Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ezreal do jungli? O.o

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście widziałem eza w jungli i wiem, że sprawował się tam nawet dobrze. Wystarczy wczesna pomoc od drużyny, a potem szybkie ganki. Mówicie, że słabe ganki bo brak CC? W early mamy redbuffa, potem dochodzi lizard (item), a potem jeszcze gaundlet, łącznie sporo slowów. Poza tym w early nie musimy mieć CC, wystarczy bruiser z mocnymi CC na topie + jakiś midder z CC. Bardzo przyjemny styl gry, polecam gorąco.

ed

Każdą postacią da się junglować. To dlaczego nie ashe?

Wole Ashe na jungli niż ezreala który ma q które nawet nie bije aoe.

Ashe ma slowa bardzo dobry do gangów oraz AOE z W.

Także odpowiedź jest prosta.

Snoopeh udowodnił że wszystkim da sie junglować tylko trzeba mieć pula na początku.

I ogólnie ezreal jest słaby na jungli.

Jak
by był dobry to by nim grali= jest słaby nikt nim nie gra na jungli
chyba że jakiś Nerd który chce wbić sobie oglądalność na twichu.

Grają nim, bo go widuję na jungli. Jak chcesz junglować Ashe to proszę bardzo, nie zabraniam, aczkolwiek mówię że ashe ma slowa w early ze skilla, natomiast ez również będzie mieć slowa tyle ze z itemów więc wychodzi na to samo.

Opublikowano

Team potrzebuje tanka w drużynie lub kogoś kto jest w stanie dobrze za engage'ować teamfight... i tą role zazwyczaj spełnia jungler.. natomiast EZ NIE NADAJE SIE do czegoś takiego. Owszem to może działać w jakiś "troll game'ach" gdzie drużyna przeciwna jest dużo słabsza, ale ogólnie tak na poważnie to nie ma szans.. To jest ADC a nie jungler.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Osobiście widziałem eza w jungli i wiem, że sprawował się tam nawet dobrze. Wystarczy wczesna pomoc od drużyny, a potem szybkie ganki. Mówicie, że słabe ganki bo brak CC? W early mamy redbuffa, potem dochodzi lizard (item), a potem jeszcze gaundlet, łącznie sporo slowów. Poza tym w early nie musimy mieć CC, wystarczy bruiser z mocnymi CC na topie + jakiś midder z CC. Bardzo przyjemny styl gry, polecam gorąco.

Każdą postacią da się junglować. To dlaczego nie ashe?

Wole Ashe na jungli niż ezreala który ma q które nawet nie bije aoe.

Ashe ma slowa bardzo dobry do gangów oraz AOE z W.

Także odpowiedź jest prosta.

Snoopeh udowodnił że wszystkim da sie junglować tylko trzeba mieć pula na początku.

I ogólnie ezreal jest słaby na jungli.

Jak by był dobry to by nim grali= jest słaby nikt nim nie gra na jungli chyba że jakiś Nerd który chce wbić sobie oglądalność na twichu.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ja pierdziele xD Widać, że cieciu kupiłeś chyba konto na ebayu, albo Ci DJPallaside wbijał, haha xD

Czyli Twoją ubogą, idiotyczną logiką lepiej mieć jakiegoś juzles junglera (który powinien być ADC, nie ma CC na ganki, dosłownie nic), zamiast takiego Hecarima, który z łatwością dogania przeciwników, zatrzymuje ich, fearuje, tankuje turrety? Pieprznij się w dyńkę, rozumiem, że masz w opisie EZREAL MASTER, ale to nie znaczy, że masz go bronić w każdej kwestii bez argumentów, cieciu malinowy. I nie podszywaj się pod iKarry. Byłem miły, ale 0 szacunku dla zarozumialców bez wiedzy.

Nie cieczu, a Vanoshu. Serio, nie mam zamiaru wykładać swoich argumentów, gdybyś był w diamond/challenger, rozumiem, ale bez jaj l0l.

Moje zdanie, trzymam się jego, powodzenia w wychodzeniu z bronzu.

@ P.S. Elobusterzy so spoko, jak mnie wycarrowali to i ciebie też.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Beka, nie polecam bo dostajesz bana za trollowanie jak przegrasz gre, pozdrawiam.

Opublikowano

Nie widze w tym nic dziwnego xD

Ja tam gram ziggssem jakos ad'c na midzie

i praktycznie zawsze nim wygrywam :)

Takze wisz jak to jest ;>

Tak a do mnie przyszedł Phreak z dziewczynami i rozkręcamy impreze. Takie bajki to na bronzie V z zerowym LP.

I tak imo Ezreal jest słaby na jungli :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

postac ktora nie ma zadnych cc uzalezniony od cc innych mozliwosc nie trafienia z q mega mega papierowatosc jak na junglera. na silver pewnie dziala ale w goldzie trzeba bardziej tankowatosci niz takiego eza ktory schodzi w 1s. pozatym trzeba mu hard pulla przez co adc top straci troche expa i z 3 creepy. to tak samo jakby isc morde do.jungli i mowic ze ma slowa z ryiala

Opublikowano

latwa counter jungle

gank zalezy od trafienia skilli

na poczatku powolna jungla

brak cc

ale mobilny i mozna tak grac na 2 adc ,a ap na midzie i topie

sami sobie odpowiedzcie

­

Opublikowano

Ja gralem na nowym koncie 15 lev. Gosciu tez bez runek i poszedl ezrealem jungle. Nie powiem na poczatku mial problemy ale pozniej juz dobrze sobie radzil. Na pewno mial lepsza jungle niz enemy evelyn.

Zawsze mozna sobie potrolowac ale lepiej isc nim na bota bo to co robi z nowymi itemkami naprawde jest zadziwiajace

u1lc.png
Opublikowano

Jest wyfarmiony, od czego masz jungle. Do tego grasz z 2 adc, a nie z jednym. Obydwoje farmią, a ez przy okazji gankuje. Tak ciężko do zrozumiena?

Nauczysz się jak zaczniesz rankedy grać. :-))

O KURWA HAHAHAHAHAHA xD Tam widze, że jakis kolo wykłóca się z kolesiem odpowiedzialnym za ten cytat, daj sobie lepiej spokój, widać że on trolluje. O kurwa, dwóch ADC będziesz miał więc jest git xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Umarłem.

Opublikowano

O KURWA HAHAHAHAHAHA xD Tam widze, że jakis kolo wykłóca się z kolesiem odpowiedzialnym za ten cytat, daj sobie lepiej spokój, widać że on trolluje. O kurwa, dwóch ADC będziesz miał więc jest git xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Umarłem.

Ale że niby ja trolluje? :( Ezreal jest lepszy od twitcha w jungli.

Opublikowano

Ezreal w jungli działa tylko na totalnych noobów, albo na wyższym elo. Ewentualnie jak trafisz na porządny team który zna sie na mechanikach gry i dostosuje sie do taktyki, czyli zrobi team pod twoją jungle.

W tym popularnym meczu Velocity vs MRN gdzie grali właśnie ezem w jungle robili taktyke splitpusha 3 lane w tym samym momencie.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...