Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2.pl [Dedyk] [Medium]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal nie dostałem informacji gdzie dropią ulepszacze na epiki. Expiąc/Dropiąc na każdej mapce do 128 lvl'a, nie dropnął mi ani 1 ulepszacz na epiki.

Rubin:

• Krwawa Szkatułka
  • Szkatułka (KW)
  • Skrzynia Niezwyciężonego Lorda
  • Skrzynia Ognistego Demona
  • Skrzynia Mutanta

Złoty symbol:

• Potwory z mapy (poziom 90)
  • Skrzynia Mutanta
  • Szkatułka (KW)

Legendarna Czaszka:

• Szkatułka (KW)

Zakrwawiony Sztylet:

• Potwory z mapy (poziom 120)

Złoty odłamek:

• Skrzynia Mutanta
  • Skrzynia Gladiatora
  • Potwory z mapy (poziom 120)

Oceaniczny Klejnot:

• Skrzynia Gladiatora
  • Szkatułka (KW)

Książka Mędrca:

• Szkatułka Mutanta
  • Szkatułka Gladiatora

Kolorowy Kamień:

• Szkatułka eventowa
  • Szkatułka (KW)
  • Kolorowy Metin

Złoty Kamień:

• Szkatułka eventowa
  • Szkatułka (KW)
  • Złoty Metin

Krew Smoka:

• Krwawa Szkatułka
  • Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę wysłać wiadomości do ciebie The :/ A grałem na alkatra i myślałem że jakies sm wpadną ;p Mój nick z aklatry to InQer top1 body ;p

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Nie mogę wysłać wiadomości do ciebie The :/ A grałem na alkatra i myślałem że jakies sm wpadną ;p Mój nick z aklatry to InQer top1 body ;p

Otrzymałeś przecież SM.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Fakt, Sprawdałem wczoraj i było piękne 0. Lecz dziś są. Wielkie dzięki :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej, nigdzie nie czułem się tak swojsko jak na Spotline, może i nie gra tysiąc osób, ale atmosfera jaka panuje na serwerze jest świetna.
Mam zaszczyt należeć do Teamu. Zachęcam wszystkich serdecznie do gry tutaj.
Jeśli kogoś nie przekonała prezentacja, mimo to pobierz clienta i sprawdź !

Opublikowano

br.png

konkurs_p.png

Witajcie! Mam dla Was kolejny konkurs.

Serdecznie zapraszam wszystkich do udziału!

konkurs02.png

Zapewne nie raz na serwerze zauważyliście, że niektóre potwory na naszym serwerze nie mają nazw.

Z tego właśnie powodu ogłaszam konkurs na stworzenie nazw dla tych potworów.

Konkurs głównie polega na zrobieniu zrzutu ekranu potwora (który nie ma nazwy) oraz podpisaniu go (nazwę oczywiście wymyślacie).

Nazwa ma pasować do wyglądu lub poziomu potwora.

Każda nazwa, która zostanie wykorzystana na serwerze jest nagradza.

Wybrane nazwy później zostaną wykorzystane na serwerze.

konkurs03.png

Za każdą wykorzystaną przez nas nazwę gracz otrzymuje 200SM.

konkurs04.png

Zrzuty ekranu potworów oraz ich nazwy należy umieszczać w odpowiednim temacie na forum (podając nick swojej postaci, odnośnik lub media do obrazka oraz nazwę).

Każdy gracz może przesłać po jednej nazwie do jednego potwora lecz może zgłosić kilka różnych potworów naraz.

Konkurs kończy się z chwilą podpisania wszystkich potworów (oczywiście dopiero wtedy, jak będą wszystkie odpowiednie nazwy).

Serdecznie zapraszam do konkursu!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej, nigdzie nie czułem się tak swojsko jak na Spotline, może i nie gra tysiąc osób, ale atmosfera jaka panuje na serwerze jest świetna.

Mam zaszczyt należeć do Teamu. Zachęcam wszystkich serdecznie do gry tutaj.

Jeśli kogoś nie przekonała prezentacja, mimo to pobierz clienta i sprawdź !

właśnie dlatego że "Mam zaszczyt należeć do Teamu. Zachęcam wszystkich serdecznie do gry tutaj." to tak teraz dupke liżesz...ludzie i tak sami ocenią... :)

dali byście wiecej info,takie jak system ulepszen drop skad i jaki bo brakuje tego...

Edit:

W sklepie zielona rosa??????????? hahaha to juz sobie Sura i szamanem pogracie..... kolejny server dla wojów i ninji... pierdole

Opublikowano

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA SEWRER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM SzafaGTW :)

Serwer nie nudny , serwer troszkę na dłużej

41979518507500827022718.jpg

Opublikowano

Mam problem wczoraj okolo godziny 12 zarejestrowalem się na forum i do tej pory mi nie przyszedł link aktywacyjny

Mam taki sam problem, wczoraj się zarejestrowałam na forum i do dzisiaj nie ma linku do aktywacji konta.

yLrWtP3.png

Opublikowano

Strona główna nie ma wirusa, po prostu niektóre antyvirusy tak javę wykrywają i skrypt logujący.

A jeśli chodzi o forum, Toxx codziennie aktywuje konta.

Serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

powiem krótko serwer fajny The naprawdę się stara i w porządku jest ale reszta Gm-ów robi główno na serwerze,jeśli chcesz pograć sb spokojnie graj w jinno w shinso jak zagrasz Gm będzie Cie olewam i dupie miał Twoje pytania albo problemy :) nie dziwie się,że wszyscy pomału odchodzą. Moim zdaniem szkoda czasu na ten serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...