Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Prawdziwy mężczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranyyy kolejny temat o "prawdziwych" facetach? Dajcie już spokój, takie spamerskie wylęgarnie powinny być zamykane od razu.

Każdy ubiera się tak jak mu pasuje, co za różnica czy ma rurki na tyłku czy dresy.

Ludzie już nie maja kogo oceniać to czepiają się innych.

Jak mu wygodnie to niech sobie chodzi w czym chce. Klata i wacek nie rośnie od tego że założysz luźne jeansy więc co za różnica.

Kiedyś się czepiali gości w różowych koszulkach, a teraz widzę przerzucili się na rurki.

picard-facepalm-o.gif

58815786.jpg

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W internecie to każdy mądry.

Co po niektórzy to muszą sobie nabić trochę postów i dowartościować małego chujka...

Beka i tyle. Serio tak oceniacie ludzi po ubiorze? No to kurwa wcale lepsi nie jesteście niby "prawdziwy faceci", a przejmują się cudzym wyglądem.

No pojebało i to mocno, kisiel zamiast mózgu.

E: myślałem że prawdziwego faceta definiuje coś więcej niż wygląd, no ale znawcy prosto z gimnazjum są lepsi. W sumie to dzisiaj mówi się że teraz to są gimbazy, a kiedyś nie było... no jak czytam posty i sprawdzam wiek to gimbazy zaczęły się wcześniej...

Opublikowano

Przeciez jak ktos nie nosi rurek to jest dresem... Nawet jak jestes ubrany w dzinsy,koszulke,bluze i adidasy to dla nich jestes dresem :D

Nie wymigacie sie chłoptasie,Rurki to spodnie dla dziewczynek i tyle.

Demot sama prawda.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

W internecie to każdy mądry.

Co po niektórzy to muszą sobie nabić trochę postów i dowartościować małego chujka...

Beka i tyle. Serio tak oceniacie ludzi po ubiorze? No to kurwa wcale lepsi nie jesteście niby "prawdziwy faceci", a przejmują się cudzym wyglądem.

No pojebało i to mocno, kisiel zamiast mózgu.

Wez to pod uwage, ze niektorzy wyrazaja swoja opinie, a nie przejmuja sie ;] :>

Opublikowano

Ktoś tu leczy kompleksy.

Co wy macie do tego kurwa, jak się ktoś ubiera? Chuj wam do tego, wy zjeby pierdolone...

Tak noszę rurki,trampki i koszule, ale nie dlatego żeby poderwać jakiegoś pustka czy co.Poprostu jest mi taki ubiór wygodny, pewnie się w nim czuję i to tyle kur*a.

Mówicie z góry, że jak ktoś nosi rurki to pedał i nie obroniłby dziewczyny, założe się, że byście taki wpierdol dostali od niektórych co noszą rurki, że to chuj.

U mnie w szkolę większość chłopaków nosi rurki,trampki i jakoś nikt na nich nie mówi pedal, a to, że spędziliście rok na siłce to nie znaczy, że jesteście jacyś pro.

+

Najlepsze jest to, że ktoś mówi, że jesteś nie męski, a sam kurwa jest gruby i zakłada tematy "Ułóżcie mi trening "

Opublikowano

Ktoś tu leczy kompleksy.

Co wy macie do tego kurwa, jak się ktoś ubiera? Chuj wam do tego, wy zjeby pierdolone...

Tak noszę rurki,trampki i koszule, ale nie dlatego żeby poderwać jakiegoś pustka czy co.Poprostu jest mi taki ubiór wygodny, pewnie się w nim czuję i to tyle kur*a.

Mówicie z góry, że jak ktoś nosi rurki to pedał i nie obroniłby dziewczyny, założe się, że byście taki wpierdol dostali od niektórych co noszą rurki, że to chuj.

U mnie w szkolę większość chłopaków nosi rurki,trampki i jakoś nikt na nich nie mówi pedal, a to, że spędziliście rok na siłce to nie znaczy, że jesteście jacyś pro.

