Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2.pl [Dedyk] [Medium]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam problem.

Chodzi o to że:pobrałem waszego klienta i gdy chcę odpalić go to wtedy pisze mi coś takiego: "Failed to execute metin2client.bin : 740"

Ten plik został pobrany przez patcher,proszę o pomoc chciałbym zagrać na waszym serwerze... Dziękuję.

Pozdrawiam.

Uruchom jako administrator

Co do serwera to fajny, przyjemna atmosfera, tylko niektóre pytania na OX mają nieprawidłową odpowiedź

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie ktoś ile osób gra? ( w godzinach szczytu)

Jest bon 6/7 na klasy?

Odbijając od tematu:

Ile biedronka ma czarnych plamek?

Z kąd wziąść smalec w dzisiejszych czasach

i czy pryszczate jaja są sexowne

Opublikowano

W godzinach szczytu na serwerze jest około 700 osób. Zazwyczaj licznik graczy online to 500+.
6/7 bon jest, ale nie na klasy, są tylko statystyki.

Pozdrawiam Carpe

Opublikowano

Opłaca się grać ? Chciałbym dziś zacząć ale wszyscy pewnie mają 240 lvl prawda ? ;) -ogólnie ciężko dobić 100 lvl ?

Opublikowano

Opłaca się grać ? Chciałbym dziś zacząć ale wszyscy pewnie mają 240 lvl prawda ? ;) -ogólnie ciężko dobić 100 lvl ?

Pewnie że się opłaca. 10 osób ma max lvl czyli 240. 100 wbić to nie problem, dla doświadczonego gracza to zaledwie 2/3 godzinki moim zdaniem.

Przypominam że na forum widnieje Tygodniowy kalendarz eventowy.

Zapraszamy!

Opublikowano

Na serwerze występuja tak zwani lewi GMowi dający itemki ?

Fakt kiedyś była pewna osoba która rozdawała Itemki, lecz została natychmiast wywalona przez The. Teraźniejszy team dobrze znam i jestem przekonany, że takich przekrętów nie ma ;)

xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Średnia ilość graczy on-line? Moby na mapkach 100+ walą dużo, czy uciągnie się spota archerem? o eQ trudno? Trzeba chodzić na 100 bossów, czy podczas expa dropią ulepki? :P

Opublikowano

@UP

Ilość osób online dziennie to 500+.
Przy dobrze wybonowanym EQ moby nie będą sprawiać problemów.
O EQ trudno moim zdaniem nie jest, dlatego że ulepszacze dropią podczas expa i z bossów, nie wspominając o eventach OX na których dość spora ilość ulepszaczy jest rozdawana.

Opublikowano

Umiejętności powyżej P (Ultimate - U) już zostaną wprowadzone do tygodnia czasu.

998852_487677271318859_253543032_n.jpg

Kilka innych przykładów (na fb):

• Aura Miecza:

• Wirujący Sztylet:

Opublikowano

ile ludzi w godzinach szczytu ?

jaki sposob na zarobek ?

co z biologiem ? oddajemy co 1h ? czy co ` 1 sek ?

gm interesuje sie serwerem czy go olewa ?

w ile wbije max lv ?

ciezko dropnąc ulepki na eq 100 +

ile yang bd mial na 50 lv ?

po ile sa zmianki / dodania 1/5 bon ?

Łatwo zdobyć stal / Zatruty miecz ?

Bony wchodzą maxymalnie czy nie a jak nie to jakie wartości ?

są eventy ?

GM daje raty w weekend lub w jakies dni ?

Bs dozwolony ? czy trzeba sie ukrywać ?

Duzo misji jest co robić ?

ile % na wejście kd ?

są dungeony ?

są pety ? / mounty ?

GM pomaga graczom jeśli proszą go o pomoc ? np mam problem z klientem ? pomaga czy olewa to . Liczy sie kasa w IS ?

