Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-Corners[Jail] - Powrót pierwszego w Polsce Jail - HolyServ.! [Dedyk 16gb ram.] [TS3][Najbardziej dopracowany Jail!][Gangi]

Gość rarlon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostały dodane prywatne teleporty, znajdziecie je w podręcznym menu.

75yzhl.jpg\

-

waxbw3.jpg

-

ekba18.jpg

-

l4yxse.jpg

Serdecznie zapraszamy do wspólnej gry !

Cześć.

Opublikowano

Frxx wgrasz na serwer plugin EnchantAPI moze sie przydac dodaje rozne nowe enchanty :)

Opublikowano

Serwer godny uwagi, ogarnięta administracja, FrxX trochę ham ale da się wytrzymać :P ale taki ma być ;)

Nick: eipex

:) Dziękuję za opinię.

Server chujowy nie polecam na pytanie co mogę na nim robić admin odpowiedział mi "Kopać" , a po zatym nie ma nawet nic ciekawego tam

Chłopcze, kopać, to JAIL, na tym polega, co ty chciałbyś robić? Budować gildię, zamek lub budować dom na działce? ;x

Opublikowano

Bardzo serdecznie zapraszam na serwer. Fajnie się gra jest trudno ale co zrobić przecież to Jail [Wierzenie]. Baardzo czesto są eventy, Miła atmosfera bardzo mili graczę jest dużo dziewczyn na serwerze więc jak ktoś chce to może sobię po zarywać na Ts. A co do serwera to daję 10/10 za dobrze dopasowany. Jeśli ktoś lubi kopać i ma cierpliwość i lubi wyzwania to Zapraszam.

Pozdrawiam: Winged4Ever.

Opublikowano

Serwer po prostu super :) Lagów niema,bardzo interesujące menu w korzeniu i wiele więcej ! Więc jeśli szukacie udoskonalonego serwera jail to bardzo polecam :) Dodatkowo jest mnóstwo możliwości dla VIP'ow i SVIP'ów. :)

Opublikowano
A więc... :D Teraz przyszła kolej na moją wypowiedź na temat tego serwera ;)

Powiem tak... Ogólnie mówiąc serwer jest idealny dla osób, które nie lubią budować, bić się i innych rzeczy które można często spotkać na innych serwerach.

Jest to typowe więzienie. Kopiesz surowce, sprzedajesz i za uzyskane pieniądze kupujesz sobie kolejne sektory, w których znajdziesz zróżnicowane surowce.

Lecz z każdym kolejnym jest coraz ciężej. Trzeba zarabiać coraz więcej, lecz ceny kolejnych surowców nie podskakują tak diametralnie jak ceny sektorów.

Vipy mają się bardzo dobrze, nawet za bardzo ;P Kupując vipa lub super vipa otrzymujesz go na zawsze.

Lecz dobra, dobra. Nie ma tak kolorowo.

Jak każdy serwer jest regulamin. Lecz po co on, skoro nawet administracja go nie przestrzega. Jest jasno napisane "Nie przeklinaj", a oni sobie robią co chcą.

Jeżeli jest zakaz to jest zakaz dla wszystkich, a nie tylko dla graczy. Sam właściciel czy inny admin powinien dawać przykład innym. Gracze notorycznie się obrażają, przeklinają i inne rzeczy. A jak ktoś z "wyższych" wejdzie to ma to głęboko z tyłu.

Co dalej... Hmm... Na serwerze jest dokładnie dwóch modów, którzy powinni ogarniać czat szczególnie w godzinach popołudniowych, kiedy bardzo dużo osób gra. Lecz przyznam się bez bicia, że od kiedy gram na serwerze to tylko raz, tak tylko RAZ pojawił się moderator o godzinie 1 w nocy i to jeszcze z tekstem w stylu "To tu ktoś jeszcze gra? Tu się nie opłaca."

Po dłuższych obserwacjach i próbach zwrócenia się do FrxX'a czyli administratora, mogę wywnioskować, iż on ma wyznaczoną grupę osób do której się odzywa. Na serwerze kilka osób ma rangę "dziewczyna" tak z ciekawości chciałam się zapytać jak to zdobyć. Pytałam się z 2 czy 3 razy i za każdym zostawałam totalnie zlewana, a gdy ktoś inny się odezwał na inny temat to dostawał od razu odpowiedź. No ale mi to tam nie przeszkadza.

Tylko nie myślcie sobie poprawiać go lub zwracać mu uwagę, bo zaraz będzie się denerwował lub groził banem. Widać, że słabo znosi krytykę.