+

Najlepsze jest to, że ktoś mówi, że jesteś nie męski, a sam kurwa jest gruby i zakłada tematy "Ułóżcie mi trening "

Myślisz że ktoś o tak małym ilorazie inteligencji jak niektórzy tutaj powiedzą to w twarz ? :D

Przecież internet mają. Tam mogą do woli wyzywać , obrażać, krytykować itp :)

Opublikowano

Trudno zrozumieć że prawdziwy mężczyzna wcale nie musi nosić dresów, żeby być mężczyzną?

To że ktoś się ubiera jak kobieta - rozumiem. Legginsy, conversy i chuj wie co jeszcze to przesada.

Ale jak noszę rurki i trampki, to czy jestem pedałem?

To nie czyni ze mnie pedała ani mięczaka. Niejeden dres tylko mocny w gębie (na forum).

PS : To jak się ubieram, to moja sprawa i mój własny styl. Dobrze się czuje w rurkach, nie chodzę w nich dla szpanu ;)

//edit

Jeansy też noszę, nawet częściej :>

challenger.png

Opublikowano

Nie nawidze pedałkow (czyt. rurek ,jakichs pedziowatych sweterkow ,trampkow)

Do tego ciuchy maja byc w normalnym kolorze a nie czerwone etc.

Włosy krotkie , przynajmniej jako takie umiesnienie i mutacja.

Reszta to juz upodobania, gusta i gusciki.

Opublikowano

Zazwyczaj nie wtrącam się w takie wojenki, ale teraz zrobię wyjątek. Wygodnym ubiorem nazywasz spodnie, które gniotą jaja na maksa? Jeżeli takie spodnie uważasz za wygodne to wnioskuję, że masz male jaja bądź ich w ogóle nie masz.

Dlaczego? Pytam się dlaczego oni się tak ubierają? Jeansy, adidasy i jakaś bluza zawsze będą numerem jeden wśród normalnych ludzi.

P.S. Popracuj nad pisownią, bo leży.

Opublikowano

Tylko pedały chodzą w rurkach prawdziwy mężczyzna chociaż sie ubiera normalnie ale to ich decyzja gdy chce dostać wpierdol za wygląd

Pan wyżej dobrze gada polac mu !

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Myślisz że ktoś o tak małym ilorazie inteligencji jak niektórzy tutaj powiedzą to w twarz ? :D

Przecież internet mają. Tam mogą do woli wyzywać , obrażać, krytykować itp :)

mam kolegę w klasie i w szkole to jadę po nich jak po psach , proste ?

Nie powiem ?

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

-Wojciech : Twój tok myślenia mnie rozwala.

Uważasz, że jeżeli ktoś chodzi w rurkach, to nie jest mężczyzną? o.O

Ja Cię proszę...

Moda idzie do przodu i nic z tym nie zrobisz.

Ja sam wolę o wiele bardziej ubrać rurki, niż jakieś ujebane dresy, albo nawet nie ujebane...

Dresy na W-F/trening? Ok, jak najbardziej. Ale nie jak idę do szkoły, lub gdzieś do miasta. Bez jaj.

Moim zdaniem rurki, to nic złego, spodnie jak każde inne, tylko obcisłe i co z tego? :)

Takie średniowieczne twierdzenie, że to jest dla kobiet a to dla mężczyzn, to nonsens. Świat się zmienia. ;)

Opublikowano

-Wojciech : Twój tok myślenia mnie rozwala.

Uważasz, że jeżeli ktoś chodzi w rurkach, to nie jest mężczyzną? o.O

Ja Cię proszę...

Moda idzie do przodu i nic z tym nie zrobisz.

Ja sam wolę o wiele bardziej ubrać rurki, niż jakieś ujebane dresy, albo nawet nie ujebane...

Dresy na W-F/trening? Ok, jak najbardziej. Ale nie jak idę do szkoły, lub gdzieś do miasta. Bez jaj.

