Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Prawdziwy mężczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wolę wyglądać na masie niż<br /><br /><br /><br /><br /><br />Do adminów to jest dyskusja więc ?Mam prośbę, niech ktoś wyłączy tego stworka-potworka bo mi się płakać chce jak czytam jego posty.<br /><br /><br />Wojciechu za kilka lat jak zdam maturę, skończę studia ( psychologia + pedagogika i gdzieś po drodze prace socjalne ), będę pomagał osobą niepełnosprawnym, prowadził jakieś zajęcia dla młodzieży, pomagał osobą potrzebującym lub 3 słowami - spełnię swoje marzenia, odnajdę Cię nawet na końcu świata i będę chciał abyś mi powiedział prosto w twarz, że rurki są "pedalskie" i jestem "pedałem". To trafi także do listy moich marzeń. Zabiorę ze sobą kilka osób, którym mam nadzieje, że pomogę w jakikolwiek sposób :) i jak mogłeś przeczytać będę chciał abyś mi powiedział w twarz, że jestem "pedałem", bo chodzę lub chodziłem ( moda się pewnie zmieni ) w rurkach i poświęciłem swoje "pedalskie" życie aby pomagać innym i spełniać marzenia. Teraz pomyśl, czy warto? czy warto kłócić się lub jak ktoś to pewnie nazwie "wyrażać swoje zdanie" i marnować swój cenny czas na pisanie takich postów? O taką błahostkę? Nie lepiej spełniać marzenia? lub wykorzystać ten czas na naprawienie niektórych rzeczy w swoim życiu ( jeśli nie masz nic do naprawienia, to jesteś wielkim szczęściarzem i masz wspaniałe życie :) ). Trzeb myśleć trochę przyszłościowo. Pomyśl co Cię to tak naprawdę obchodzi, jeśli nie jesteś homoseksualistą lub biseksualistą powinieneś mieć, że się wyrażę "wylane" na mężczyzn i ich wygląd. Życzę Ci i wszystkim użytkownikom MPC abyście spełniali swoje marzenia i celebrowali swoje życie w jakikolwiek sposób.<br /><br /><br />Zwracam się do wszystkich, pamiętajcie, że nie jesteście sami na tej planecie. Nie ważny jest kolor skóry, orientacja seksualna, co lubicie robić, ważycie 10 kg czy 100 kg - jesteśMY ludźmi! Każdy z nas ma uczucia i jesteśMY od siebie zależni dodam pewnie cytat z mojego ulubionego filmu, mianowicie "Atlas chmur" :<br /><br />"Nasze życie nie należy do nas.<br />Nasze ścieżki są połączone ze ścieżkami innych.<br />Przeszłość z przyszłością.<br />Dobre uczynki ze zbrodnią.<br />Mamy wspólną przyszłość.<br />Wierzę, że śmierć to tylko drzwi, jeśli się zamkną.<br />Inne się otworzą."<br /><br />W zeszły piątek jako nieletni pracownik socjalny byłem u jednej 78-letniej Babuni, która nie ma rodziny, przyjaciół, aby spędzić z nią trochę czasu. Przy herbacie pytała mnie do jakiej szkoły się wybieram i o moje plany na przyszłość czy mam jakieś marzenia i inne mniej ważne rzeczy. Kiedy skończyłem swój monolog powiedziała do mnie jedno zdanie, które stało się moim mottem życiowym "Moim marzeniem jest aby zawsze chciało Ci się chcieć". Jedno zdanie a taka energia.<br /><br />A więc już na koniec bo troszeczkę się rozpisałem tutaj chcę jeszcze raz przytoczyć zdanie Babuni.<br /><br /><br />"Moim marzeniem jest aby zawsze chciało Ci się chcieć" + ode mnie, chciałbym abyście mieli marzenia i aby chciało wam się je spełniać.<br />Nie traćcie czasu na błahe sprawy bo nie oto w życiu chodzi. ( jeśli ktoś ma inne poglądy na ten temat to bardzo przepraszam )<br /><br /><br />Jeśli dotrwaliście do końca mojej wypowiedzi to się bardzo cieszę, bo mam nadzieję, że ten post skłoni kogokolwiek do przemyśleń. ( nawet jedną osobę to będę BARDZO, ALE TO BARDZO ZADOWOLONY, a dwie lub trzy to chyba pęknę z radości :) :) :) ) Będzie to dla mnie wielki sukces.<br /><br /><br />Do przeczytania,<br />pozdrawiam Cyps<br /><br /><br /><br /><br /><br />@@@@@@<br />Kiedyś na pewno zrozumiesz o co mi tak naprawdę chodzi w tym poście, ale to kiedyś. :)

