Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - League of Legends czy Smite?

RaceyPL

LOL vs SMITE  

235 użytkowników zagłosowało

1. 1. League of Legends czy Smite?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja powiem tak: W lola grałem od 1 sezonu. To co się dzieje w obecnym 5 sezonie jest nie do wytrzymania.. Kwestia czasu jak starzy wyjadacze odejdą od Lola tak jak ja. Społeczność cały czas wzrasta o młodych graczy którzy "Przeżywają" i obrażają wszystkich dookoła. Na pewno wszyscy wiecie co to jest Metin2, w lolu zaczyna dziać sie to samo wiec gra upadnie czy za 1 rok czy za 10.. wyludni się. Oczywiście prócz tych dywizji "osobiście wolałem pkt. ELO" Lol jest w porządku grą. Jednak ja daje szanse nowej grze wiec polecam Ci SMITE. Dynamika, grafika oraz tryby gry naprawde są świetne oraz można stracić poczucie czasu ponieważ gra jest naprawdę DOBRA. Co do doty. Jest to ojciec wszystkich gier moba (LOL, SMITE) lecz mi osobiście nie podszedł ;) Mam nadzieje ze mniej więcej oświetliłem Ci drogę do wyboru oraz innym czytaczom. POZDRAWIAM i proszę o + ;)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja powiem tak: W lola grałem od 1 sezonu. To co się dzieje w obecnym 5 sezonie jest nie do wytrzymania.. Kwestia czasu jak starzy wyjadacze odejdą od Lola tak jak ja. Społeczność cały czas wzrasta o młodych graczy którzy "Przeżywają" i obrażają wszystkich dookoła. Na pewno wszyscy wiecie co to jest Metin2, w lolu zaczyna dziać sie to samo wiec gra upadnie czy za 1 rok czy za 10.. wyludni się. Oczywiście prócz tych dywizji "osobiście wolałem pkt. ELO" Lol jest w porządku grą. Jednak ja daje szanse nowej grze wiec polecam Ci SMITE. Dynamika, grafika oraz tryby gry naprawde są świetne oraz można stracić poczucie czasu ponieważ gra jest naprawdę DOBRA. Co do doty. Jest to ojciec wszystkich gier moba (LOL, SMITE) lecz mi osobiście nie podszedł ;) Mam nadzieje ze mniej więcej oświetliłem Ci drogę do wyboru oraz innym czytaczom. POZDRAWIAM i proszę o + ;)

Legendarny odkop !

1390144171-U592769.png

Opublikowano

W smite baaardzo dawno nie grałem więc sie nie wypowiem ale. W Docie ciągle trafisz na ruska :) A lola w śilverach-GOldach najechała plaga dzieci /noobow. Niemowiac juz o brazie.

Opublikowano

Zdecydowanie wolę LoL'a mimo, że trochę podupada. Nie przypasowuje mi się mechanika DOTY, a w samego smite nie miałam okazji w sumie zagrać. 

Opublikowano

Moim zdaniem LOL>SMITE , glownie chodzi tu o grywalnosc. Obecnie bardziej rozprzestrzeniony jest LOL. Oczywiscie SMITE ma bardzo duzo nowosci ,lecz w najblizszym czasie nie ma jak przebic lola.

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Teraz co oni zrobili z tym lol'em to porażka, żeby tank był najlepszy??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...