Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Prawdziwy mężczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idąc tokiem myślenie autora tego demotywatora, to ty też jesteś cipką, bo zmieścisz się w rurki ;__:

Mi jaj np: nie uciska, moi koledzy też twierdzią, że jaj nie uciska.

Może ty masz kurwa jakaś chorobę?

http://www.medonet.pl/dolegliwosci,dolegliwosci-profil,1676206,1,bol-penisa,index.html

Nie dziękuj :)

Masz racje,jesteś nawet większym zjebem :D

Kuuurwa, ale mnie zjechałeś ;/

Kolejny kurwa imbecyl, który mózg ma tylko za ozdobę, to wszystko na jaja ale ok ;)

Jak chcesz to mogę twój profil tam wkleić penisie i dopiero będzie "beka"

Co ty wiesz kurwa o siłce noobie, masz dopiero 15lat, a pierdolisz, że od roku napierdalasz na siłce ;_: takie baje to mów kolegą z gimbazium.

Nie spinaj tak bo ci zylka w dupie peknie :) Jaki napinacz haha

Na ozdobe glupku to sie bombki na choince wiesza :)

A panisy to ty lykasz na dobranoc :)

Wiec ryj w glebe i kielkuj bo jeszcze mi do piet nie dorastasz leszczyku.

Twoj iloraz inteligencji jest tak niski, jak moj pies kiedy kladzie sie na podlodze ...

Ehhh nie ma co dalej drazyc tego tematu, zaraz znow poleca wyzwiska... Bo przeciez na tym forum nie mozna napisac posta bez dojebki od innego uzytkownika...

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twoj iloraz inteligencji jest tak niski, jak moj pies kiedy kladzie sie na podlodze ...

Ehhh nie ma co dalej drazyc tego tematu, zaraz znow poleca wyzwiska... Bo przeciez na tym forum nie mozna napisac posta bez dojebki od innego uzytkownika...

Wiesz, człowiek z dużym IQ pisze poprawnie po polsku.

Opublikowano

wolę wyglądać na masie niż

k,NzIxNzQ2MzIsNDgxOTgwNzU=,f,rogaty.jpg

Do adminów to jest dyskusja więc ?

Kurwa teraz tym to dojebałeś , ja pierdole ... dodałeś jakieś chujowe zdjęcie i myślisz że ktoś tak wygląda ? Chyba Ci się coś to myślenia popsuł . Tak to nawet jak ktoś jest chory na anoreksję nie wygląda , o ile wiesz co to znaczy , ale ty kox to z pewnością wiesz.

Chcesz wyglądać na masie to wyglądaj ja pierdole , kogo to obchodzi ? , chcesz to wpierdalaj dalej te chipsy i popijaj taigerami ... będziesz miał dobrą masę ...

Nie spamuj bo boisz się prawdy że kobiety chodzą w rurkacj ?

mam 16 lat ?

ćwiczę od roku ? Czy ty uwierzysz czy nie to już twój problem

Masz 16 lat o ty koxie ... gimbaza atakuje ... ćwiczysz od roku na siłce ? O kurwa nie pierdol ty to dobry jesteś , kox z Ciebie. Ja od 7 lat uprawiam kolarstwo , no widzisz :) jestem bardziej uzdolniony od Ciebie bejbe :) .

Zacytuję jeszcze twoją wypowiedź z drugiej strony tego spamu :)

''mam kolegę w klasie i w szkole to jadę po nich jak po psach , proste ?''

Po pierwsze popracuj nad składnią bejbaszku :) każdy tępy wie że jak masz w klasie to w szkole , to jest naturalne ale widać że ty tego nie wiesz ...

