Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ezreal do jungli? O.o

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przed chwilą grałem normala. W enemy był ezreal na jungli, który bardzo ładnie grał:

cxu1td.jpg

Zastanawiam się, czy Ezreal na jungli to dobre rozwiązanie. W Early game Ezek nie był żadnym problemem, był słaby, papierowaty i nie miał dużego dmg.

Grę przegraliśmy w mid game, wtedy Ezreal na prawdę carrował grę lepiej niż AD Carry z jego teamu.

Lecz zastanawiam się, jakby wyglądał Late game. Chyba byłby on za bardzo papierowy.

Opublikowano

Witam. Przed chwilą grałem normala. W enemy był ezreal na jungli, który bardzo ładnie grał:

cxu1td.jpg

Zastanawiam się, czy Ezreal na jungli to dobre rozwiązanie. W Early game Ezek nie był żadnym problemem, był słaby, papierowaty i nie miał dużego dmg.

Grę przegraliśmy w mid game, wtedy Ezreal na prawdę carrował grę lepiej niż AD Carry z jego teamu.

Lecz zastanawiam się, jakby wyglądał Late game. Chyba byłby on za bardzo papierowy.

A no tez sie zastanawiam ;P

Bo ostatnio ogladalem rankeda i ez jungla Oo zdziwilem sie troche ale dobrze sobie radzil

Opublikowano

Jeżeli chcesz koniecznie iść na jungle jakimś adc to twitch jest fajnym junglerem. Dzięki niewidce ma fajne gangi, nie musisz bać się o warda podchodzisz do enemy i dopiero zaczynasz bić.

Opublikowano

Ez na jugle? Raczej nie czemu?

0cc

słabe ganki

papier

powolna jungla

early tak naprawdę jest bez sensu z taką jungla.

Opublikowano

Nikt nie grał ezem w jungli a wszyscy się wypowiadają.Jungle czyści dośc szybko ,ganki raczej średniawe jak nie ma cc na lini.W llate z guanletem blue ez daje rade.Nawet ostatnio na jakiś zawodach grali ezem w jungli ,chyba z teamu ves vs mrn jak ktoś chce to znajdzie

Opublikowano

bardzo dobry jungler lecz nie w kazdym setupie, i na pewno nie z takim buildem. bt nie dziala ze spirit elder lizardem, bardzo przyjemnie sie gra

Opublikowano

Wchodze ostatnio na yt i widze to :

Mysle sobie jak to? Ez w jungli? toc to troll pick. Obejrzalam i zobaczylam, ze jest ogarniety, gankuje, zabiera buffy druzyny przeciwnej (ale nie oddaje swoich.. ;/) Ogolnie jestem na tak, wiecej chyba nie bede pisac bo wszystko masz w filmie :D

Opublikowano

0 aoe (jedynie ult) 0 cc, ez nie nadaje sie do jungli.

jak to 0 aoe ??? a "w" ?

-------------------------------------------

ez,twitch to jedyne adc nadające się do jungli (pomijając adc melee np. fiora,master yi).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

to jest świetne, szczególnie dla tego że pente tym zrobiłem xD

100% dragi, op ganki.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Grałem na normalu raz i jungla była łatwa bo Q ma niski cd + blue to w chwilę była cała jungla czysta, do ganku jedynie przydałby się gauntlet chociaż i bez niego udało mi się raz bo wystarczy że osoba na linii ma swoje cc, Ezreal tylko dashuje z E robi spam skillami oraz ulta i done. Na rankedzie bym nie próbował bo ogółem to nie jestem najlepszym junglerem :D

Opublikowano

Jak team ma mocne cc to możesz iść tym na jugle (np mid ryze, bot taric+vayne, top nie wiem, diana) Wtedy gangi będą polegały tylko na zadawaniu przez nas dmg, o tyle dobrze że możemy sflashować się lekko jebniemy 2q i w, troche z tego dmg wyjdzie.

xxx

Opublikowano

Bardzo powolna jungla + ganki nie najlepsze. Poćwiczyć, poćwiczyć i może się uda.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Kolega chyba pomylił sezony

Uzasadnij mi dlaczego OP ganki.. Bo ma manożerny doskok, który tylko przybliza go do wroga? Proszę Cię..

chyba ty pomyliłeś sezony, ile razy widzę twitcha na rankedach w jungli, tak samo eza lol, wybacz może akurat silver to nie do tego liga bo od trolli wyzywają i reportują jak zwykle.

czemu 'op'? bo ma swój damage i działa z redem, elo.

Opublikowano

Raczej słaba postać 0 cc ,ale za to w late jak masz 2 adc w team to jest op. Prawdopodonie ten EZ kłucił się o linie i wyszło że musi iść adc na jungle;]

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Mogę wiedzieć dlaczego moje 2 cytaty połączyłeś w jeden? Co do Twojej wypowiedzi... umm okej, czyli niewyfarmiony ADC w jungli będzie lepszy, od normalnie wyfarmionego ADC na bocie? :O Ah, no chyba, że u Ciebie w meczach nigdy ADC nie dostaje reda, how sad :/ A właśnie, jest coś takiego jak spójność zdań, siemka.

Jest wyfarmiony, od czego masz jungle. Do tego grasz z 2 adc, a nie z jednym. Obydwoje farmią, a ez przy okazji gankuje. Tak ciężko do zrozumiena?

Nauczysz się jak zaczniesz rankedy grać. :-))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...