Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Premiera]Insomnia

WHT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taki profesionalny a padl haha pozdro dla was jestescie super ^^ ^^

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@ a tu sie zdziwisz 'chlopczyku'

Była tak zwana konserwacja czyli restart serwa.

sory nie wiedzialem a tak na marginesie gram na privach ale ten server to nie priv wiec nie gram na nim

Opublikowano

A ja gram na pl i tutaj.

Poniewaz chce cos osiagnac przez czas a nie przez latwizne ;]

co z tego ze na PL grasz ja tez gram i jakos nie rozpowiadam na lewo i prawo przy all okazji ja priva traktuje jak rozrywke odetchniecie do PL a nie ze musze sie tka samo niekiedy wqr jak na PL z tego co widac malo grasz na PL

ok ty powiedziales swoje ja swoje dalsza dyskusja zbedna sam sie zgodzisz zemna

Gość Mounthains
Opublikowano

pisać na ich forum błędy i problemy, po to oni to mają i myślę że Flipper ogarnie tam wasz spam

Opublikowano

Witam,

serwer zapowiada się świetnie,wreszcie będę mógł pograć na serwerze polskim,w którym item +9 to będzie rarytas.Na prawdę nie widzę sensu spamowania w tym temacie,po to HA zrobił forum abyście tam pisali zażalenia czyt.propozycję.

Mam jedynie nadzieję że na serwerze nie będzie tyle n3o kidów co na przeciętnych serwerach.

Pozdrawiam

Eldo

Opublikowano

nie nikt ci nie da musisz pobrać ponieważ w ich cliencie jest zabezpieczenie żebyście nie używali hackow a jakby ktos dał oficjalnie to zmienią porty i trzeba bedzie pobierac odnowa clienta 520mb

darekeldo napewno nie bedzie poniewaz trzeba pobierac clienta 520 mb neO nie sie niechce

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Drodzy Insomnijczycy...

Dzisiaj niestety Insomnia zostanie wyłączona. Będziemy poważnie pracować nad poprawą stabilności i bezpieczeństwa serwera. Mamy nadzieje usprawnić serwer oraz klient który wysyła niepoprawne makra do portów. Będziemy również pracować nad wyeliminowaniem bugów oraz niedoskonaleń klienta. Niestety... Serwer zostanie zamknięty na pare godzin i uruchomiony około 20.00 - 23.00. Do tych godzin proszę się nawet nie logować bo nie bedziecie mieli na czym - bazę przywracamy dopiero około 19.00. Nie martwcie się i nie smućcie. Oczywiscie żadnej 'cofki nie bedzie'.

Sen-Hai, przyjaciele...

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

. Mamy nadzieje usprawnić serwer oraz klient który wysyła niepoprawne makra do portów.

Sen-Hai, przyjaciele...

Czyli przez to moglem mieć problem z zalogowaniem się czy raczej nie??

Opublikowano

to ze teraz jest off to wiem ale wczoraj miałem ten sam problem

Mamy nadzieje usprawnić serwer oraz klient który wysyła niepoprawne makra do portów.

Ponawiam pytanie czy to mogło być przyczyna ze nie moglem się zalogować??

EDIT: Aha ok ,czyli jak otworzycie znowu trzeba będzie ściągać klienta od nowa?? xD

Opublikowano

Ale ja nie widzę sensu z tą zmianą portów. Niby czemu tak bardzo tego nie chcecie?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

@Kamer

Kompletnie nie rozumiem Twojego zachowania ...

Nie chcesz nie graj nikt Ci nie każe , ale nie psuj zabawy innym.

Typowe zachowanie Polaka , jak nie bede miał to inni też nie >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...