Raczej to tyle na temat tego serwera i ludzi na nim grających.

Poważnie zastanówcie się nad wyborem tego lub innego serwera. Opinia innych powinna Wam bardzo pomóc.

Pozdrawiam Kajojcia.

Reasumując. Administracją tego serwera są same dzieci.

Opublikowano

No to do dzieła.. Serwer ten, jest bez najmniejszych lagów, bugów oraz problemów technicznych. Posiada również dużą ilość adminów, właścicieli oraz Vipów i SuperVipów. Co do statusu "vip" oraz "svip" jest to totalna żenada, kupując "vip" za cenę 10-11 złotych mamy go na zawszę, tak samo jest z "svip". Jakie tu wogóle zamiary? Jeden zysk z jednego gracza "na zawszę". Plusów za dużo to nie ma, ale minusów jest pełno. Administracja prawie nigdy, nie jest na serwerze a jeżeli już to wejdą na 30-40 minut a potem zwyczajne "nq, idę pograć na serwerze pvp". Zero, po prostu zero zainteresowania graczami, chcesz coś od admina to musisz czekać i są też momenty w których się nie doczekasz gdyż admin Cie olewa. Ostatnio też (tzn. wczoraj 16 lipca) była malutka kłótnia pomiędzy dwoma graczami, a admin co zrobił? Napisał jednynie "ogar" i nic więcej, tacy są tu admini. A serwer jest na prawdę typowo więzienny. Kopiesz, kopiesz i kopiesz. Wykopane surowce sprzedaje się za niewielkie ceny które rosną niewiele, ale za to, ceny kolejnych sektorów rosną gigantycznie. Serwer ten, posiada również ogromną ilość dzieci które spamują i klną.. A także dwóch dupolizów (co do frxx'a) mleko oraz artysta'e. Tak samo jak administracja które też nie przestrzega regulaminu, a admini powinni dawać przykład graczą, prawda? Nie można posiadać multikont gdyż kończy się to perm. banem. A nasza kochana administracja posiada multikonta, tak samo jak kilku graczy. I to raczej tyle, bo nie chce nikogo zanudzać, czytaniem gdyż mógłbym wymieniać godzinami. No ale podsumowując JEŻELI CHCESZ TU ZAGRAĆ, PRZEMYŚL TO Z 100 RAZY.

Pozdrawiam, Sebaaa.

_____

I tak iż oto, dostałem bana za swą opinię. Dziękuję.

SERWERA NIE POLECAM.

Opublikowano

No to do dzieła.. Serwer ten, jest bez najmniejszych lagów, bugów oraz problemów technicznych. Posiada również dużą ilość adminów, właścicieli oraz Vipów i SuperVipów. Co do statusu "vip" oraz "svip" jest to totalna żenada, kupując "vip" za cenę 10-11 złotych mamy go na zawszę, tak samo jest z "svip". Jakie tu wogóle zamiary? Jeden zysk z jednego gracza "na zawszę". Plusów za dużo to nie ma, ale minusów jest pełno. Administracja prawie nigdy, nie jest na serwerze a jeżeli już to wejdą na 30-40 minut a potem zwyczajne "nq, idę pograć na serwerze pvp". Zero, po prostu zero zainteresowania graczami, chcesz coś od admina to musisz czekać i są też momenty w których się nie doczekasz gdyż admin Cie olewa. Ostatnio też (tzn. wczoraj 16 lipca) była malutka kłótnia pomiędzy dwoma graczami, a admin co zrobił? Napisał jednynie "ogar" i nic więcej, tacy są tu admini. A serwer jest na prawdę typowo więzienny. Kopiesz, kopiesz i kopiesz. Wykopane surowce sprzedaje się za niewielkie ceny które rosną niewiele, ale za to, ceny kolejnych sektorów rosną gigantycznie. Serwer ten, posiada również ogromną ilość dzieci które spamują i klną.. Tak samo jak administracja które też nie przestrzega regulaminu, a admini powinni dawać przykład graczą, prawda? Nie można posiadać multikont gdyż kończy się to perm. banem. A nasza kochana administracja posiada multikonta, tak samo jak kilku graczy. I to raczej tyle, bo nie chce nikogo zanudzać, czytaniem gdyż mógłbym wymieniać godzinami. No ale podsumowując JEŻELI CHCESZ TU ZAGRAĆ, PRZEMYŚL TO Z 100 RAZY.

Pozdrawiam, Sebaaa.