Moim zdaniem rurki, to nic złego, spodnie jak każde inne, tylko obcisłe i co z tego? :)

Takie średniowieczne twierdzenie, że to jest dla kobiet a to dla mężczyzn, to nonsens. Świat się zmienia. ;)

spójrz na demot , tam masz wszystko opisane , po prostu nie chodzimy w rurkach bo są dla kobiet i nie ma miejsca na jaja , a jak uważacie że nie są ciasne to prawdopodobnie ich nie posiadają

Opublikowano

@Wojciech : Sam sobie odpowiedziałeś chyba na swój post...

Przecież wiadomo, że na tych zasranych demotywatorach mało co jest prawdą. Ten gościu ma nogi, jak moja jedna tak jak Glinka. powiedział, pomimo, że do chudzielców nie nalezę i też lubię pocwiczyć na siłowni. :>

Dodatkowo próbował się wcisnąć w jakieś rurki rozmiaru S dla kobiet. -.-

Ja noszę w ciasnych rurkach, jaja mam i nic mnie nie ściska, nie uwiera.

Wystarczy dobrze dobrać spodnie, a nie kupić rozmiar S i płakać, chwalić się na demotach jaki ja to jestem męski. ;-)

Opublikowano

Ktoś tu leczy kompleksy.

+

Soryy ale nie jestem takim zjebem by trafiac jak ty do tematu " najwieksze idiotyzmy na mpcforum " ;) ponad 3 razy juz tam trafiles w przeciagu 2 dni :D beka

Opublikowano

Otóż 95% to samo mężczyźni tutaj więc

Obraza-raport

Ale nazywajmy rzeczy po imieniu :)

Jestem nie tolerancyjny

"Ciężko mi się na was chłopcy patrzy,gdy dla mody gubicie męstwo"

1348244596_0tssvu_600.jpg

ten gosciu z demota to jakiś koks bez gadania.

nie każdy musi ćwiczyć żeby być mężczyzną to chodzi o zachowanie o ubiór, o charakter. bo jak gość ma rurki, kolorowe trampki grzyweczka i czapeczka z daszkiem to naprawde wyglada na pedala. i bardzo dobrze ze są nietolerowani bo od takiego czegoś zaczynają się takie degeneruchy którzy są za związkami partnerskimi. mężczyzna to taki gość który ubiera się jak mężczyzna, ale to nie znaczy ze jak fleja. bez żadnych pedalskich dodatków. taki który potrafi dać swojej dziewczynie oparcie a nie sam go u niej szuka

Opublikowano

spójrz na demot , tam masz wszystko opisane , po prostu nie chodzimy w

rurkach bo są dla kobiet i nie ma miejsca na jaja , a jak uważacie że

nie są ciasne to prawdopodobnie ich nie posiadają

Idąc tokiem myślenie autora tego demotywatora, to ty też jesteś cipką, bo zmieścisz się w rurki ;__:

Mi jaj np: nie uciska, moi koledzy też twierdzią, że jaj nie uciska.

Może ty masz kurwa jakaś chorobę?

http://www.medonet.pl/dolegliwosci,dolegliwosci-profil,1676206,1,bol-penisa,index.html

Nie dziękuj :)

Soryy ale nie jestem takim zjebem by trafiac jak ty do tematu " najwieksze idiotyzmy na mpcforum " ;) ponad 3 razy juz tam trafiles w przeciagu 2 dni :D beka

Masz racje,jesteś nawet większym zjebem :D

Kuuurwa, ale mnie zjechałeś ;/

Kolejny kurwa imbecyl, który mózg ma tylko za ozdobę, to wszystko na jaja ale ok ;)

Jak chcesz to mogę twój profil tam wkleić penisie i dopiero będzie "beka"

Opublikowano

Kurwa, -Wojciech mam nadzieje że to troll.

Nie , nie jestem tolerancyjny, wkurwiają mnie pedały macający się na ulicy, chłopaczki w rurkach i fullcapach myślących że są fajni..

Ale gdzieś są te kurwa granice, minimalne ale są. Ty - dobra może jesteś grubasem który ćwiczy rok na siłowni ( śmiech ) i o dobrej diecie wie tylko tyle co mu koledzy z gimbazy powiedzieli.

