Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardstyle

𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oh Mein God... Myślałem, że nie będzie video, a jednak. Po takim czasie ale jest :3 POWER HOUR ! ! ! #DQ1 <3B) !

Opublikowano

Techno boy i poszukaj na yt Hardstyle mix 1 z taka fajna dupa na miniaturce

What ?

FR od Zatox'a

Opublikowano

Chłopaki potrzebuje pomocy!!!!

Ostatnio kilka razy sluchajac b2s radio uslyszalem przezajebisty nu-style'owy track, z lyricsami z Phuture Noize - Fire in the hole?

Ktoś słyszał? ktoś zna?!?!

Szperałem chyba z 2 godziny w internecie i nic.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Musze spamić żeby mieć 30 postów, by móc pisać w metinie :)

No niestety takie są wymagania nie miejcie mi za złe.

Opublikowano

Nigdy mi się to nie spodoba... Ze względu na dwie rzeczy; tempo, "pustka" w utworze (same basy) i skojarzenia z wiejskimi dyskotekami :|

Ale szanuję jego słuchaczy :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nigdy mi się to nie spodoba... Ze względu na dwie rzeczy; tempo, "pustka" w utworze (same basy) i skojarzenia z wiejskimi dyskotekami :|

Chodzi o melodie, nie o bass miłośnicy tej muzyki przyanjmneij ja my słyszymy melodie, a później dopiero bass.

Opublikowano

To nie bass tylko kick.

Mowisz o wiejskiej dyskotece, wiec porownaj sobie to

https://www.youtube.com/watch?v=y2DEDo7i0u4

2;50

z tym

https://www.youtube.com/watch?v=Z79N5rUh-mI

Widzisz roznice?

Jak nie to wyjdz z tego tematu i nie wracaj.

rYD9JSA.png

Opublikowano

@umotex12 Tak samo jak ja nie zrozumiem metalu i gatunków pokrewnych. Owszem, są utwory, które się zna ale tak to wychodzę, gdy mam siedzieć i słuchać takich utworów...
Każda subkultura, bo tym jest hardstyle - nie tylko gatunkiem muzyki, ma swoje określone "zasady" i prawa. Tego się nie da wytłumaczyć, to się czuje. Jak oglądasz live z Deqfon, Decibel, HardBass, Bassleader, HDE etc. i masz ciary przy anthem'ach, intrach i niektórych trackach... Najlepsze uczucie na świecie. Słuchasz radia b2s, q-dance - tekst sam nawija się na usta, pierwsza lepsza playlista - głowa chodzi do bitu, a w myślach tylko festival i obrazek kilku tysięcy ludzi synchronicznie skaczących, czy też "pchających" rękami do kicku. Nic poza. Tylko to. Tym się żyje cały czas. Można się zapomnieć w tej całej fascynacji... Hardstyle ma też to do siebie, że pasuje zawsze. Jak się cieszysz, jak jesteś smutny, jak masz przejebane, jak masz wyjebane etc...

Tego się nie zapomina, nie da się nagle "przestać lubić". Życie :3 ;)

<3

Opublikowano

To nie bass tylko kick.

Mowisz o wiejskiej dyskotece, wiec porownaj sobie to

https://www.youtube.com/watch?v=y2DEDo7i0u4

2;50

z tym

https://www.youtube.com/watch?v=Z79N5rUh-mI

Widzisz roznice?

Jak nie to wyjdz z tego tematu i nie wracaj.

Bez komentarza, żałosne jak można porównywać polski s**t z hardstyle? i hardcore?

Prawda to co wysłałeś militia, to akurat słabe gówno hardstyle sam bass (kick) jest słaby, nie ma tego czegos "melodii brak"

Opublikowano

@umotex12 Tak samo jak ja nie zrozumiem metalu i gatunków pokrewnych. Owszem, są utwory, które się zna ale tak to wychodzę, gdy mam siedzieć i słuchać takich utworów...

Każda subkultura, bo tym jest hardstyle - nie tylko gatunkiem muzyki, ma swoje określone "zasady" i prawa. Tego się nie da wytłumaczyć, to się czuje. Jak oglądasz live z Deqfon, Decibel, HardBass, Bassleader, HDE etc. i masz ciary przy anthem'ach, intrach i niektórych trackach... Najlepsze uczucie na świecie. Słuchasz radia b2s, q-dance - tekst sam nawija się na usta, pierwsza lepsza playlista - głowa chodzi do bitu, a w myślach tylko festival i obrazek kilku tysięcy ludzi synchronicznie skaczących, czy też "pchających" rękami do kicku. Nic poza. Tylko to. Tym się żyje cały czas. Można się zapomnieć w tej całej fascynacji... Hardstyle ma też to do siebie, że pasuje zawsze. Jak się cieszysz, jak jesteś smutny, jak masz przejebane, jak masz wyjebane etc...

Tego się nie zapomina, nie da się nagle "przestać lubić". Życie :3 ;)

Chyba pierwszy raz spotkalem sie z osobą ktora mysli tak jak ja :D Szacun stary.

@Astern

Kwestia gustu, dla mnie militia to jeden z najlepszych projektów ostatnich lat.

https://www.youtube.com/watch?v=LdUk_BvvQqs

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...