Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarobek na Metin2 SG na niskim lvl-u

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano !

Przedstawiam 4 sposoby na zarobek na niskim levelu na Metin2 Singapore :) Wszystko jest opisane dokładnie na filmiku :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SN_F1XMEWGI

Jeśli wam się spodobało zapraszam do obejrzenia pozostałych filmów z serii Let's Play Metin 2 SG :)

Każdy komentarz, lajk i subskrybcja zachęca mnie do cięższej pracy

;)

2l6yat.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ej a ile tam kosztuje 1 małż? Fajny filmik leci LiKe i sub :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Dobry poradnik :) Jednak na besty ja bym polecił ninje archera na buildzie 2DEX 1VIT- może nie zabija szybciej jak body, ale za to może je bić już od 15 lvl (nawet specjaliste i łucznika). Gdy nie dajemy im rady (słabe eq etc...), idziemy na bestial soldiers (są dużo słabsze) a na nich dropimy ebony+3 (ok 100k za sztukę) i inne kolce, golden keys (100k), shuriken+ (100k) i masa innego złomu który wymieniamy na potki. Za jakies 200k jesteśmy w stanie kupić już łuk 15lvl+9 i tarcze bojową+9, do tego czapka, zbroja i drewniane kolce+5/6 i bierzemy na klate każdego besta :) (oprócz kapitana xD). Jeśli mamy farta+ happy hour to naprwadę możemy zarobić.

P.S: Nie farmimy w m2 tylko w dolinie- tam jest tego 2x więcej i są podwójne spoty np soldierów i speców.

P.S2: Oczywiście bez rękawicy dropa nawet tam nie idziemy ;)

Opublikowano

Dobry poradnik :) Jednak na besty ja bym polecił ninje archera na buildzie 2DEX 1VIT- może nie zabija szybciej jak body, ale za to może je bić już od 15 lvl (nawet specjaliste i łucznika). Gdy nie dajemy im rady (słabe eq etc...), idziemy na bestial soldiers (są dużo słabsze) a na nich dropimy ebony+3 (ok 100k za sztukę) i inne kolce, golden keys (100k), shuriken+ (100k) i masa innego złomu który wymieniamy na potki. Za jakies 200k jesteśmy w stanie kupić już łuk 15lvl+9 i tarcze bojową+9, do tego czapka, zbroja i drewniane kolce+5/6 i bierzemy na klate każdego besta :) (oprócz kapitana xD). Jeśli mamy farta+ happy hour to naprwadę możemy zarobić.

P.S: Nie farmimy w m2 tylko w dolinie- tam jest tego 2x więcej i są podwójne spoty np soldierów i speców.

P.S2: Oczywiście bez rękawicy dropa nawet tam nie idziemy ;)

Na to nie wpadłem szczerze mówiąc :) W opisie filmiku są mapki występowania w dolinie :) Szczerze mówiąc, nie chciało mi się biegać, a spotkałem go po drodze no i od razu nakręciłem :)

2l6yat.jpg

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...