnotu , zerdzewiałe ostrza itd to wszystko ładnie schodzi.

Pozdrawiam.I nie wbijaj wyższego lvl'a zrób buffke 35 lvl 2xm czytaj skille zrób eq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...