Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardstyle

𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety dużo przegapilam bo nie mialam dostępu, żeby obejrzeć i żaluje. Zazwyczaj oglądałam te końcówki 20-23 i wtedy dominował raw. w ogóle wydaje mi się, że ten defqon zdominował raw, być może przez ten hymn. :P

w sumie nic dziwnego, Imaginary klasyk, coś pięknego. :P

no cóż, u mnie myśl może być taka "JESZCZE TYLKO 2 LATA.. NO EW. 5". :D

http://www.reddit.com/r/hardstyle/comments/3agiiu/defqon1_2015_stream_download_links/

Tutaj mozesz pobrac i obejrzec jesli cos przegapiłaś ;P

http://lsdb.eu/list/event/75719.html?order=id-desca tutaj masz sety jesli chcesz poprostu posluchac i niczego nie pobierac.

Jakie 5, za rok podjezdzam pakuje Cie do bagążnika i jedzimy xDD

https://www.youtube.com/watch?v=XzYjh43j6lo&feature=youtu.be&t=1m42s

Uwielbiam tych gości, definicja tego jak sie dobrze bawic :D

Dobra zabawa, pozytywne podejscie, humor i... pociaganie nosem xDD

Chcialbym kiedys pojawic sie na ich seciku :D

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

It's the Men of Steel

Bangin' with the drum

Hit it!!!

Tu jest live z Imaginary o którym mówiłem :)

https://www.facebook.com/GerHardstyleUploadz/videos/502720673217657/?hc_location=ufi

Mi też łza poleciała jak sie wczulem w ogladanie. Tyle emocji.. ;p

Tyle ile hardstyle mi dał i ciągle daje.. nie do opisania.

No kręci się łezka.

https://www.youtube.com/watch?v=vnsD902KMhY

13:53

ten track... holy moly!

Opublikowano

Właśnie @Therd aka Front miałam Cię pochwalić bo dzięki temu kawałkowi..

https://www.youtube.com/watch?v=_XgHJmxITck

Zaczeła się moja przygoda, pamiętasz? :D

Jasne ze pamietam, i to tez pamietam https://www.facebook.com/djfrontliner/videos/778222118876810/  :D

I jestem z tego mega dumny, to z*******e uczucie jak komus podoba sie cos co jest twoją największą życiową zajawką :D

rYD9JSA.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wow aż się przestraszyłem ze w Polsce słucha się hardstylu :O

Od 9ciu lat (mam 18) mieszkam w Holandii, hardstyle jest przepiękną muzyką bo te piosenki mają super melodię i jeszcze lepszy bass. 

Oczywiście tu u nas mamy wieeele festiwalów takie jak Defqon, Decibel, We Are Hardstyle, Tomorrowland, Ultrasonic i tak dalej...

Jeżeli ma ktoś jakieś pytania dotyczące festiwalów lub hardstylu walcie śmiało ;)

Ulubiony DJ : HeadHunterz

Ulobiona piosenka: Zatox - My Life

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

Opublikowano

Od 9ciu lat (mam 18) mieszkam w Holandii, hardstyle jest przepiękną muzyką bo te piosenki mają super melodię i jeszcze lepszy bass. 

Oczywiście tu u nas mamy wieeele festiwalów takie jak Defqon, Decibel, We Are Hardstyle, Tomorrowland, Ultrasonic i tak dalej...

Jeżeli ma ktoś jakieś pytania dotyczące festiwalów lub hardstylu walcie śmiało ;)

W hardstyle'u jest kick, a nie bass ;/

Ja mam pare pytań.

Trzepią na wejściach?

Duza jest roznica miedzy polskim stuffem a holenderskim? Nie mam na myśli palenia i chodzi mi o "siłe" działania. Rozmawialem kiedys z holendrem i mówił ze przyjezdni powinni brac np w przypadku dropsów ćwiartke albo chociaz polowke itd bo jest duza roznica.

Jaki jest sredni koszt udzialu w takiej imprezie biorąc pod uwage alkohol, prąd, ew. jakies zarcie itd. mam na myśli festivale typu defqon a nie imprezy indoor. Tak pi razy oko.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Wszędzie się słucha hardstyle'u. Tylko zapewne są kraje w których jest mniej popularny i w których jest bardziej popularny. W Polsce nie widzę, żeby to było jakieś na topie. Szkoda, że nie ma tu żadnych festiwali typu defqon, oczywiście na mniejszą skale.

Mam pytanie. Czy uczestniczyłeś w jakimś z eventów?

Opublikowano

W hardstyle'u jest kick, a nie bass ;/

Ja mam pare pytań.

Trzepią na wejściach?

