Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

●[ZAPOWIEDŹ]MachinesCraft[DEDYK][MODY][IndustrialCraft2,BC3,ThaumCraft3]Nowe rudy, maszyny, zwierzęta, MAGIA, i setki nowych itemów..]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie bedzie fail jak przed tem . Fakt byly na poczatku dobrre edycje ale znalazlem cos o wiele lepszego gdzie oferuja pelną swobode graczą (mam na mysli nieograniczone cuboidy) Jak chcecie link to PW .Serwer naprawde z strony technicznej dopracowany . -.-

Opublikowano

Pewnie bedzie fail jak przed tem . Fakt byly na poczatku dobrre edycje ale znalazlem cos o wiele lepszego gdzie oferuja pelną swobode graczą (mam na mysli nieograniczone cuboidy) Jak chcecie link to PW .Serwer naprawde z strony technicznej dopracowany . -.-

Nie będzie. Serwer wystartuje jak wszystko będzie w 100% gotowe.

Nie sztuka jest coś zbudować na działce która ma nie wiadomo ile powierzchni ...

I nie rób mi tutaj reklamy w temacie.

Czekam z niecierpliwością od 13 maja. Liczę chociaż na to, że wystartuje do wakacji.

Bardzo się cieszę i mogę zagwarantować że przed wakacjami serwer na 100% wystartuje.

Opublikowano

Bartek to że masz droższą maszynę nie znaczy że uciągnie 2 serwery :)

Jeżeli będzie tak chujowa jak ostatnio to z pewnością będą problemy ale jeżeli wszystko okaże się okey to główny machines uciągnie w 100%.

Lagi kiedyś pojawią się na pewno bo to MC na modach <3

PS.

Na naszym forum zorganizowaliśmy konkurs z dość atrakcyjnymi nagrodami w postacie klucza do gry, rang i itemków.

Przedstawiłem także nową listę modów. Serwer będzie działał na wersji 1.5.2.

Opublikowano

Grałem na tym serwerze wiele razy.

Nigdy mnie nie zawiódł więc uważam go za najlepszy serwer z modami.

Z niecierpliwością czekam na start :)

Opublikowano

hmm serwer ciekawie się zapowiada ciekawe jak będzie z wykonaniem

ja na takich serwerach gram od 2 lat były fajne i beznadziejne a ten ? się przekonamy !

signature.png

Opublikowano

Czas na ponowną sromotną klęskę xD Już się napatrzyłem poprzednią odsłoną...

u2q6.jpg

Opublikowano

Czas na ponowną sromotną klęskę xD Już się napatrzyłem poprzednią odsłoną...

Ponowną? Kiedy ty na MCr klęskę widziałeś?

Wypowiadasz się na tematy na które nie masz zielonego pojęcia.

Serwer nigdy nie upadł bo jak widać nadal jest reaktywowany. W przeszłości było to samo. Co prawda był parę razy zamykany ale na pewno nie bez powodu.

Zorientuj się bardziej w temacie albo zaprzestań wypowiadania się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...