Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2.pl [Dedyk] [Medium]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma nic takiego ? Jednak jest ss, tych wspomagaczy nie zdobędzie się w grze.

3 ss:

Na 1 ss widać piskorze które niby da się zdobyć na OX, ale po sztuce a nie 200.

Pieczony węgorz, 200 sztuk.

Pieczona Krasnopiórka, również 200 sztuk.

A tu jeszcze jak na głównej mam wody których również nie da się zdobyć:
Mam jeszcze 1 ciekawy ss, chyba najciekawszy który dam potem :P
Nie polecam jeszcze raz serwera ^^

VNp6c2U.png

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma nic takiego ? Jednak jest ss, tych wspomagaczy nie zdobędzie się w grze.

3 ss:

Na 1 ss widać piskorze które niby da się zdobyć na OX, ale po sztuce a nie 200.

Pieczony węgorz, 200 sztuk.

Pieczona Krasnopiórka, również 200 sztuk.

A tu jeszcze jak na głównej mam wody których również nie da się zdobyć:
Mam jeszcze 1 ciekawy ss, chyba najciekawszy który dam potem :P
Nie polecam jeszcze raz serwera ^^

Dziękuję za zgłoszenie, gracz Jacob został zbanowany na zawsze.

Opublikowano

No no no , a jednak prawda wyszła na jaw .

Server ładny ale Administracja robi dalej co robiła . Jak i na pierwszej odsłonie , tak samo na drugiej i identycznie na tym poprzednim hardzie :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gra / grało się super , ale cały server niszczy parę osób z Administracji byłej i tej co teraz jest . The powinien być sam jakoś by to ogarnął niż mieć takich ludzi ;)

Bo jedna osoba jest czysta . Jedna osoba mariusza też chyba nauczyła takich rzeczy bo poprzedni Spotlinee to już tragedia była pod koniec .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

9el1.jpg

Dobre ! Tylko "B" dziwnie wyszło a tak to nawet nawet :P

Tylko pamiętaj, że wszystko nadal krąży po serwerze z tego co "mi dałeś" ^^

Żeby nie było to serwera nie polecam chociaż co kto lubi. Jak chcesz coś jeszcze mi napisać pisz pw jeżeli masz odwagę.

Miłego :)

VNp6c2U.png

Opublikowano

I to niby Selansi był najgorszy..... Chłopak bogu ducha winny!

A taka prawda jest że ten cały Toxx też nie jest święty .

Toxx gdy dostał Gm zmienił się i teraz gdy już jest SGM oraz Adminem forum to mysli chłopak że może wszystko straszy banem za obojętnie co a ty THE tego nie widzisz i lecisz na każde jego zawołanie widać to gołym okiem uwierz. Podam przykład Z tąd ani owąd na Gm pojawiły się 2 nowe panie co potem okazuje się że to koleżanki Toxxa i ty The od razu dałeś im GM jeszcze co do Habibi to nic nie mam kobieta zasłużyła ale tamta Excatly czy jakoś tak 1 post na forum koleżnaka Toxxiego i ma GM. A najbardziej śmiszne z tego wszystkiego jest to że Toxx sobie sam się awansował z [GM] na [sGM]. Pozdro nie polecam tego serwera póki jest Toxx w teamie.

Serwera nie polecam i od radzam gry na nim póki Toxx jest w teamie bo to istny cyrk co się dzieje.

Mariusz zobacz Toxx to jest tak samo jak drugi Auriel obdywaj do siebie podobni.

Gdy Auriel miał władzę myślal że mógł wszystko tak samo i Toxx ale zrobiłeś ten krok i wywaliłeś Auriela teraz zrób tak samo a będzie lepiej dla serwera uwierz :) serwer po woli traci graczy a nie przybywa....

Opublikowano

@ BartekKw656

Przepraszam że skomentuję, ale naprawdę, nie mogę się powstrzymać.

Aż tak to Cie boli że doszły nowe GM bez rekrutacji ? Oczywiście że to są koleżanki, a nawet znajome sprzed lat, które bardzo dobrze znamy i tu nie ma nic do ukrycia. Proste jest to, że lepiej wziąć na tą posadę kogoś kogo się dobrze zna i wie, że ta osoba jest wystarczająco odpowiedzialna żeby pełnić tą funkcję- to po pierwsze.
A co do Toxxa... ściema na ściemie, nie wiem kolego skąd Ty to bierzesz. Toxx jest dorosłą i odpowiedzialną osobą, banuje tylko i wyłącznie tych, którzy na to zasługują i łamią regulamin, nigdy.. przenigdy na serwerze nie została zbanowana osoba, która nie złamała regulaminu. Regulamin dla nas jest podstawą i trzymamy się tego jak tylko możemy, wulg na serwerze nie tolerujemy, nie lubimy tego, dlatego kary są wystarczająco odpowiednie gdy ktoś naprawdę przegina ze słownictwem.
Na koniec dodam bo aż mi się śmiać chce... Toxx nie awansował się sam, jak to nazwałeś. Jedyna upoważniona osoba w teamie do takich rzeczy to jest [GA]The (główny założyciel i technik serwera), Toxx zasłużył na awans po tak długim stażu i pomocy. To co mówisz jest pierwszorzędnie wyssane z palca i naprawdę, jest mi żal ludzi, którzy takie coś wymyślają, tylko zastanawiam się dlaczego ? Złamali regulamin, dostali bana i polecieli z płaczem i negatywną opinią? Tak się nie robi...
Mimo wszystko, bardzo serdecznie Cie pozdrawiam i gratuluję pomysłowości w tak rzeczywistej i pięknej historii, jaką wymyśliłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...