Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

●[ZAPOWIEDŹ]MachinesCraft[DEDYK][MODY][IndustrialCraft2,BC3,ThaumCraft3]Nowe rudy, maszyny, zwierzęta, MAGIA, i setki nowych itemów..]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieciowa reklama jeszcze nie zrobiliście serwera a 1.5.2 który jest od chu czasu widzę że ma się leniuszka w cipusz** i nie chce się robić a może chce się więcej hajsu zarobić bo może ktoś napiszę że da kasę jeżeli ten serwer wystartuje :D

PS: To że serwer padł na 1.5.1 to nie ddosy tylko chu* maszyna i chu* maszyna :-)

PSs: jeżeli zapowiedź ma już 16 dni to pozdro serwer nie wystartuje a jak wystartuje to padnie bo DDosy z nieba przylecą które nie istnieją LoLz

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Melos, dnia 14 Cze 2013 - 10:02, napisał:

Śmieciowa reklama jeszcze nie zrobiliście serwera a 1.5.2 który jest od chu czasu widzę że ma się leniuszka w cipusz** i nie chce się robić a może chce się więcej hajsu zarobić bo może ktoś napiszę że da kasę jeżeli ten serwer wystartuje :D

PS: To że serwer padł na 1.5.1 to nie ddosy tylko chu* maszyna i chu* maszyna :-)

PSs: jeżeli zapowiedź ma już 16 dni to pozdro serwer nie wystartuje a jak wystartuje to padnie bo DDosy z nieba przylecą które nie istnieją LoLz

To że twój serwer jest zrobiony dla pieniędzy to nie znaczy że wszystkie takie są. Mogę wymienić tutaj nazwy wszystkich twoich serwerów które padły po miesiącu i wystartowały pod nową nazwą bo stara miała negatywną opinię. Wystarczy spojrzeć na twoje tematy.

Nie chcę porównywać MachinesCraft'a do waszego ścierwa którego nie można nazwać nawet konkurencją.

My na słabej maszynie zapełniłem ponad 40 slotów w 10minut. Wy nie widzieliście nawet tylu graczy <3 A teraz odpowiedz sobie na pytanie "Który serwer cieszy się większym zainteresowaniem?".

I przynajmniej jest ktoś taki kto chce nam pomóc :) Odrzuciłem już 3 oferty sponsoringu więc zważaj troszkę na to co piszesz bo jak widać nie za bardzo masz o tym pojęcie. Na opłacenie serwera zarobić sobie mogę sam.

Poprzednio serwer nie padł tylko my go zamknęliśmy bo chcemy aby gracze grali w godziwych warunkach na godziwej maszynie.

Co do DDoS'ów to żadnych nie było więc gratuluję wyobraźni.

Po za tym to chyba nie rozumiesz słowa zapowiedź... Ten temat jest po to żeby oznajmić wszystkim że serwer wystartuję. Nie ważne kiedy powstał.

@Edit.

Śmieciowa reklama? Chyba nie dokładnie przyjrzałeś się swojej która na dodatek jest po części skopiowana ode mnie.

Opublikowano

Melos hejtujesz ten serwer a tak naprawdę to twój jest chujowy i wszyscy to wiedzą.

Jeżeli Ci coś nie pasuje to dawaj do kazika na pw a nie robisz syf jak knur jakiś.

Co do tematu to chętnie zagram na serwerze bo widać że ogarnięty jakiś. Prezentacja mi sie strasznie podoba.

Czy na waszej stronie mógłbym już vip'a kupić ?

OKDZ1fO.png

Opublikowano

Melos hejtujesz ten serwer a tak naprawdę to twój jest chujowy i wszyscy to wiedzą.

Jeżeli Ci coś nie pasuje to dawaj do kazika na pw a nie robisz syf jak knur jakiś.

Co do tematu to chętnie zagram na serwerze bo widać że ogarnięty jakiś. Prezentacja mi sie strasznie podoba.

Czy na waszej stronie mógłbym już vip'a kupić ?

Możliwe że niebawem otworze sklep. Będzie można doładować portfel.

Opublikowano

takie małe pytanie a jak będzie wyglądało pvp ?

na działkach jesteś bezpieczny a za nią mogą cię zarżnąć ? bo sytuacje typu ninja na potkach są naprawdę dziwne ....

signature.png

Opublikowano

takie małe pytanie a jak będzie wyglądało pvp ?

na działkach jesteś bezpieczny a za nią mogą cię zarżnąć ? bo sytuacje typu ninja na potkach są naprawdę dziwne ....

To survival. PvP jest wszędzie więc mogą Cię zarżnąć na śmierć nawet w domowym zaciszu.

kazik czyli nadal maszyny nie macie... ?

No nie. Dziś minął 7 dzień od opłacenia faktury.

Nie mam zamiaru się z tym dużej bawić. Napisałem tym cipką że żądam zwrotu pieniędzy albo sprawa zostaje zgłoszona na policję.

Jakoś nie widzi mi się wywalić 220zł w błoto -_x

Opublikowano

Mam nieoficjalne info że serwer może wystartować w tym tygodniu.

Można to brać na serio czy to plotka jakaś tylko ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...