Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ogromna wyspa][WL][20sl][START O 11:00] SweetyHomeS2 [Serwerownia][Kwadratowa Masakra][Ogarnieta administracja]

ExClusiVe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: EliteToast

Cos o sobie:Jestem aktywnym i ogarniętym graczem :D Gram przede wszystkim uczciwie czerpiąc z tego wiele zabawy i rozrywki :)

Co tutaj pisać jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej to pisz śmiało :)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: mati22119

Cos o sobie: Dobrze współpracuje z innymi, gdy trzeba podziele się , pożyczam gdy biore coś ze skrzynki zostawiam tabliczke "Pożyczyłem .... i oddam"..

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Nick: TeZoMisieK

Cos o sobie: Nazywam się Kuba, w MC gram ponad 1,5 roku, jestem ogarniętym graczem, nie griefuje, ortografię mam rozwiniętą bardzo dobrze. Interesuję się grafiką komputerową oraz programowaniem. Ostatnio gram na serwerach typu KM, lecz wszystkie padają :( Mam nadzieję, że jeśli się dostanę to serwer wytrzyma te 3 miesiące lub więcej.

tenor.gif

Opublikowano

Nick: facebeef

Cos[powinno być coś ;P] o sobie:Jestem chłopakiem ;P umiem współpracować, z grupą, w miarę ogarniam ortografię ;P jestem koleżeński

Kuzyna:

Nick: MaCHoN0

Cos o sobie:Chodzi do gimbazy ;P umie, także współpracować z red, lub blue i pozdrawia wszystkich ;D

Opublikowano

Nick: NeroN246
Cos o sobie:Lubie sobie pograc w minecrafta, jestem mily i pomocny. Gram takze w pilke nozna i siatkowke ;)

Opublikowano

Myślałem, że serwer lepszy, a tu lipa ;/

Border mapy +/- 200 kratek, nikt tam nie gra, więc żegnam serwer po 10minutach gry...

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...