Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

●[ZAPOWIEDŹ]MachinesCraft[DEDYK][MODY][IndustrialCraft2,BC3,ThaumCraft3]Nowe rudy, maszyny, zwierzęta, MAGIA, i setki nowych itemów..]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak ino to jest "industrial" to zmienia postać rzeczy diametralnie ja nawet nie powiem czy industrial to minkraft

signature.png

Opublikowano

OMG ZNOWY FREEBUILD ! Ludzie wolą adrenaline i gildie oraz pvp ! Myslałem, że to serwer typu skallcraft a to szczerze mówiąc freebuild po polsku GÓWNO przepraszam ,ale taka prawda dowidzenia :(

Gildie, gildie, gildie... Wszędzie GILDIE. I sractions.

Obudź się wreszcie. To serwer z modami technicznymi, do tego gildie nie pasują.

Tutaj się buduje zaawansowane mechanizmy i fabryki a nie napierdziela dzikich bambusów, chociaż PvP oczywiście będzie włączone.

Opublikowano

Gildie, gildie, gildie... Wszędzie GILDIE. I sractions.

Obudź się wreszcie. To serwer z modami technicznymi, do tego gildie nie pasują.

Tutaj się buduje zaawansowane mechanizmy i fabryki a nie napierdziela dzikich bambusów, chociaż PvP oczywiście będzie włączone.

WTF jakto niepasuja wyobraś sobie np. gildie w zamku broniącą się a przeciwna np strzela donich z pistoletów z granatów itd (jakby na te rzeczy były mody)

Opublikowano

@UP

Mody TECHNICZNE to nie są mody które dodają BRONIE! One dają nam możliwość budowy ogromnych maszyn które robią za nas wszystko. Owszem takowe mody dodają bronie jednak nie są to jakieś pistolety bądź granaty a przedmioty pasujące do realiów minecrafta.

Jeżeli chcesz pograć na serwerze z broniami, zamkami to ZRÓB SOBIE TAKI.

Opublikowano

WTF jakto niepasuja wyobraś sobie np. gildie w zamku broniącą się a przeciwna np strzela donich z pistoletów z granatów itd (jakby na te rzeczy były mody)

WTF? Przeczytał byś może mojego posta.

Na serwerze są mody techniczne (buildcraft, industrial, forestry itp...) które umożliwiają budowanie fabryk.

Opublikowano

Na razie nie wiadomo, kiedy będzie start, ponieważ administracja serwera nie posiada jeszcze maszyny, a bez maszyny nie będzie serwera.

Na razie pozostaje nam tylko czekać na informację od administracji w sprawie serwera. Najlepiej jest śledzić te informacje na forum machinescraft, które można wyszukać w googlach, ponieważ tutaj nie można podawać adresów do forum serwera.

Opublikowano

AAA podacie forum :D ?

Wszystko fajnie tylko serce boli ,że na takim fajnym serwerze nie bd frakcji :(((((((((

Właśnie dobrze że bez frakcji -_-. Pełno tego gówna na innych serwerach.

_________

Nareszcie mój ukochany serwerek startuje <3

Opublikowano

kiedy start ?

Pisza ze start jutro albo pojutrzetrze ( sobota 22.06 lub niedziela 23.06 ) Czytaj temat ...

Ps. Super ze wreszcie serwer startuje i mam nadzieje ze znowu maszyna was nie zawiedzie :)

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Co do tych frakcji, to osoba proponująca to raczej tego nie przemyślała. Chyba nie zna modów jakie tutaj są.

Przecież osoby w Quantum itemkach (z IC2) nie da się zabić. Dodatkowo, gdy jakaś frakcja użyje MFFS (Chyba tak to się nazywa) dzięki której można robić pole siłowe, to frakcje w tym momencie nie mają sensu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...