Jedziesz po nich jak po psach :) '' Mam kolegę w klasie '' kurwa masz kolegę i jedziesz po nim jak po psie +1 dla Ciebie :)

Jak można gnoić swoich przyjaciół/kolegów ? Myślisz że co podejdziesz do niego i powiesz '' Ja jestem Wojciech pan wasz macie mi usługiwać i chuj wam w dupę '' i myślisz że ktoś się Ciebie wystraszy ? Nie , mylisz się Wojciechu drogi :)

Aha i jeszcze jedno popracuj nad definicjami bo mylisz pojęcia :) jak ktoś kto ma dziewczynę , może być pedałkiem ? Zazdrość Cię zdziera czy co ? Masz jakiś stereotyp ? Nie jeden '' pedałek '' jak to nazywasz ludzi , których w ogóle nie znasz jak by Ci przypierdolił to byś poleciał z płaczem do mamusi że ''pedałek'' Cię pobił ...

PS. Wojciech spierdalaj z tego tematu albo najlepiej z MPC bo jak widzę Cię to aż rzygać się chce ...

Pozdrawia wierny '' Pedałek '' Strzałeczka ->

u6pv.jpg

Opublikowano

Dobra chuj pedał to pedał po chuj drążyć temat.

Tylko napisze jeszcze, że życzę rurkowiczom trafienia do celi przynajmniej na 48h. Skoro lubicie rureczki to w dupę też wam się spodoba.

Opublikowano

Ehhh nie ma co dalej drazyc tego tematu, zaraz znow poleca

wyzwiska... Bo przeciez na tym forum nie mozna napisac posta bez dojebki

od innego uzytkownika...

Zjeb xD

TO xD

JESTES xD

TY xD

JESTES xD

TAK xD

GLUPI xD

ZE xD

TO xD

CHUJ xD

:__:

Jakiś niestabilny emocjonalnie jestes, że wszędzie emotikonki wpierdalasz pajacu ... kończe z tobą dyskusję,bo zniżyłem się do twojego poziomu, a ty wygrasz dzięki doświadczeniu.

Koniec tematu, już 3 raz ten sam temat i znowu wyzwiska.

Opublikowano

Wiesz, człowiek z dużym IQ pisze poprawnie po polsku.

człowiek z duzym IQ nie musi być polonistą . hahah ale beka

Trolling , hejty i wiele więcej !

Weteran
Opublikowano

Koleżanka ma znajomego.. znaczy.. był kiedyś dziewczyną, zrobił się na chłopaka, hormony wpieprza, operację robi.. nie mogę o tym słyszeć w ogóle.. dla mnie to obrzydliwe.. Chodzi w rurkach, ogólnie to wzoruje się na tych słit chłoptasiów.. na dodatek zmienia dziewczyny jak skarpetki.. co dwa tygodnie nowa.. i każda na niego leci..

Zapytacie, po co o tym piszę, ale chyba pojęcie "prawdziwy mężczyzna" odchodzi w niepamięć.. Tracę wiarę w ludzkość ;x

Ja sam mam na to wyjebane, ale lubię sobie popisać o takich rzeczach, chociażby dla beki :)
Umrę za parę lat, może dni, może za kilka godzin.. bez znaczenia, populacja ludzi wymiera, potrzeba "końca świata", czyli tak zwanego resetu. Komputer się psuje, to robimy format i usuwamy wszystko - wracamy do stanu pierwotnego, dlaczego nie zrobić tak z ludzkością? Niech jest wszystko od nowa :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Śmiać mi się chce jak widzę posty takich pseudo laseczek, w rureczkach, vansach, grzyweczka na pół ryja i chuj wie czym innym, broniących swoich racji. Czy chociaż raz nie wiem, może na ulicy, na przystanku, w sklepie czy gdziekolwiek indziej patrzycie na jakąś laskę i nie zastanowiliście się ani przez chwile czemu ona jest ubrana tak jak wy? A może obczajacie tylko chłopców? Wyglądacie jak banda cweli, jestem dziewczyną i z pełną świadomością wam to pisze. ;P Już nie będę dochodzić, który z was to pedał a który nie bo wasz popęd seksualny na chłopców, zwierzęta, rzeczy nieożywione w ogóle mnie nie interesuje. Większość z was chodzi w tych szmatach bo koledzy chodzą, a do tych, którzy piszą że to wasz styl to tylko śmieszycie ludzi bo to jebany owczy popęd przepełniony konformizmem.

