Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] xLast2

wojtas00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaliście troche innowacji :) Nowe wierzchy, studnia bardzo mi się podoba i brak zbędnego syfu :)

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Jesli ma byc tak jak kiedys zaniedbanie administracji to nie polecam. Ciekawy ten pomysl z studnia. Powodzenia

Opublikowano

Widzę że team jest nowy a technik dba o serwer . Było to dobrze widoczne i jest widoczne na testach BETA. Administracja bardzo pomocna, można z nimi na spokojnie porozmawiać.

2323logompc.png

Opublikowano

Jesli ma byc tak jak kiedys zaniedbanie administracji to nie polecam. Ciekawy ten pomysl z studnia. Powodzenia

O to niema co się bać. Jeśli ktoś chce poznać jakie nastawienie administracja ma do gry, wystarczy wejść do nas na forum i zapytać graczy, którzy pomagają od kilku tygodni w testach.

Bardzo dobry pomysł "studnia" i "górnik". Widać można dodać jeszcze jakieś nowości na serwer.

Już teraz mogę obiecać, że to nie koniec jeśli chodzi o autorskie questy i pomysły. Mowa o rozwiązaniach, których nie spotkacie nigdzie indziej - tylko u nas (zanim nie zostaną od nas skopiowane), lecz wszystko zostanie dodane w późniejszym terminie, ponieważ questy dopiero są w fazie "pisania". Ale napewno jeszcze nie jeden raz was pozytywnie zaskoczymy.

1RAnrGo.jpg

Opublikowano

Xlast był najlepszym prywatnym serwerem metina jaki kiedykolwiek powstał dla wielu osób (W tym dla mnie). Prawda jest jednak taka że reaktywacja takiego serwera jest prawie niemożliwa, bo gracze którzy tam grali już dawno zeszli ze sceny. To nie będzie to samo co kiedyś. Niestety, taka jest prawda. Serwer o takiej nazwie nie ma prawa bytu.

Oczywiście to tylko moje zdanie. :)

Opublikowano

No No no, Zapowiada się fajnie :)

Jestem Ciekaw co będzie za górnictwo :)

Za oddanie np 200 skamieniałych drewien otrzymuje się - do wyboru 1% na woja, lub szamana, lub sure, lub ninja. Po oddaniu drewna aktywuje się miedź. Za oddanie miedzi - yang, następnie srebro - 2% na wybraną klase, złoto - yang, diament - 3% na wybraną klase itd.

Xlast był najlepszym prywatnym serwerem metina jaki kiedykolwiek powstał dla wielu osób (W tym dla mnie). Prawda jest jednak taka że reaktywacja takiego serwera jest prawie niemożliwa, bo gracze którzy tam grali już dawno zeszli ze sceny. To nie będzie to samo co kiedyś. Niestety, taka jest prawda. Serwer o takiej nazwie nie ma prawa bytu.

Oczywiście to tylko moje zdanie. :)

Chcialiśmy kupić domenę xLast.pl od jej właściciela, ale właśnie z racji na to, iż zrobienie tego samego serwera jest niemożliwe (trzeba iść z postępem, a nie cofać się) postanowiliśmy zrobić nową odsłonę xLast'a pod nazwą xLast2. Wzorowaliśmy się klasykiem, lecz dodaliśmy swoje innowacyjne pomysły + rzeczy które w dzisiejszych czasach są niezbędne w grze metin. Weźmy pod uwagę to, że jeżeli xLast istniałby nadal to również byłyby na nim nowości etc, ponieważ to jest nieuniknione.

1RAnrGo.jpg

Opublikowano

[GM]Leo ... to jest ktory jest head adminem na serwerze CS 1.6 serwer CS Pride.pl ?

serwer taki , starego typu ' z nowosciami ( niewielkimi ) ;)

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Będzie jakiś mały launcher ? I na jakiś lepszy hosting ...

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Za oddanie np 200 skamieniałych drewien otrzymuje się - do wyboru 1% na woja, lub szamana, lub sure, lub ninja. Po oddaniu drewna aktywuje się miedź. Za oddanie miedzi - yang, następnie srebro - 2% na wybraną klase, złoto - yang, diament - 3% na wybraną klase itd.

Chcialiśmy kupić domenę xLast.pl od jej właściciela, ale właśnie z racji na to, iż zrobienie tego samego serwera jest niemożliwe (trzeba iść z postępem, a nie cofać się) postanowiliśmy zrobić nową odsłonę xLast'a pod nazwą xLast2. Wzorowaliśmy się klasykiem, lecz dodaliśmy swoje innowacyjne pomysły + rzeczy które w dzisiejszych czasach są niezbędne w grze metin. Weźmy pod uwagę to, że jeżeli xLast istniałby nadal to również byłyby na nim nowości etc, ponieważ to jest nieuniknione.

Tutaj chodzi o społeczeństwo, nie stworzycie takiego klimatu jak był kiedyś.

Zobacz na moją datę rejestracji, jeśli dobrze pamiętam to założyłem konto specjalnie po to, aby dyskutować na temat xlasta. (Nie pamiętam już)

Graczy z tego okresu już nie ma, stracili zajawkę.

Opublikowano

Aktualnie jest sporo "starych" wyjadaczy, pewnym jest, że całkowicie nie uda się serwera odbudować. Oczywiście wszyscy mamy nadzieję, że chociaż część dawnego klimatu uda się przenieść na ten nowy projekt jakim jest Xlast2. Nowości są potrzebne, chociaż dawniej ich nie było. Serwer zapowiada się zaskakująco dobrze, zapraszam wszystkich lubiących nowości, wrażenia i miłą atmosferę.

Opublikowano

Serwer ciekawy, szkoda tylko, że w niedzielę start ;( bo w weekend mogę grać z 10h q w tygodniu nie za bardzo. Ale i tak zagram ;P

A ten exp 200% to na serio? Jak tak to to jest exp PL x2

tenor.gif

Opublikowano

Jeśli to ma być reaktywacja - kopia Xlasta z przed kilku lat to niestety , ale trochę dużo pozmienialiście . Zagram zobacze ;P

.

Opublikowano

Na pewno zagram ale szkoda, że nie ma reaktywacji starego xLasta to dopiero był oldschool.

Moim zdaniem i tak będzie zajebiście a xLast2 okaże się lepszy od starej wersji. A dlaczego ? Uważam że trzeba iść do przodu i nie trzeba patrzeć na to co było dawno dawno(z takiej samej perspektywy i takiego samego toku myślenia.) Każdy wie że to xLast jaki by nie był jest BARDZO I TO BARDZO zbliżony do "starego" serwer xLast cechuję poziom gry i co że był inny npc(niby lepsze) skoro i tak gracze byli ciotkami bo nie mieli EQ . I dlatego ludzie siedzieli w LESIE i dropili wymarzone rzeczy np.stalki. Co do NPC na becie było fajne to że dropiły szkatki z których wylatywały dopalacze typu. Krytyki szycie i wiele wiele innych a szkaty lecą od groma! Moim zdanie xLast2 to doskonale połączenie prostyty i innowacyjności :) Pozdrawiam.

2323logompc.png

Opublikowano

Zostały dodane do prezentacji (na końcu) sygnatury dla graczy. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi odnośnie ich wyglądu, lub ma pomysł na sygnaturę, proszę o PW, napenwo coś razem skomponujemy.

1RAnrGo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...