Popadasz ze skrajności w skrajność. Dojeb jeszcze że po roku na super elo siłce ( pakiet z real'a za 49,99zł) masz w bajcu wyjebane 55cm , a z 6'cio paka to już 8'smio paka masz ponieważ 6'cio jest dla leszczy.

Krótko- Wypierdalaj.

Opublikowano

Idąc tokiem myślenie autora tego demotywatora, to ty też jesteś cipką, bo zmieścisz się w rurki ;__:

Mi jaj np: nie uciska, moi koledzy też twierdzią, że jaj nie uciska.

Może ty masz kurwa jakaś chorobę?

http://www.medonet.pl/dolegliwosci,dolegliwosci-profil,1676206,1,bol-penisa,index.html

Nie dziękuj :)

Masz racje,jesteś nawet większym zjebem :D

Kuuurwa, ale mnie zjechałeś ;/

Kolejny kurwa imbecyl, który mózg ma tylko za ozdobę, to wszystko na jaja ale ok ;)

Jak chcesz to mogę twój profil tam wkleić penisie i dopiero będzie "beka"

o właśnie sie nie zmieszcze , a chodźbym się zmieścił w xxxxxxl to i bym tak nie ubrałem bo nie jestem kobietą :)

Nie mam problemów z penisem nie musze iść do lekarza jeszcze działa na szczęście , ale tobie raczej już nie można pomoc jeśli ciebie nie uciska /.

Kurwa, -Wojciech mam nadzieje że to troll.

Nie , nie jestem tolerancyjny, wkurwiają mnie pedały macający się na ulicy, chłopaczki w rurkach i fullcapach myślących że są fajni..

Ale gdzieś są te kurwa granice, minimalne ale są. Ty - dobra może jesteś grubasem który ćwiczy rok na siłowni ( śmiech ) i o dobrej diecie wie tylko tyle co mu koledzy z gimbazy powiedzieli.

Popadasz ze skrajności w skrajność. Dojeb jeszcze że po roku na super elo siłce ( pakiet z real'a za 49,99zł) masz w bajcu wyjebane 55cm , a z 6'cio paka to już 8'smio paka masz ponieważ 6'cio jest dla leszczy.

Krótko- Wypierdalaj.

Chłopcze ty mówisz o kompozycie ?

bądźmy poważni tylko stalowe lub żelazne .

6 pak na masie hahah ???

Dieta ? w moim wieku ? wypowiadasz się nie znając podstawowych zasad kulturystycznych .

Żal Ci że ćwiczę ?

Opublikowano

o właśnie sie nie zmieszcze , a chodźbym się zmieścił w xxxxxxl to i bym tak nie ubrałem bo nie jestem kobietą :)

Nie mam problemów z penisem nie musze iść do lekarza jeszcze działa na

szczęście , ale tobie raczej już nie można pomoc jeśli ciebie nie uciska

/.

Co ty wiesz kurwa o siłce noobie, masz dopiero 15lat, a pierdolisz, że od roku napierdalasz na siłce ;_: takie baje to mów kolegą z gimbazium.

Opublikowano

Co ty wiesz kurwa o siłce noobie, masz dopiero 15lat, a pierdolisz, że od roku napierdalasz na siłce ;_: takie baje to mów kolegą z gimbazium.

Nie spamuj bo boisz się prawdy że kobiety chodzą w rurkacj ?

mam 16 lat ?

ćwiczę od roku ? Czy ty uwierzysz czy nie to już twój problem

Opublikowano

Pobwię się w wojtasa

Chodzę na cipki już o 3 roku życia , moja 2 metrowa pałą ( ciężko ćwiczyłem! ) i uroda pozwala mi na zdobycie każdej cipki w promieniu 100mil , elo , pis jou , ide nakurwiać i wyciskac 200 na klate, elo ,

@top Tak, to sie kurwa nie dziwie że masz takie uda jak masujesz cały czas jebany grubasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...