Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tak sie gra w bronze

AveSay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem bronze 1 i nie moge wycarrowac z kolega a gramy DUO i ciagle zjebane teamy ;// Ciekawe co to bedzie w srebrze

bronze w porównaniu ze srebrem to jest nic, przynajmniej na wescie silver < bronze

Opublikowano

Ja jestem bronze 1 i nie moge wycarrowac z kolega a gramy DUO i ciagle zjebane teamy ;// Ciekawe co to bedzie w srebrze

sie zdziwisz co ci tera powiem w srebrze jescze wieksze trolle ja silver 5 nie moge wyjsc a od bronz 4 przegralem 1 do silver 5

Opublikowano

sie zdziwisz co ci tera powiem w srebrze jescze wieksze trolle ja silver 5 nie moge wyjsc a od bronz 4 przegralem 1 do silver 5

Tak tak, zwalaj wszystko na trolle. Po prostu skilla nie masz :)

Opublikowano

A co kurwa sam 1v5 wygra gre? wiesz co to gangi? kurwa trafi sie taki idiota i nie wie że sfedowana szmata z innej lini przyjdzie i zrobi cie pod turretem z full hp.

@top

Bywa, sam nie raz miałem taki sytuacje, nic na to nie poradzisz.

Gang - określenie zorganizowanej grupy przestępczej.

to nie są gangi, to są ganki KURWA. Jak się boisz ganków to stawiaj wardy, a nie pewnie wbija Ci enemy jungler, ty padasz i flamujesz swojego.

Opublikowano

Tak tak, zwalaj wszystko na trolle. Po prostu skilla nie masz :)

chyba ty chlopcze.skilla nie masz.jak mam wygrac z 3 afkami jak przegralem 1 mecz od braz 4 do silver.to chyba mam skilla

Opublikowano

chyba ty chlopcze.skilla nie masz.jak mam wygrac z 3 afkami jak przegralem 1 mecz od braz 4 do silver.to chyba mam skilla

Po 1. Na chuj piszesz te kropki?

Po 2. Wybacz, jakbyś miał mózg to byś szybko wyszedł. Zawsze zwalacie wszystko na trolle a jak przyjdzie co do czego to albo pierwsi zaczynacie trollować albo ,,surr@20" bo wy grać nie potraficie. Prawda jest taka.

Po 3. Kończę dyskusję, żeby spamu nie było.

Opublikowano

@MrJaDaus

Zajebista sygnatura, w pełni popieram xD

@topic

Jeżeli ktoś siedzi w brązie to na to zasługuje. Wyjście z b5 do s5 to zaledwie 4 dni ciągłego grania, jeżeli ktoś rzeczywiście umie grać.

Niby tak, ale... Powiedziałem znajomemu, że mu wyjdę przynajmniej na srebro z bronzu V, seria rankedów wygranych do bronz I... I nagle came trollowate teamy i wszystko przegrane, aż spadłem na bronz 3... No niestety, ale bronz jest nieprzewidywalny, ale z tego, co zobaczyłem - przy wygrywaniu dobiera nam coraz lepsze drużyny, a jak przegrywamy coraz słabsze... (takie moje subiektywne odczucie)

Opublikowano

Niby tak, ale... Powiedziałem znajomemu, że mu wyjdę przynajmniej na srebro z bronzu V, seria rankedów wygranych do bronz I... I nagle came trollowate teamy i wszystko przegrane, aż spadłem na bronz 3... No niestety, ale bronz jest nieprzewidywalny, ale z tego, co zobaczyłem - przy wygrywaniu dobiera nam coraz lepsze drużyny, a jak przegrywamy coraz słabsze... (takie moje subiektywne odczucie)

Czy czasem zawsze miałeś lepszysz jak wygrywales a jak przegrywales gorszych? o.O

Jak jesteś dobry i lepszy od innych to wycarrujesz team. ;>

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Sorry bardzo ale jak czytam takie komentarze to mnie choy szczela. Pisałem parę razy, że nie mam zamiaru korzystać z bola

bo zabiera to frajdę z gry. Jade rajzem na czysto więc jebnij się w łeb 5 razy zanim coś napiszesz i czytaj moje poprzednie posty.

Haters evrywhere -.-

Opublikowano

Sorry bardzo ale jak czytam takie komentarze to mnie choy szczela. Pisałem parę razy, że nie mam zamiaru korzystać z bola

bo zabiera to frajdę z gry. Jade rajzem na czysto więc jebnij się w łeb 5 razy zanim coś napiszesz i czytaj moje poprzednie posty.

Haters evrywhere -.-

Nie tylko ja jeden mam takie zdanie o tobie.

Opublikowano

Mogę wam elo joba jebnac ;d 150 zl i do tygodnia cie wbije do golda I .. nie wiem co to za problem wygrywać w silver/bronze keruje teraz koledze konto od bronze 4 do silver 2 w 2 dni .. Jak czujesz sie na tyle ''mocny'' graj top / mid / adc czyś czym wiesz że dasz rade w late wykerować jezeli nie czujesz sie na tyle dobry to się nie pchaj na pozycje które keruja grę. Specjalnie wole grać na Ameryce przy 150 pinga niż na Eascie 20 pinga .. tam tylu polaczków nie ma co uważaja się nie zawiadomo kogo a jak wchodza na linie to nie kontruja lini tylko nie wiadomo co .. potem taki pysk z quene co ma sie za pro adc w 20 minucie ma 100 csów .. gowna..

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Gówno mnie obchodzi wasze zdanie :) Ja wiem swoje, ty swoje.

Nie potrzebuje zbędnych programów, aby zrobić 1 marne combo, które opanowałem w 3 grze rajzem.

@next post

Kolejny instawin z warzywkami biczys ;3

Grasz ryzem na brązie.Ale jesteś pro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...