Opublikowano

Dobra, to po raz kolejny zapytam wszystkich którym rurki u faceta kojarzą się z homoseksualistą. Odsyłam po pierwsze tutaj >>klik<< rozumiem, że to jak kto się ubierać ma świadczyć o jego orientacji? Śmieszni jesteście. Osoba która ustawia sobie w sygnaturze napis typu ''Rureczki, trampeczki, grzyweczka to co pedały lubią najbardziej'' pokazuje swój poziom. Co do tych ''trampeczek'', wy nie nosicie trampek? Niebawem wszyscy będą gejami, bo przecież ubrali trampki. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Prawdziwy mężczyzna jest twardy, odważny, umie postawić na swoim, nie boi się wyrażać swojego zdania, szanuje kobiety, jest operatywny, dba zarówno o swoje ciało jak i ducha (nie napiszę, że musi być wysoki, bo nie każdy ma po prostu takie uwarunkowania genetyczne). Ubiera się normalnie i schludnie, nie podąża jak idiota za lewacką modą.Rurki to spodnie stworzone dla dziewczyn, żeby podkreślać kształty ich pośladków i nóg.To samo tyczy się vansów i conversów.Owszem te buty wyglądają dobrze ale u dziewczyn.Jeżeli chodzi o chłopaków ubierających się w ten sposób (rurki, trampki itd.) to logiczne, że oni nie są pedałami, bo ubierają się tak dla głupich dziewczyn, głupich, ale dziewczyn.

Opublikowano

w takich spodniach dopasowanych jak sie usiadzie to czasami sciska jaja, a co dopiero w takich kurwa rureczkach ... czemu moda idzie w strone pedalstwa? czemu faceci maja sie ubierac jak pizdy? czemu nie jest odwrotnie? ;x

Opublikowano

Wg. mnie prawdziwym mężczyzną jest ktoś kto między nogami ma dwa jaja i prącie (żeby już nie pisać ch*ja), cała reszta, jak się ubiera, jak się zachowuje, co lubi a czego nie - to jego sprawa w końcu wymyślono takie coś jak wolność słowa i czegoś tam jeszcze, kogo to interesuje...

Edit, żeby nie było, ja chodzę w moro i glanach :D

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja do rurek nie mam nic przeciwko, jeśli noszą je dziewczyny/kobiety, bo wtedy na dupę można popatrzeć.

lubię ciebie. Rurki atakują mnie i hejtuja,

Opublikowano

Ja do rurek nie mam nic przeciwko, jeśli noszą je dziewczyny/kobiety, bo wtedy na dupę można popatrzeć.

To, że u lasek obcisłe spodnie na propsie nie trzeba raczej pisać...

Co do rurek, to pamiętam jak kiedyś założyłem kapkę za małe spodnie, to cisnęło jak skurwysyn. Nie wiem jak wy w tym chodzicie i jeszcze jest wam WYGODNIE.

Faceta nie określa ciało (tylko trochę), a zachowanie. Widziałem taki filmik na sadisticu, gdzie gość idzie przez pasy z żoną i dzieckiem w wózku, Jakiś debil prawie ich przejechał. Co powinien zrobić dobry ojciec, czyli najbardziej męski facet? To co zrobił tamten. Podszedł to kierowcy i zaczął go napierdalać po ryju. Nie mogę sobie wyobrazić żeby w tej sytuacji zrobić coś lepszego. I proszę nie pierdolić, że przemoc niczego nie załatwi.

@-Wojciech

Dobre prowo. Tutaj łykają wszystko.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Wy chyba nie rozumiecie w jakim sensie "mówimy" pedał.. chodzi o to, że WYGLĄDA jak pedał, a że często pisze się "ale pedał" to tylko wygoda i w sumie lenistwo.