_____

I tak iż oto, dostałem bana za swą opinię. Dziękuję.

SERWERA NIE POLECAM.

1. Zmniejsz czcionkę w tym temacie.

2. Nie dostałeś za tą opinię tylko za obrażanie ciągle innych i przeklinanie na serwerze.

3. Administracji nie ma na serwerze? Ciągle jest minimum 10h dziennie a nie będziemy nolifić jak ty dzieciaku ciągle w minecrafta, mamy też swoje życie.

4. Zero zainteresowania? 1)Ciągle odpisujemy na pytania graczy a jeśli Ty spamujesz ciągle o to samo to nie mamy zamiaru tego czytać i odpowiadać na to.

5. Tylko ogar? Gracze dostali mute, nie wiesz, nie udzielaj się.

6. Ogromną ilość dzieci? Do tego zaliczasz się ty więc uważaj na słowa.

7. Administracja posiada multikonta? ahahahahhahahahahhahahaha

8. Gracze posiadają multikonta? Jedynie Ci którzy grają z rodzeństwem to rejestrujemy im konta, nikt więcej nie ma.

9. Jeśli następnym razem będziesz miał zamiar pisać opinię to proszę o dowody ponieważ hejterów jest masa i jakoś słowa bez żadnych dowodów wrażenia nie robią ;*

A więc... :D Teraz przyszła kolej na moją wypowiedź na temat tego serwera ;)
Powiem tak... Ogólnie mówiąc serwer jest idealny dla osób, które nie lubią budować, bić się i innych rzeczy które można często spotkać na innych serwerach.
Jest to typowe więzienie. Kopiesz surowce, sprzedajesz i za uzyskane pieniądze kupujesz sobie kolejne sektory, w których znajdziesz zróżnicowane surowce.
Lecz z każdym kolejnym jest coraz ciężej. Trzeba zarabiać coraz więcej, lecz ceny kolejnych surowców nie podskakują tak diametralnie jak ceny sektorów.
Vipy mają się bardzo dobrze, nawet za bardzo ;P Kupując vipa lub super vipa otrzymujesz go na zawsze.
Lecz dobra, dobra. Nie ma tak kolorowo.
Jak każdy serwer jest regulamin. Lecz po co on, skoro nawet administracja go nie przestrzega. Jest jasno napisane "Nie przeklinaj", a oni sobie robią co chcą.
Jeżeli jest zakaz to jest zakaz dla wszystkich, a nie tylko dla graczy. Sam właściciel czy inny admin powinien dawać przykład innym. Gracze notorycznie się obrażają, przeklinają i inne rzeczy. A jak ktoś z "wyższych" wejdzie to ma to głęboko z tyłu.
Co dalej... Hmm... Na serwerze jest dokładnie dwóch modów, którzy powinni ogarniać czat szczególnie w godzinach popołudniowych, kiedy bardzo dużo osób gra. Lecz przyznam się bez bicia, że od kiedy gram na serwerze to tylko raz, tak tylko RAZ pojawił się moderator o godzinie 1 w nocy i to jeszcze z tekstem w stylu "To tu ktoś jeszcze gra? Tu się nie opłaca."
Po dłuższych obserwacjach i próbach zwrócenia się do FrxX'a czyli administratora, mogę wywnioskować, iż on ma wyznaczoną grupę osób do której się odzywa. Na serwerze kilka osób ma rangę "dziewczyna" tak z ciekawości chciałam się zapytać jak to zdobyć. Pytałam się z 2 czy 3 razy i za każdym zostawałam totalnie zlewana, a gdy ktoś inny się odezwał na inny temat to dostawał od razu odpowiedź. No ale mi to tam nie przeszkadza.
Tylko nie myślcie sobie poprawiać go lub zwracać mu uwagę, bo zaraz będzie się denerwował lub groził banem. Widać, że słabo znosi krytykę.
Raczej to tyle na temat tego serwera i ludzi na nim grających.
Poważnie zastanówcie się nad wyborem tego lub innego serwera. Opinia innych powinna Wam bardzo pomóc.
Pozdrawiam Kajojcia.

Dziękuję za opinię ;)

Opublikowano

Nie mam zamiaru się rozpisywać i pisać z dzieckiem które spamuje temat i płacze o jakąś grę.

Napisałeś opinię, tyle wystarczy. Pokażesz dowody, pogadamy.

Opublikowano

Został dodany ranking.

Komenda

/ranking

aby sprawdzić statystyki gracza klikamy na niego PPM klikając w ręce kilof.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...