Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-Corners[Jail] - Powrót pierwszego w Polsce Jail - HolyServ.! [Dedyk 16gb ram.] [TS3][Najbardziej dopracowany Jail!][Gangi]

Gość rarlon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już 16:21... Jeszcze nie ma.

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Już 16:22

No nic !

Nadal czekamy, gdy będziemy startować powiadomimy was !

JUŻ DZIAŁA SERWER !!!

Cześć.

Opublikowano

Najlepszy jail na którym grałem ! Gorąco polecam !

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

@up Czacha uzasadnij

@OD TERAZ MOZNA WCHODZIC NA FULL SERWER

Opublikowano

* Administracja daje kicki za cheaty których gracz nie posiadał ( od kiedy to się daje kick-i za cheaty) (+ widac jak powierzchownie admini oceniają)

* Blokada na pisanie przez 10 sekund! przez co gracz nie moze sie 'tłumaczyc' ani nic przez co od razu niecierplili admini kickuja / banują a także utrudnia to gre w dużym stopniu

* Niedopracowane pluginy. Z tego co wiem nie działał z początku sektor C i gracze tracili sporo kasy po czym im to 'zjadało' i admini podwższyli cene sektora (sic!)

* Na start gracze spawnią się w czarnej dupie za przeproszeniem (odchłani) i się zabijają...

Więcej nie mogę niestety odpisać gdyż otrzymałem perma i nie byłem w stanie ocenić :}

Dziękuję, dobranoc

" @OD TERAZ MOZNA WCHODZIC NA FULL SERWER" (bypasslots!)

Opublikowano

Up dobrze dziękujemy Ci :)

Tylko Ty bluźnisz jak 'szewc' A nie my, Ty srasz się bo Ci coś nie działa i jak Ci tłumaczymy to Ty nic nie rozumiesz wiesz, a teraz już wszystko dobrze działa :))

Gramy ludziska ! :D

Cześć.

Opublikowano

Nie bez powodu dostales kicka albo bana widocznie ;)

Blokada ? Zeby nie bylo spamu logiczne mysle ze zmiescisz sie w 1 minecraftowej linijce

Niedopracowane pluginy? Byl blad z permissions juz naprawiony nie weidzialem ze dziedziczenie w mc rozpieradla cuboidy w we ;)

Na start? Tak NIe wiem czym to jest spowodowane lecz juz nikt nie ma problemu ;x

Opublikowano

Niedopracowany pod wieloma względami,w wyższych sektorach stosunek zarabiania do szybkości kopania jest niższy niż w poprzednich,wychodzi na to że przejście na nowy sektor nic nie daje zysku.Cele są osobno na jakimś teleporcie.PVP też z boku.Rozczarowałem się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...