Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] xLast2

wojtas00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wedlug mnie powinno byc NAPRAWDE jak na starym Xlascie . Czyli nie jakies zbroje na 90 i 105... po co to ?

Jesli to ma byc reaktywacja wielkiego Xlasta to powinno byc ze najlepsza zbroja to stal +9 a najlepsza bron to np. syrek +9 . TO by byl stary Xlast ...

Wedlug mnie wasze dodatki sa zbedne, macie na necie screeny jak bylo kiedys wiec tak zrobcie a nie jakies hwangi i inne nowosci . Mnie to osobiscie nie jara - nie bedzie tego klimatu co kiedys a gralem od poczatku Xlasta .

Opublikowano

Kolejna podróbka, nawet nie potraficie nazwac servera, nawet źle podaliscie ponieważ powinno być ,,xLasT''

I tak nie zdobedziecie graczy z powodu ,,legendarnej'' nazwy. Amatorzy...

Opublikowano

Kolejna podróbka, nawet nie potraficie nazwac servera, nawet źle podaliscie ponieważ powinno być ,,xLasT''

I tak nie zdobedziecie graczy z powodu ,,legendarnej'' nazwy. Amatorzy...

Chłopczyku , nie da się zrobić takiego samego serwerą sprzed 4 lat.... Nowy xLast2 jest bardzo podobny i zbliżony do starego serwera. Pozdrawiam.
2323logompc.png

Opublikowano

Czy nikt nie może zrobić serwa takiego jak np NovaMT2 ?Każdy tutaj bierze udział w wyścigu szczurów o nowości ,a nie lepiej nawet na próbe postawić serwa takiego jak stary PL ,tylko zwiększyć troszkę raty i wiadomo dać niektóre przedmioty z IS do NPC ,do tego mały IS ,żeby serwer na siebie zarabiał i było by OK. Nie grałem w metina od roku ,i ostatni dobry priv jaki pamiętam ,to EliteMT2 zanim dodali te itemy z painta.

Opublikowano

Czy nikt nie może zrobić serwa takiego jak np NovaMT2 ?Każdy tutaj bierze udział w wyścigu szczurów o nowości ,a nie lepiej nawet na próbe postawić serwa takiego jak stary PL ,tylko zwiększyć troszkę raty i wiadomo dać niektóre przedmioty z IS do NPC ,do tego mały IS ,żeby serwer na siebie zarabiał i było by OK. Nie grałem w metina od roku ,i ostatni dobry priv jaki pamiętam ,to EliteMT2 zanim dodali te itemy z painta.

Ten serwer zapowiada się naprawdę zajęciście, grając na becie można było sprawdzić jak to jest i będzie. Uważam że powinieneś najpierw na spokojnie sprawdzić to wszystko w grze i potem komentować :). Ja jako gracz mogę z przyjemnością stwierdzić fakt że raty i "wyposażenie" serwera jest doskonale.

2323logompc.png

Opublikowano

Ten serwer zapowiada się naprawdę zajęciście, grając na becie można było sprawdzić jak to jest i będzie. Uważam że powinieneś najpierw na spokojnie sprawdzić to wszystko w grze i potem komentować :). Ja jako gracz mogę z przyjemnością stwierdzić fakt że raty i "wyposażenie" serwera jest doskonale.

a co ze skillami i 5b ?

Opublikowano

a co z 5b, skillami ? -.-

Zmianki i dodania dropia w dużej ilości , 5b są u NPC . W m1 można zrobić skile na G jest księgarnia a skile na P robi się jak na PLu, kamole lecą z metinow, bosow etc.

Opublikowano

Zmianki i dodania dropia w dużej ilości , 5b są u NPC . W m1 można zrobić skile na G jest księgarnia a skile na P robi się jak na PLu, kamole lecą z metinow, bosow etc.

z metinów od jakiego lvl'a + ?

I powiedz mi, dokładnie gdzie lecą zmianki i dodania .

Opublikowano

Polecam serwer , szybki kontakt z team !

duzo ludzi , z którymi jest beka ze.. ;d

Jest dobrym serwem !

Nie moze cie tu zabraknąć , jutro ( niedziela ) !!

By NaStrzala :*

Ps kolego wyżej ,zmianki i dodania lecą z mobow, a co do metkow to nwm );

Wiadomo kiedy start?

haha , kolego , na 1 str :) pisze na samej górze start 9czerwiec (niedziela) czyli jutro < godz 18 :)

xxxrq.png
Opublikowano

z metinów od jakiego lvl'a + ?

I powiedz mi, dokładnie gdzie lecą zmianki i dodania .

Lecą z metinow od 50lvla , zmianki i dodania lecą z mobów, metinów i bodajże bosów i szkat. Zmianki i dodania bonów są w dropie ponieważ jest coraz więcej modow na auto zmienianie bonów (ustawiasz jakie chcesz i masz wyje*ane... ) Tu jest właśnie takie małe zabezpieczenie przed tym. Każdy ma szanse na dobre bony a nawet bardzo dobre bony (wchodzą miodzio)
Opublikowano

Lecą z metinow od 50lvla , zmianki i dodania lecą z mobów, metinów i bodajże bosów i szkat. Zmianki i dodania bonów są w dropie ponieważ jest coraz więcej modow na auto zmienianie bonów (ustawiasz jakie chcesz i masz wyje*ane... ) Tu jest właśnie takie małe zabezpieczenie przed tym. Każdy ma szanse na dobre bony a nawet bardzo dobre bony (wchodzą miodzio)

No jak wchodzą miodzio, a zmianki i dodania lecą w sporej ilości to wbijam na serwer, macie + 1 gracza. Pozdro.. Czekam na start .:)

Opublikowano

Serwer może być fajny ale nie zagram z powodu tych broni... Są okropne. One były w 2008 na niektórych privach ;c Porażka... Zbroje? Jezu hwangi? Serio? Jest tyle fajnych broni i zbroi a wy dajecie jakieś gówno...

Opublikowano

Serwer może być fajny ale nie zagram z powodu tych broni... Są okropne. One były w 2008 na niektórych privach ;c Porażka... Zbroje? Jezu hwangi? Serio? Jest tyle fajnych broni i zbroi a wy dajecie jakieś gówno...

Każdemu nigdy nie dogodzi. Czytając wcześniejsze posty, jedna osoba wypowiedziała się, że za dużo już jest zbroi etc i powinna być tylko stalka. Inni uważają, że to już nie jest stary xLast, ponieważ są na nim dodatki i nowości (niestety czas zawsze idzie do przodu, a nie wstecz, więc drobne zmiany musiały zajść, bo to co było 4lata temu nigdy już nie wróci). Staraliśmy się wzorować na klasyku jak tylko się dało, stąd też klasyczne bronie etc.

PS. Ktoś pytał o zmiany bonów i skille - zmianki dropią z wszystkich mobów, bossów, szkatułek i studni. Na serwerze niema 6 skilla. Skille wbija się do G - 10KU, a do P - 1kamień. KU i Kamień w dropie. KU - z wszystkich metinów, Kamyk - metiny 60lv+, all z studni.

1RAnrGo.jpg

Opublikowano

Wkurzył mnie pewien fakt, że wsiadanie na konia jest ctr+h a nie ctr +g .. Można to jeszcze poprawić ? :p

+ propozycja dodajcie nieskończoną pelerynkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...