<br /><br />Skoncz pierdolic jebany pedale w rurkach, nie dosc ze pedau to jeszcze studia i pedagogika.
  • Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

<br /><br />Skoncz pierdolic jebany pedale w rurkach, nie dosc ze pedau to jeszcze studia i pedagogika.

i do tego jeszcze gej ;/

@@@@

Smutne :*(

Popłakaj mi jeszcze. Płacz jest dobry, pozwala uwolnić emocje i napięcie, które siedzi w Tobie.

Jeśli chcesz porozmawiać to zapraszam na PW. :)

Może w jakiś sposób będę w stanie Ci pomóc. :)

Opublikowano

W sumie to nie widziałem dojrzałych mężczyzn w rurkach bo to chyba by był obciach. Jeśli piszecie tutaj że facet powinien chronić swoją kobietę, to pewnie ani razu nie byliście w takiej sytuacji albo nie macie kobiety, prawda powinien ją chronić ale właściwie to przed czym? Co wy myślicie że was atakować co godzinę będą i te ataki jak w metinie będziecie odpierać? Ja tam właściwie się nie przejmuje obroną bo puki co to dbam o siebie, a kogo mam bronić? Dziewczynę w wieku 16 lat, przed czym? Przecież to nie jest jeszcze kobieta mojego życia, więc nie jestem zobowiązany do niczego. Pewnie zostanę źle zrozumiany więc sprostuję, po prostu nie róbcie z siebie żadnych dzikich zwierząt walczących o samice. Ani razu nie widziałem postawnego faceta w rurkach. Młodzi jesteście to chcecie się laskom przypodobać bo nie wiecie jak dobrze zagadać, potem dochodzi do takich sytuacji, że dziewczyna wyraża się o chłopakach mówiąc "niezłe dupy", ej no koledzy czy to nie było czasem określenie skierowane do dziewczyn? Widzę Wojciech jesteś zwolennikiem siłowni, i prawidłowo sam rok już chodzę ale nie żeby się komuś podobać tylko z własnego przekonania i dla dobrego samopoczucia. I właściwie ten rok dużo mi dał

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Żal dupę ściska, jak widzę Wasze niektóre argumenty i brak umiejętności prowadzenia dyskusji na poziomie. Potraficie tylko bronić swojego zdania używając wulgaryzmów i obelg? Jak to -Wojciech napisał, że... "człowiek z dużym IQ nie musi umieć polskiego"... człowiek z wysokim IQ umie argumentować w sensowny sposób. ;)

Opublikowano

czlowiek z wysoki IQ nie bedzie ubieral kurwa czerwonych rurek jesli jest facetem, bo wie ze to jest na pograniczu bycia pedalem, pytam sie raz kolejny, czemu kurwa moda idzie w strone homo/trans, te nowe pokazy mody, niektore, czemu to idzie w takim kierunku, czemu ...

