Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tak sie gra w bronze

AveSay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/15tl/f0f41

Od 10 minuty cait poszła afk "ponieważ nafeedowałem jej Vayne" Chociaż gankowałem tylko mida.

Viktor stealował jej farme przez co afczyła 5 minut od spawnu minionów.

Shaco bez przewagi.

W sumie graliśmy 2 vs 5.

Enemy zed flejmował mnie za builda od Kashy ;3 Oraz za to ze zabijam supporta i nie umiem grać.

I powiedz mi tu że można takiego shieta wygrąć :D

Opublikowano

Sam masz 3/7 ... Bez winy nie jestes .

Chociaz rozumiem o co ci chodzi , Sam mam to samo :P

Edited_1.png

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi. Przegrałeś linie więc qq, nie zganiaj na innych skoro sam masz do kitu staty, i farme.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bronze IV ... i wszystko jasne.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja jestem bronze 1 i nie moge wycarrowac z kolega a gramy DUO i ciagle zjebane teamy ;// Ciekawe co to bedzie w srebrze

Opublikowano

Ja jestem bronze 1 i nie moge wycarrowac z kolega a gramy DUO i ciagle zjebane teamy ;// Ciekawe co to bedzie w srebrze

@MrJaDaus

Zajebista sygnatura, w pełni popieram xD

@topic

Jeżeli ktoś siedzi w brązie to na to zasługuje. Wyjście z b5 do s5 to zaledwie 4 dni ciągłego grania, jeżeli ktoś rzeczywiście umie grać.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Linii nie przegrałem bo skończyłem 1/0 potem padałem od vayne gdy cait afczyła.

1/0 to wygrana linia? Może miałeś 1 killa, ale jak widać, useless late, a ryze bez late to gówno. pozdro.

Opublikowano

1/0 to wygrana linia? Może miałeś 1 killa, ale jak widać, useless late, a ryze bez late to gówno. pozdro.

Zgadzam się, wygrana linia to nie 1 kill, tylko chociażby zniszczenie wieży po czym zgankowanie innych lini i uniemożliwienie tego stronie przeciwnej :D

,

Jeżeli padłeś później od vayne, to twoja wina, że nie miałeś wardów lub po prostu zignorowałeś ją i padłeś. Vayne do 30 min nie ma tyle mocy, by diveować pod turretem kogoś na hp 1/2 + .

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi. Przegrałeś linie więc qq, nie zganiaj na innych skoro sam masz do kitu staty, i farme.

A co kurwa sam 1v5 wygra gre? wiesz co to gangi? kurwa trafi sie taki idiota i nie wie że sfedowana szmata z innej lini przyjdzie i zrobi cie pod turretem z full hp.

@top

Bywa, sam nie raz miałem taki sytuacje, nic na to nie poradzisz.

xxx

Opublikowano

Na brązie V (nowym kontem) spotkałęm ludzi, którzy grali jak w Goldzie/Diamęcie. Zależy od "szczęścia" do teamu :). Wyjdziesz z Brązu, to będzie zupełnie inny poziom gry, niż dotychczas (Sorki za błędy, jeżeli jakieś są ;d ).

28bb3w1.png

Opublikowano

A co kurwa sam 1v5 wygra gre? wiesz co to gangi? kurwa trafi sie taki idiota i nie wie że sfedowana szmata z innej lini przyjdzie i zrobi cie pod turretem z full hp.

Przecież roam to tylko na bronze jest, dla noobuf .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra bajczysz Forma COME BACK. W końcu coś ugrywam. Większość gier mam win teraz ogółem seria ostatnia 5 winów pod rząd a największa 7.

Hapajta SSa z tych hardcore gejms :

Farma can be hated ;F Przerwe miałem, skill się podniósł bardzo ale farma średnio ;< ( na lolkingu pa3cie

Opublikowano

Napisałem, że nie przegrałem nic nie mówiłem o wygranej linii

PS. Towera zniszczyłem pierwszy i przez reszte laneowania nie pozwalałem nawet do niej podejść ciągle harrasując enemy.

Ale co ma tower to wygranej linii? Nic.

Jeżeli wygrywasz linie to albo: twój przeciwnik ma mniej farmy albo masz się na nim sfeedowałeś. Wieża tutaj nie ma nic do powiedzenia.

Na brązie jest myślenie stoję na linii i nie pomagam innym liniom a potem pretęsje o elohell. Panowie albo chodzimy po liniach i pomagamy albo nigdy nie wyjdziecie z tego brązu.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

A no tak myślałem że dzisiaj dam rade ale te nub timy nie dały mi kerjować rajzem ;/

Po prostu ryze to bardzo słaby champion, ma słaby late tylko early dobre i jest też zbyt papierowy aby wycarrować jakąkolwiek grę.

Opublikowano

@up. Tak tak tak. Ryze to bardzo słaby champ.

@top. Gratuluję ci. Życzę ci szczęścia w wbijaniu dywizji :)

Opublikowano

@up. Tak tak tak. Ryze to bardzo słaby champ.

@top. Gratuluję ci. Życzę ci szczęścia w wbijaniu dywizji :)

Tak, Ryze to jeden z najsłabszych championów w tej grze, przecież kosztuje tylko 450 IP...

Opublikowano

Kupiłem go tylko ze względu na zajebisty wygląd. Przecież ważne jest podczas gry aby dobrze wyglądać.

Ps. Koffam jego kozaki.

Ostatnie kerjowanie.

Na brązie czy silverze to nawet Poppy można carrować, wystarczy dobrze grać a wszystkim się wygra, ale to nie zmienia faktu że Ryze jest po prostu bezużyteczny.

@down nie mogę zagrać sam na siebie H@H@ :D a za obrazę oczywiście poleciał report.

a tak btw. to widzę że fejm mi się zgadza na tym forum :D

Opublikowano

Po prostu ryze to bardzo słaby champion, ma słaby late tylko early dobre i jest też zbyt papierowy aby wycarrować jakąkolwiek grę.

Na brązie czy silverze to nawet Poppy można carrować, wystarczy dobrze grać a wszystkim się wygra, ale to nie zmienia faktu że Ryze jest po prostu bezużyteczny.

Tak, Ryze to jeden z najsłabszych championów w tej grze, przecież kosztuje tylko 450 IP...

Śmeiszny jesteś gościu. Jak jesteś taki pro elo i twierdzisz ze ryze to gowno to zagraj sobie na kashe. Rozjebie cie jak gnój po polu

PS wywal gre śmieciu

PS 2 zresztą nie zagrasz, kasha nie ma czasu dla takiego plebsu

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...