Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Prawdziwy mężczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż 95% to samo mężczyźni tutaj więc

Obraza-raport
Ale nazywajmy rzeczy po imieniu :)

Jestem nie tolerancyjny
"Ciężko mi się na was chłopcy patrzy,gdy dla mody gubicie męstwo"

1348244596_0tssvu_600.jpg

Trolling , hejty i wiele więcej !

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś nie lubi chodzić w rurkach to niech nie chodzi , ale niech się odpierdoli od tych co chodzą.

Wolę być ubrany w rurki , koszulę i trampki niż w adidasy całe z błota , dresy które wyglądają jak byś miał nasrane z miesiąca

i pić piwo pod sklepem.

u6pv.jpg

Opublikowano

Jak ktoś nie lubi chodzić w rurkach to niech nie chodzi , ale niech się odpierdoli od tych co chodzą.

Wolę być ubrany w rurki , koszulę i trampki niż w adidasy całe z błota , dresy które wyglądają jak byś miał nasrane z miesiąca

i pić piwo pod sklepem.

Pedalsko sie ubierasz mówił Ci to ktoś? Może i ubiór to indywidualna sprawa ale myślicie, że nikt nie wie, że wy się tak ubieracie dla dziewczyn? Ale uwierzcie, że przyjdzie czas szkoły średniej czy studia i nawet ubiór pedała nie pomoże bo większość takich co rurki nosi boi się powiedzieć słówko do tego jak to powiedziałeś ale nie napisałeś "dresiarza" więc pozdro.

btw. Właśnie patrze przez okno i widzę pedała w żółtych rurkach idę chyba mu wpierdolić. xD

Opublikowano

Kurwa kolejny temat o tym samym, banda jebanych idiotów jest na tym forum widze.

Opublikowano

i pić piwo pod sklepem.

-nie bije-

-nie chodzę w dresach(może czasami na w-f)

Chodze elegancko nike+ jeans koszula , t shirt ,

a nie kobiece conversy , rurki damskie itd

Opublikowano

i pić piwo pod sklepem.

Wolisz chodzic w rurkach, bo jestes szczuply, a chodzisz w nich tylko dlatego, ze chcesz sie podobac dziewczyna i dlatego ze nie masz swojego stylu tylko narzucony przez dupy ...

Wole dresy ( nie te luzne ) i najeczki + dobre koszulki house, cropp i jak ty to mowisz " pic piwo pod sklepem ", niz wygladac jak jednoszczalowiec i byc cisniety przez innych

@ Co do zdjecia to prawda

Opublikowano

Boże skończcie te durne wojny o ... właściwie gówno . Robiąc takie posty robisz z siebie większego idiotę niż ci przez ciebie zwani "pedały" itp. Ludzie ubierają się jak chcą i ty nic do tego nie możesz mieć. Nie podoba się? wyjedź do Afryki tam mało kto ma cokolwiek na sobie. W życiu nie chodzi aby wyglądać jak drech , czy jak pedał tylko wyglądać dobrze. Jak komuś się podobają rurki itp. to jego sprawa tak samo tobie mogą się podobać JP na 100% itp. Rozumiem że chcesz się wypowiedzieć ale bez przesady to jest zwykły spam , który powinien być usunięty.

Opublikowano

Beka, ten gościu chyba przesadził z jazdą na rowerze jak widać. Gdyby miał normalne uda jak większość mężczyzn to by się zmieścił ;) Co za różnica czy ktoś nosi rurki czy zwykłe spodnie skoro to on je nosi a nie ja? Jeżeli masz problem z nietolerancją takich ludzi to podobno pobicie przez grupę rurkowiczów do wnętrzności powinno Cię wyleczyć.

haha , patyczak mnie pobije ? na 1 hita lezy mniam :)

waże ponad 80kg 185 cm wzrostu 1 rok na siłowni spokojnie

1 hita? Co to znaczy?
Twoja waga to nic, czym cięższy jesteś tym ciężej upadasz, wzrost za wysoki nie masz a rok na siłowni to śmiech w porównaniu do kogoś kto może 13 lat trenować sztuki walki codziennie. Pozdrawiam.
Opublikowano

Idąc tokiem myślenia prawdziwy mężczyzna to gimbus palący fajki , pijący piwo, wąchający tabakę, oczywiście dres irokez na łbie aaa noo i Najki bo to męskie buty .

Nie wiem po co gadać o tym jak ktoś się ubiera.