Kiedyś było dobrze.. każdy praktycznie ubierał jeansy, tshirt, buty za 60zł i było naprawdę git. Ale cóż to pewnie wina mediów, że pokazują tą "modę" i takie tam, a potem debile papugują. Wiecie kogo papugują? Króla pedałów Dżastina Bibera.

Coś a'la

Po co nam ten fałszywy obraz
Modelki z bulimią czy anoreksją
Wygładzonej przez photoshopa
Zabijającej samoocenę dziewcząt?

By bardziej zrozumieć to co chciałem napisać bo akurat za specjalnie nie chce mi sie bawić w słowotwórstwo.

Opublikowano

Zazwyczaj nie wtrącam się w takie wojenki, ale teraz zrobię wyjątek. Wygodnym ubiorem nazywasz spodnie, które gniotą jaja na maksa? Jeżeli takie spodnie uważasz za wygodne to wnioskuję, że masz male jaja bądź ich w ogóle nie masz.

Dlaczego? Pytam się dlaczego oni się tak ubierają? Jeansy, adidasy i jakaś bluza zawsze będą numerem jeden wśród normalnych ludzi.

P.S. Popracuj nad pisownią, bo leży.

Tak ?

A ja sądzę ze twój post to zwykłe kompleksy ;C

Od kiedy rurki gniotą jaja ? zwykły stereotyp... Ja jakoś noszę rurki i nigdy "nie gniotły mi one jaj" No okey może jak masz grube nogi to masz takie odczucie ale ja czegoś takiego nie zauważyłem.

Opublikowano

człowiek z duzym IQ nie musi być polonistą . hahah ale beka

Haha, nie trzeba być polonistą, żeby znać podstawy interpunkcji.

Opublikowano

Tak ?

A ja sądzę ze twój post to zwykłe kompleksy ;C

Od kiedy rurki gniotą jaja ? zwykły stereotyp... Ja jakoś noszę rurki i nigdy "nie gniotły mi one jaj" No okey może jak masz grube nogi to masz takie odczucie ale ja czegoś takiego nie zauważyłem.

Jest różnica między grube a umięśnione.Jakis suchoklates bez problemu wejdzie w rurki a jakiś gościu który coś trenuje jakoś średnio

Opublikowano

Dobra kurwa, kończę dyskusję z wami, bo i tak do was się nie przemówi... "rurki są bee i chuj :<"

Opublikowano

wolę wyglądać na masie niż

k,NzIxNzQ2MzIsNDgxOTgwNzU=,f,rogaty.jpg

Do adminów to jest dyskusja więc ?

Mam prośbę, niech ktoś wyłączy tego stworka-potworka bo mi się płakać chce jak czytam jego posty.

Wojciechu za kilka lat jak zdam maturę, skończę studia ( psychologia + pedagogika i gdzieś po drodze prace socjalne ), będę pomagał osobą niepełnosprawnym, prowadził jakieś zajęcia dla młodzieży, pomagał osobą potrzebującym lub 3 słowami - spełnię swoje marzenia, odnajdę Cię nawet na końcu świata i będę chciał abyś mi powiedział prosto w twarz, że rurki są "pedalskie" i jestem "pedałem". To trafi także do listy moich marzeń. Zabiorę ze sobą kilka osób, którym mam nadzieje, że pomogę w jakikolwiek sposób :) i jak mogłeś przeczytać będę chciał abyś mi powiedział w twarz, że jestem "pedałem", bo chodzę lub chodziłem ( moda się pewnie zmieni ) w rurkach i poświęciłem swoje "pedalskie" życie aby pomagać innym i spełniać marzenia. Teraz pomyśl, czy warto? czy warto kłócić się lub jak ktoś to pewnie nazwie "wyrażać swoje zdanie" i marnować swój cenny czas na pisanie takich postów? O taką błahostkę? Nie lepiej spełniać marzenia? lub wykorzystać ten czas na naprawienie niektórych rzeczy w swoim życiu ( jeśli nie masz nic do naprawienia, to jesteś wielkim szczęściarzem i masz wspaniałe życie :) ). Trzeb myśleć trochę przyszłościowo. Pomyśl co Cię to tak naprawdę obchodzi, jeśli nie jesteś homoseksualistą lub biseksualistą powinieneś mieć, że się wyrażę "wylane" na mężczyzn i ich wygląd. Życzę Ci i wszystkim użytkownikom MPC abyście spełniali swoje marzenia i celebrowali swoje życie w jakikolwiek sposób.