Opublikowano

Żal dupę ściska, jak widzę Wasze niektóre argumenty i brak umiejętności prowadzenia dyskusji na poziomie. Potraficie tylko bronić swojego zdania używając wulgaryzmów i obelg? Jak to -Wojciech napisał, że... "człowiek z dużym IQ nie musi umieć polskiego"... człowiek z wysokim IQ umie argumentować w sensowny sposób. ;)

na jakiej podstawie twierdzasz takie cos? Człowiek z wysokim iq nie musi ani znać polskiego, być kulturalny i toleranycjny, liczy iee logika. Chyba ze mówicie o iw polonistycznym.

Aha zapomniałem nadpisac

Zapewne tego IQ nie masz a upominasz innych jeżeli na takim stanowisku wyrazasz sie tak "Żal dupę ściska"

W tej chwili poczułem się obrażony dokładniej napiętnowany i chamsko potraktowany .

więc co ban 7dni +10% ?

Tak a zapomniałem tutaj jest lizanie .

Pewnie odniesiesz sie do pedałow ? - Nazywajmy rzeczy po imieniu .

Potrafię , ale w takiej sytuacji na pewno nie .

Co nie zmienia faktu ze rurki są dla ciebie kochana Miyoshi.

Sorki za spam ,ale coś mi nie edytowało . Ujmijcie mi posta w ACP

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Za 10lat chłopaki będą chodzili nie w rurkach, a w sukienkach, żeby tylko podobać.

Rurki są dla dziewczyn, a nie dla chłopaków, a ci co je noszą, mają nogi jak patyki (sama skóra i kości), normalny chłopak się w takie coś nie zmieścił, poza tym chyba trzeba nie mieć jaj żeby takie coś nosić, bo jest ścisłe jak nie wiem co.

I nie mówicie nawet że chodzicie w tym bo lubicie, bo tak nie jest, chodzicie w tym tylko dlatego zeby się przypodobać.

To że ktoś ubiera dresy tzn. że jest brudasem? Dobre sobie. A tak poza tym, ten dres potrafiłby bodaj obronić swoją dziewczynę gdyby ktoś ją zaczepił, a Wy w rurkach potrafilibyście co najwyżej uciec.

Jasio90.png
Opublikowano

w takich rurkach to zajebiscie sie ucieka pewnie, nozka przy nozce ahahah xD

ciekawe jak w takim czyms sie biega, albo idzie szybciej xD

+ rurek

• (chyba) podobasz sie dziewczynom o IQ jogurtu
  • nie widze innych

- rurek

• scisk jaj (chyba ze masz jajeczka koliberka jak wiekszosc gimbusow)
  • jestes uwazany za pedalka
  • nie da sie w tym normalnie chodzic (chyba ze jestes patyczakiem jakims)

+ dresow

• nie widzialem zadnych dziewczyn mowiacych "o, patrz, dresiarz, ale jebany brudas" / "jebany dres, brzydki ;__;" - czyli ze sa ok
  • da sie normalnie chodzic
  • nie uwazaja cie za pedala
  • te markowe nie sa chujowe jak wasze rureczki
  • nawet jak jestes frajerem / patyczakiem to ludzie jakos inaczej na ciebie patrza
  • jajka maja spokoj

- dresow

• hmm, nie wiem, jesli sa normalne, nie jakies za 5 zl od rumuna, to mozna w nich wszedzie chodzic, nikt sie nie doczepi

ps, czytalem kiedys, ze jesli np koles ubierze sie jak dres, to bedzie mial wiecej pewnosci siebie, i wgl, a jesli jak taka pizda, to wtedy bedzie mniej pewny siebie, robili badania, tak wiec ubierajcie swoje rureczki gimbusy

Opublikowano

każdy się może ubierać jak chce, nikt mu tego nie zabroni, ale noszenie rurek i vansów i tak jest dla mnie z lekka pedalskie, ponieważ to odzież i buty dla kobiet... pozdrawiam.

a druga sprawa to faktycznie, ze wielu mężczyzn może miec problem wgl założyc takie rurki, bo są za ciasne :).

Opublikowano

Znowu? -.-

Niech każdy ubiera się jak mu się podoba. Kogo to obchodzi? Jego nazwą pedałem, ciebie dresem, a kogoś innego brudasem, bo nosi glany.

