Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ogromna wyspa][WL][20sl][START O 11:00] SweetyHomeS2 [Serwerownia][Kwadratowa Masakra][Ogarnieta administracja]

ExClusiVe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Alcatraz

Coś o sobie: Nazywam się Patryk, interesuje się informatyką i iluzjami magicznymi, na co dzień zajmuję się przede wszystkim swoim hobby czyli informatyką. Byłem Technikiem/Moderatorem/Adminem na wielu serwerach typu KM więc się na tym znam. Nie są mi również obce zasady języka polskiego i interpunkcji, przez co gra ze mną będzie jeszcze przyjemniejsza.

Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Lex

Cos o sobie: Interesuję się grafiką komputerową, przy czym jestem bardzo kreatywny w mc :D

Lubie grę zespołową nienawidzę griefów bo lubie współprace i tylko tyle, ale uwielbiam też alchemie :D

Jak coś więcej trzeba to pisać na pw :D

zu439g.jpg

Opublikowano

Nick: PackFlamePL

Cos o sobie: Mam na imię Marcin. Na grę w Mc dziennie poświęcam 1-2 godziny dziennie. Lubię grać w piłkę :D

mca.png

Opublikowano

Ogólnie serwer prezentuje się bardzo dobrze, spawn można by trochę dopracować a pluginy spolszczyć no ale mniejsza o to.

Ciekawa mapa na której da się pograć niestety regulamin nie dopracowany, za zabicie kogoś dostaję się warna pewnie dlatego że w ten sposób "gracz" się denerwuje i wychodzi z serwera przez co administrator traci statystyki lub potencjalnego "vip'a" po zabiciu denerwującej mnie mocno osoby dostałem 2 warny, groźbę bana nie wspominając o tym że sam "cichy" admin przebrany za gracza teleportował się do mnie i zaczął mnie zabijać - odegrałem się i t o samo zrobiłem zabierając wszystkie jego itemy, po czym się zdenerwował że mu się nie udało mojej postaci zabić i wpisał słynne /kill udając szlachetnie że to nie on :]

Plusy:

-Dopracowana mapa

-Fajna Właścicielka :D

Minusy:

-Zły skład

-Źle skonfigurowane pluginy

-Nie dopracowany regulamin

Ocena: 5/10

Pozdrawiam serdecznie :]

-DamianPL1

Opublikowano

Nick: SebQu

Cos o sobie: Co by tu... hm... Bardzo lubię tego typu serwery ponieważ są idealne do współpracy oraz miłej, dobrej zabawy. Jestem maniakiem łucznictwa oraz enchantowania, potrafię spędzić cały dzień, ale zenchantuje to co chce ;) . Współpraca nie jest mi obca, grałem na masie serwerów "KM" a jak wiadomo, współpraca to podstawa. :)

Troszkę mało lecz mam nadzieje że wystarczy, pozdrawiam, SebQu.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nick: AdrelloS

O sobie: Adrian, 15 lat. Interesuję się tworzeniem stron WWW i z tym wiążę przyszłość. Lubie odstresować się w Minecrafcie.

Gram od wersji 1.5, lecz miałem ostatnio krótką przerwę z powodu braku czasu, a teraz ponownie wracam. Pozdrawiam

579571423327107377857.png

Opublikowano

Szczerze nie polecam serwera, administrator dał mi 2 warny za "Bo mi zależy" jako kłótnia... zgłosiłem błąd, jakiś gracz się do mnie pluł i kto dostał warna? JA! Nie polecam, administrator na "R" nie ogarnia.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

@up ehh kolego!

Dostales 2 warny za kłótnie z innym graczem i wyzywanie się z nim!

On także dostał 2warny, bo pomimo moich próśb dalej sie kłóciliście!

Zapraszam do gry i dziękuję za zgloszenie błędu!

Opublikowano

Nick : TheRolnikXD

Coś Osobie : Witam jestem TheRolnikXD Mam 14 lat Lubie grać w Minecrafta , poświęcam mu około 3 godzin dziennie :D Wasz server wygląda na Bardzo Dobry :D . Również gdy będziecie chcieli lub jak będzie kryzys finansowy lub nie . Zawsze mogę zrobić przelew w wysokości 70 zł .

Opublikowano

Nick: Quvil

Cos o sobie: Lubie sobie popykac w mc [ nieogarow nielubie]

i kolegi

Nick: Mardkow

Cos o sobie: Jestę koxę lubię plackę i ladnię dziewczynę.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...