Zwracam się do wszystkich, pamiętajcie, że nie jesteście sami na tej planecie. Nie ważny jest kolor skóry, orientacja seksualna, co lubicie robić, ważycie 10 kg czy 100 kg - jesteśMY ludźmi! Każdy z nas ma uczucia i jesteśMY od siebie zależni dodam pewnie cytat z mojego ulubionego filmu, mianowicie "Atlas chmur" :

"Nasze życie nie należy do nas.

Nasze ścieżki są połączone ze ścieżkami innych.

Przeszłość z przyszłością.

Dobre uczynki ze zbrodnią.

Mamy wspólną przyszłość.

Wierzę, że śmierć to tylko drzwi, jeśli się zamkną.

Inne się otworzą."

W zeszły piątek jako nieletni pracownik socjalny byłem u jednej 78-letniej Babuni, która nie ma rodziny, przyjaciół, aby spędzić z nią trochę czasu. Przy herbacie pytała mnie do jakiej szkoły się wybieram i o moje plany na przyszłość czy mam jakieś marzenia i inne mniej ważne rzeczy. Kiedy skończyłem swój monolog powiedziała do mnie jedno zdanie, które stało się moim mottem życiowym "Moim marzeniem jest aby zawsze chciało Ci się chcieć". Jedno zdanie a taka energia.

A więc już na koniec bo troszeczkę się rozpisałem tutaj chcę jeszcze raz przytoczyć zdanie Babuni.

"Moim marzeniem jest aby zawsze chciało Ci się chcieć" + ode mnie, chciałbym abyście mieli marzenia i aby chciało wam się je spełniać.

Nie traćcie czasu na błahe sprawy bo nie oto w życiu chodzi. ( jeśli ktoś ma inne poglądy na ten temat to bardzo przepraszam )

Jeśli dotrwaliście do końca mojej wypowiedzi to się bardzo cieszę, bo mam nadzieję, że ten post skłoni kogokolwiek do przemyśleń. ( nawet jedną osobę to będę BARDZO, ALE TO BARDZO ZADOWOLONY, a dwie lub trzy to chyba pęknę z radości :) :) :) ) Będzie to dla mnie wielki sukces.

Do przeczytania,

pozdrawiam Cyps

@@@@@@

Kiedyś na pewno zrozumiesz o co mi tak naprawdę chodzi w tym poście, ale to kiedyś. :)

Opublikowano

Może i masz racje, ale mi się to nie podoba, jestem facetem iec wyrażam swoje zdanie ii tyle.co nie mienia faktu ze o rurkach ów zmienię dania bo są dla kobiet

Opublikowano

UP nikt ci nie zabroni niepodobania się rurek i nikt nie narzuca ci lubienia rurek ale ty też nie możesz nikomu dyktować swoich wymagań dot. "mody". Ja np. skrycie nienawidzę dresów a gdy jakiegoś widzę to w głowie pojawia się szyld "Jebnij z glana technofana" ale przełykam tą gorzką łzę bo każdy ma prawo ubierać się jak chce. Poza tym to nie ubiór ani wygląd świadczy o człowieku, warto o tym pamiętać.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ludzie dawać więcej tych postów bo jest beka... przeczytałem każdą stronę i nie mogę, po prostu.

Wieje mi to wszystko chujem, te wyzwiska itd. gorzej niż dzieci.

Zastanawiam się tylko czy jak jakiś ważny kolega tych tutaj tak bardzo walczących i piszących że to pedalstwo założył rurki, to czy za to miałby hejta.

E tam chuj z tym Polsza to dziwny kraj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...