Czy GM rozdał eq navi graczom ?

exoduus.png

Opublikowano

ile ludzi w godzinach szczytu ? Około 600

jaki sposob na zarobek ? Exp (drop ulepszaczy), OX, Krwawa Wieża, Drop z metinów.

co z biologiem ? oddajemy co 1h ? czy co ` 1 sek ? Różnie 1h/3h

gm interesuje sie serwerem czy go olewa ? Od czasu startu serwera nie było takiego dnia żeby jakiś z GM nie był online. Akurat szczerze powiem że GM na tym serwerze są naprawdę chwaleni. A sam administrator serwera interesuje się nim i cały czas go ulepsza.

w ile wbije max lv ? To zależy od tego jak często by były raty na serwerze.

ciezko dropnąc ulepki na eq 100 + A to już zależy jakie, jedne dropią częściej, natomiast drugie już rzadziej.

ile yang bd mial na 50 lv ? Yangi na start lecą wolno ale ma się ich wystarczająco dużo by dobrze zacząć. Po wbiciu 90+ yangi to nie będzie problem. Ludzie mają po kilkaset brył.

po ile sa zmianki / dodania 1/5 bon ? Zmiana 1/5 bonu kosztuje 1.000yang, a dodania 1=1.000yang 50=50.000yang.

Łatwo zdobyć stal / Zatruty miecz ? Nie jest to problem, stalkę zdobędziemy jak tylko wejdziemy do atlantydy od 75 poziomu. W atlantydzie dropi z metinów. Zatrute również z metinów jak i bossów.

Bony wchodzą maxymalnie czy nie a jak nie to jakie wartości ? Bony wchodzą maxymalne.

są eventy ? Nie było takiego tygodnia od startu serwera w którym nie był organizowany event. Najczęstrze eventy to ZUO i OX.

GM daje raty w weekend lub w jakies dni ? Raty na serwerze są praktycznie codziennie przyznawane.

Bs dozwolony ? czy trzeba sie ukrywać ? Nie trzeba się ukrywać.

Duzo misji jest co robić ? Misje dopiero mamy dodać w planach. Jak na razie jest biolog.

ile % na wejście kd ? 40%

są dungeony ? Na dniach nastąpi aktualizacja, może nawet i dzisiaj. I dojdzie kolejny dungeon. Obecnie na serwerze jest Krwawa Wieża.

są pety ? / mounty ? Są wierzchowce, petów brak.

GM pomaga graczom jeśli proszą go o pomoc ? np mam problem z klientem ? pomaga czy olewa to . Liczy sie kasa w IS ? Nie, nie liczy się kasa w IS. Ja jako GM staram się zawsze pomóc graczom. Na tym serwerze nie zostaniesz olany przez GM'a.

Czy GM rozdał eq navi graczom ? Nie, ponieważ GM nie ma dostępu do navi. Dostęp do pełnego serwera ma tylko główny Administrator The

Opublikowano

ile ludzi w godzinach szczytu ? Około 600

jaki sposob na zarobek ? Exp (drop ulepszaczy), OX, Krwawa Wieża, Drop z metinów.

co z biologiem ? oddajemy co 1h ? czy co ` 1 sek ? Różnie 1h/3h

gm interesuje sie serwerem czy go olewa ? Od czasu startu serwera nie było takiego dnia żeby jakiś z GM nie był online. Akurat szczerze powiem że GM na tym serwerze są naprawdę chwaleni. A sam administrator serwera interesuje się nim i cały czas go ulepsza.

w ile wbije max lv ? To zależy od tego jak często by były raty na serwerze.

ciezko dropnąc ulepki na eq 100 + A to już zależy jakie, jedne dropią częściej, natomiast drugie już rzadziej.

ile yang bd mial na 50 lv ? Yangi na start lecą wolno ale ma się ich wystarczająco dużo by dobrze zacząć. Po wbiciu 90+ yangi to nie będzie problem. Ludzie mają po kilkaset brył.

po ile sa zmianki / dodania 1/5 bon ? Zmiana 1/5 bonu kosztuje 1.000yang, a dodania 1=1.000yang 50=50.000yang.

Łatwo zdobyć stal / Zatruty miecz ? Nie jest to problem, stalkę zdobędziemy jak tylko wejdziemy do atlantydy od 75 poziomu. W atlantydzie dropi z metinów. Zatrute również z metinów jak i bossów.

