Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Premiera]Insomnia

WHT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu ale ja mam błąd podczas łaczenia

może konserfacja jest jakaś???

Dawajcie mi - i 1 Ile tylko się da

:D

Opublikowano

Nowy po co piszesz zbedne posty juz napisałem ze serw nie dziala to odrazu 2 osoby napisaly to samo.

54585309939136444418.png

Opublikowano

tak jak Rych powiedział serwer dobry ale strona nie na forum pisze naszym motto jest oryginalność a strona nie jest oryginalna tylko żerznienta z PL moglibyście zrobić własną stronke tak jak AvalonMT2 ma własną znikąd nie jest skopiowana chyba i stroną mogą się pochwalić ale wy nie jednak nie ocenia się książki po okładce tak nie ocenia się serwera po stronie ... pytanie 1 do teamu przyjmujecie osoby wyłącznie pełnoletnie ?? ehh client mi się sciąga z prędkościa 30kb/s clienta będe miał za 5h ale myśle ze warto poczekać

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Pytanko do twórców serwera. Jest to wersja beta?

Opublikowano

Wszystko pieknie, ladnie, tylko mam maly problem, a mianowicie gdy instalowalem gre wyskoczyl kmunikat, ze jakies pliki sa uszkodzone, i nie mozna ukonczyc instalacji, wiec ok, instaluje 2 raz, lecz niestety to samo;p jednak patrze, a gra zostala zainstalowana, odpalam gre, wpisuje passy, wybieram postac, krolestwo itp... zaczyna sie logowanie i to byloby na tyle mojej gry ;D pasek dochodzi do konca i tam sie zatrzymuje, lecz jedna rzecz mnie dziwi na tym ekranie, w ktorym loguje sie gra, widze normalnie jak na czacie rozmawiaja ludzie, ma ktos podobny problem?

40 milionów serc bije tutaj,

zimny kraj, zimne flow, zimna wóda.

Zresztą wiesz jak jest przecież żyjesz tutaj

zimny kraj zimne flow zimna wóda!

TO DGE DZI... !!!

Opublikowano

Własnie rozpocząłem pobieranie, za jakies pol h sie przekonam, czy dziala, mam nadzieje, ze tak, dzieki ;p

40 milionów serc bije tutaj,

zimny kraj, zimne flow, zimna wóda.

Zresztą wiesz jak jest przecież żyjesz tutaj

zimny kraj zimne flow zimna wóda!

TO DGE DZI... !!!

Opublikowano

up@

to jaki jest sens gry na takim serwerze?

zeby miec tylko is?

i jest jakis wiekszy exp niz na pl?

Zonni strona jest fajna ale niestety łamie prawa autorskie jak GF was złapie sporo zabulicie za korzystanie z ich strony bez ich zgody wy tylko dodaliscie system profili Gildi tez strona jest jak i serwer bardzo dopracowana ale co wam szkodziło zrobić nową własną strone?? bo orginalna to ona nie jest

bdccLsFwED.png

Bywalec
Opublikowano
up@

to jaki jest sens gry na takim serwerze?

zeby miec tylko is?

i jest jakis wiekszy exp niz na pl?

A jaki jest sens gry na prywatnym serwerze z exp ~xp x999 ?? No słucham...?

Każdy ma inny gust.

A ponieważ przeważają właśnie takie o wysokich mnożnikach exp, wielu PORZĄDNYCH graczy(ceniących prawdziwą rozrywkę) poszukuje idealnego serwera dla nich. I my im to oferujemy...

EDIT:

Co do stronki, jesteśmy w trakcie przygotowania nowej(ta tylko tymczasowa).

Mission possible...

Opublikowano

Ogólnie najlepsze LVL biegają w Jinno ^^

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

Yhhhh... moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego przy logowaniu pojawia sie komunikat o nieprawidlowej zawie hasla lub konta ?? Przyszedl mi normalnie link aktywacyjny i nie moge sie zalogowac ;// .... I nie piszcie mi tu zaraz ze wpisuje zle ID lub haslo bo wpisuje dobrze...

Opublikowano

kiepski server nie dosc ze stoi na kompie to jeszcze taki sam jak pl poza tym ze exp i kasa troche wyzsza

To nie jest prywatny serwer...

ha-ha

Opublikowano

@WHT zbyt bystry nie jestes albo chciałes byc smieszny skoro nie wiesz o co mi chodzi

twój server stoi na twoim zrytym kompie

a nie na dedyku udajesz cwaniaka zeby przyciagnac wiecej ludzi na ten badziewny server

Opublikowano

Kamer czy on napisał gdzieś ,że jest on na dedyku ?

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...