Duza jest roznica miedzy polskim stuffem a holenderskim? Nie mam na myśli palenia i chodzi mi o "siłe" działania. Rozmawialem kiedys z holendrem i mówił ze przyjezdni powinni brac np w przypadku dropsów ćwiartke albo chociaz polowke itd bo jest duza roznica.

Jaki jest sredni koszt udzialu w takiej imprezie biorąc pod uwage alkohol, prąd, ew. jakies zarcie itd. mam na myśli festivale typu defqon a nie imprezy indoor. Tak pi razy oko.

No tak co do kicka masz rację.

Przez "Trzepią na wejściach" rozumiem czy zostajesz przeszukiwany. Odpowiedz : Tak mogą cię usunąć z kolejki na przeszukanie. Na niektórych festiwalach stoją nawet z psami... W Holandii są normy. Możesz na festiwalu mieć przy sobie na osobę dwie tabletki(XTC) lub 5 gramów marihuany.

Drugie pytanie:

Nie wiem bo w Polsce nie bywam więc nie wiem jakie u was to jest silne. Lecz tak jak mówił. Początkujący w Holandii najlepiej ćwiartkę max. połówkę. U nas jest wszystko mocniejsze...

Koszt?:

Zależy jaki festiwal i jak długo. Minimalnie 80-100 euro(~400zł) + karta pin. Czasami nawet się tych 100 nie wyda a czasami trzeba jeszcze iść wyciągnąć z bankomatu. Woda jest droższa od alkoholu... Często 4 euro wiec około 16 zł...

Pozatym The Prophet - Smells Like Hardstyle (Bootleg) (Unreleased) (2010)  11/10 ;)

Wszędzie się słucha hardstyle'u. Tylko zapewne są kraje w których jest mniej popularny i w których jest bardziej popularny. W Polsce nie widzę, żeby to było jakieś na topie. Szkoda, że nie ma tu żadnych festiwali typu defqon, oczywiście na mniejszą skale.

Mam pytanie. Czy uczestniczyłeś w jakimś z eventów?

Tak. Defqon i w sobote na Tomorrowland ;)

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

Opublikowano

Tak. Defqon i w sobote na Tomorrowland ;)

Zazdroszczę. W każdym bądź razie już wiem kto nas dowiezie na festiwal. xD 

Czyli ogolem żeby się wybrać na taki festiwal trzeba mieć 1k+ zł. To ja już zbieram. :>

Jeszcze opowiedz jak wrażenia i pod jaką sceną najczęściej bywales. :P

Opublikowano

Zazdroszczę. W każdym bądź razie już wiem kto nas dowiezie na festiwal. xD

Czyli ogolem żeby się wybrać na taki festiwal trzeba mieć 1k+ zł. To ja już zbieram. :>

Jeszcze opowiedz jak wrażenia i pod jaką sceną najczęściej bywales. :P

Podwieźć nie ma sprawy może nawet i bym z wami pojechał hehe. A nocleg (zależy dla ilu osóB) tez by chyba się znalazł :P .

Jeżeli chodzi ci o Defqon to chyba pod "RED" moim zdaniem najlepsi DJ'e, szybki dostęp do piwa i przepiękny finał z fajerwerkami  <3

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden z moich ulubionych gatunków muzyki. Wiadomo Headhunterz najlepszy. :P Muszę pościągać jakieś składanki, bo wszystkie poszły razem ze starym dyskiem. 

denzel.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsza hardstyle'owa impreza zaliczona.
Najlepsza noc w moim życiu, bez dwóch zdań.
A jak digital wjechał z get hit... myślałem ze wybije dziure w suficie :D

Ten track też zrobił co trzeba :D

A tu mały filmik z imprezy https://www.facebook.com/djdigitalpunk/videos/vb.105797196139266/994615703924073/?type=2&theater

o c**j.. dlaczego to ma już 2 miesiące i ja tego nie slyszalam  :O

Za mało ze mną rozmawiasz :lenny:

rYD9JSA.png

Opublikowano

Pierwsza hardstyle'owa impreza zaliczona.

Najlepsza noc w moim życiu, bez dwóch zdań.

A jak digital wjechał z get hit... myślałem ze wybije dziure w suficie :D

Ten track też zrobił co trzeba :D

A tu mały filmik z imprezy https://www.facebook.com/djdigitalpunk/videos/vb.105797196139266/994615703924073/?type=2&theater

Za mało ze mną rozmawiasz :lenny:

Zazdraszczam. Gdzie i kiedy to było? :3

Opublikowano

Zazdraszczam. Gdzie i kiedy to było? :3

W ostatni piątek, Discoplex A4 Pietna (obok krapkowic = dalsze okolice katowic)

Pomyślałem o Tobie ale mieszkasz jakby w drugą strone ;p

Ale jedno wiem napewno, jakiś event napewno wspólnie zaliczymy ;p

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...