Tak btw. to jak powinien chodzić ubrany mężczyzna?

rurki - pedał

jeansy + glany - brudas

jeansy + skate'y - skejcik

dresy - dres

jeansy + koszula - maczo i jaki on to nie jest

Najlepiej nago chyba chodzić -.-

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Znowu? -.-

Niech każdy ubiera się jak mu się podoba. Kogo to obchodzi? Jego nazwą pedałem, ciebie dresem, a kogoś innego brudasem, bo nosi glany.

Tak btw. to jak powinien chodzić ubrany mężczyzna?

rurki - pedał

jeansy + glany - brudas

jeansy + skate'y - skejcik

dresy - dres

jeansy + koszula - maczo i jaki on to nie jest

Najlepiej nago chyba chodzić -.-

a czy twoim zdaniem ubieranie damskich rzeczy nei jest pedalskie?

Dresy są dla chłopaka więc może je nosić, ale nie coś co jest dla dziewczyn.

Jasio90.png
Opublikowano

a czy twoim zdaniem ubieranie damskich rzeczy nei jest pedalskie?

Dresy są dla chłopaka więc może je nosić, ale nie coś co jest dla dziewczyn.

Rurki są damskie i męskie. Nie mam zamiaru bronić "pedałów", bo nie podoba mi się ten styl ubierania, ale co wam do tego? Ty nie lubisz "pedałów", ja nie lubię dresów.

To tak jakby nazywać kogoś pedałem, bo nosi trampki - tak samo, są damskie i męskie.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Rurki są damskie i męskie. Nie mam zamiaru bronić "pedałów", bo nie podoba mi się ten styl ubierania, ale co wam do tego? Ty nie lubisz "pedałów", ja nie lubię dresów.

To tak jakby nazywać kogoś pedałem, bo nosi trampki - tak samo, są damskie i męskie.

jak zacznę nosić stanik, a za mną kilka osób to też powiesz że jest damski i męski? ;s

Ja nic nie napisałem że nie lubię "pedałów" bo sam mam kolegów którzy się w to ubierają, ja tylko stwierdzam fakty.

Jasio90.png
Opublikowano

W sumie to nie widziałem dojrzałych mężczyzn w rurkach bo to chyba by był obciach. Jeśli piszecie tutaj że facet powinien chronić swoją kobietę, to pewnie ani razu nie byliście w takiej sytuacji albo nie macie kobiety, prawda powinien ją chronić ale właściwie to przed czym? Co wy myślicie że was atakować co godzinę będą i te ataki jak w metinie będziecie odpierać? Ja tam właściwie się nie przejmuje obroną bo puki co to dbam o siebie, a kogo mam bronić? Dziewczynę w wieku 16 lat, przed czym? Przecież to nie jest jeszcze kobieta mojego życia, więc nie jestem zobowiązany do niczego. Pewnie zostanę źle zrozumiany więc sprostuję, po prostu nie róbcie z siebie żadnych dzikich zwierząt walczących o samice. Ani razu nie widziałem postawnego faceta w rurkach. Młodzi jesteście to chcecie się laskom przypodobać bo nie wiecie jak dobrze zagadać, potem dochodzi do takich sytuacji, że dziewczyna wyraża się o chłopakach mówiąc "niezłe dupy", ej no koledzy czy to nie było czasem określenie skierowane do dziewczyn? Widzę Wojciech jesteś zwolennikiem siłowni, i prawidłowo sam rok już chodzę ale nie żeby się komuś podobać tylko z własnego przekonania i dla dobrego samopoczucia. I właściwie ten rok dużo mi dał

Filozofia tych ludzi - żyjemy w czasach kamienia łupanego. Nie wolno okazywać słabości, na każdym kroku czeka nas walka o przetrwanie a brak siły fizycznej to przegrane życie...

GZ sposobu myślenia...

1374788544-U921656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...