Bony wchodzą maxymalnie czy nie a jak nie to jakie wartości ? Bony wchodzą maxymalne.

są eventy ? Nie było takiego tygodnia od startu serwera w którym nie był organizowany event. Najczęstrze eventy to ZUO i OX.

GM daje raty w weekend lub w jakies dni ? Raty na serwerze są praktycznie codziennie przyznawane.

Bs dozwolony ? czy trzeba sie ukrywać ? Nie trzeba się ukrywać.

Duzo misji jest co robić ? Misje dopiero mamy dodać w planach. Jak na razie jest biolog.

ile % na wejście kd ? 40%

są dungeony ? Na dniach nastąpi aktualizacja, może nawet i dzisiaj. I dojdzie kolejny dungeon. Obecnie na serwerze jest Krwawa Wieża.

są pety ? / mounty ? Są wierzchowce, petów brak.

GM pomaga graczom jeśli proszą go o pomoc ? np mam problem z klientem ? pomaga czy olewa to . Liczy sie kasa w IS ? Nie, nie liczy się kasa w IS. Ja jako GM staram się zawsze pomóc graczom. Na tym serwerze nie zostaniesz olany przez GM'a.

Czy GM rozdał eq navi graczom ? Nie, ponieważ GM nie ma dostępu do navi. Dostęp do pełnego serwera ma tylko główny Administrator The

Dlaczego w m1 jest tak w uj mało mobów? xD Nie da się wyexpić. Czy to wina tego, że mam samego launchera? xD Oby, bo mnie na razie nie stać na zmianki, dodania aby iśc na m2 xD

@Edit

Łoo, na każdej mapce tak mało mobów. Na bogato widzę. To chyba przez to, że mam launchera bo to nie możliwe żeby nigdzie nie było mobów. ;/

Opublikowano

Mobów jest wystarczająco dużo, jeśli ktoś potrafi grać i ma na ten temat pojęcie poradzi sobie bezproblemowo!

Powiem Ci że szybko expisz skoro już zobaczyłeś "każdą mapę" i jesteś na tyle dobrze poinformowany że wiesz ile jest na niej mobów.
Ledwie wszedłeś na grę, polatałeś po m1/m2 i już każda mapa ma małą ilość mobów, kręcisz jak z nut.
No chyba że oceniasz serwer po prezentacji, jest takie powiedzenie "Nie oceniaj książki po okładce".

A na serwer oczywiście zapraszam!

Opublikowano

Wbiłem na serwer, wydaje się fajny, ale 500+ osób na 100% nie gra. O godzinie 11-12 było maławo osób, może ok. 250-300. Na wołaczu też się za często nie udzielali. Nie wiem , gdzie Wy widzicie te 500+ osób.

Opublikowano

Szczerze powiem że bywały takie dni że na OX było po 400+ osób, także to zależy od dnia, raz jest więcej a raz mniej, teraz sprawdzałem licznik i jest 450 graczy online, także moim zdaniem jest to dobry wynik.

Zapraszam na Event OX który odbędzie się w środę o godzinie 18:30. Więcej na ten temat na forum serwera :
KLIK

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gram od początku tego serwera. Nie polecam. Przynajmniej są ludzie z którymi można pogadać.

Na dniach dam ciekawe ss :)

A właśnie dla ludzi którzy chcą zagrać na tym...... wbijecie 240 i koniec. Potem nic a nic, no chyba, że lubicie chodzić cały czas na KW (krwawy demon).

Pozdrawiam

VNp6c2U.png

Opublikowano

Według mnie jest to najlepszy Medium z wszystkich serwerów :) Fajnie z tymi skillami na poziomie " U " czyt. Ultimate . :)

Handlarze ( Zawartość ) - ok :)

Administracja ma ograniczone prawa - Eq Navi ? Nie Ma Mowy ! - To mi się podoba !

- Serwer stabilny ! stoi długo i nie pada / nie ma cofek etc.

na 100 % zawitam z ekipą .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...