Niech każdy zakłada na Siebie co chce i w czym czuje się dobrze.

Wkurwia mnie to że każdy próbuję na siłę wepchnąć komuś " swój " tok myślenia.

Co do demota Zdjęcie z dupy wzięte koleś który ma nogę jak moje dwie próbuje założyć damskie spodnie o 10 rozmiarów mniejsze.

Opublikowano

Beka, ten gościu chyba przesadził z jazdą na rowerze jak widać. Gdyby miał normalne uda jak większość mężczyzn to by się zmieścił ;) Co za różnica czy ktoś nosi rurki czy zwykłe spodnie skoro to on je nosi a nie ja? Jeżeli masz problem z nietolerancją takich ludzi to podobno pobicie przez grupę rurkowiczów do wnętrzności powinno Cię wyleczyć.

Idąc tokiem myślenia prawdziwy mężczyzna to gimbus palący fajki , pijący piwo, wąchający tabakę, oczywiście dres irokez na łbie aaa noo i Najki bo to męskie buty .

Nie wiem po co gadać o tym jak ktoś się ubiera.

Niech każdy zakłada na Siebie co chce i w czym czuje się dobrze.

Wkurwia mnie to że każdy próbuję na siłę wepchnąć komuś " swój " tok myślenia.

Co do demota Zdjęcie z dupy wzięte koleś który ma nogę jak moje dwie próbuje założyć damskie spodnie o 10 rozmiarów mniejsze.

mam może 2-3 cm mniejsza a mam 16 lat ? pewnie jesteś z rodu patyczaków , pewnie w bicepsie mam wiecej ?

Opublikowano

mam może 2-3 cm mniejsza a mam 16 lat ? pewnie jesteś z rodu patyczaków , pewnie w bicepsie mam wiecej ?

Nie? Może nie jestem z pokolenia grubasów które siedzą z dupskiem i nic nie robią cały dzień.

Ale Ty masz 16 lat wiesz wszystko lepiej kto co i jak.

Jakie to wszystko "mądre" teraz

Siłka i napinka musi być.Widać że chodzisz tylko tam po to by mieć czym się na MPC chwalić

Opublikowano

Nie? Może nie jestem z pokolenia grubasów które siedzą z dupskiem i nic nie robią cały dzień.

jestem grubasem ? ciekawe stwierdzenie ?

Bo ważę więcej niż cysterny co są 1.5x większe .

Genetyka może ? Bo jestem mężczyzną , nie sorki bo narazie mam 16 lat .

Siłownia daje efekty .

Jakie to wszystko "mądre" teraz

Siłka i napinka musi być.Widać że chodzisz tylko tam po to by mieć czym się na MPC chwalić

Siłkę mam w domu , chodze bo lubię i nie chcę wygladąc jak patyczak , koniec . ameno

Opublikowano

Za każdym razem jak powstaje taki temat to są spiny.

Po co do tego znowu wracać? Każdy ma takie zdanie jakie ma i wątpię, żeby je zmienił przez taki temat.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Eeee teraz to beka sie zrobila z tego tematu xD

@ 2 UP On powiedzial to o sobie, nie o tobie xD

@ Prawdziwy mezczyzna potrafi sie obronic a przede wszystkim swoja kobiete ( nie chodzi mi tu o to jaki to ja nie jestem kozak, jak to ja sie nie napierdalam ), a taki w rurkach, dlugie wlosy, zemyk na rece co zrobi ?

Dobra nie bede negowal tego kto kim jest :D

Opublikowano

Z jednej strony też nie lubię patrzeć na facetów ubierających się dla mody i aby zaimponować małolatom, ale podobają mi się niektóre argumenty ludzi w takich tematach. Dla przykładu ten Pan.

i pić piwo pod sklepem.

Z jednej strony chce by ktoś odpierdolił się od ludzi noszących rurki i bulwersuje go to, że ktoś jeździ po jego stylu ubierania, a z drugiej strony zaczyna kierować się jeszcze większymi stereotypami mówiąc,że ludzie chodzący w adidasach i dresach to żule,nieroby,debile,bezmózgie mięśniaki i biedaki. Różnie się ubieram i niejednokrotnie zakładam adidaski i dresik. Nie chcę się chwalić,ale same moje buty i dresy są więcej warte niż ten twój śmieszny strój razem z tobą wzięty. Porządne dresy kosztują nawet ponad 300zł, to samo porządne Adidasy czy Najeczki. Nie wspominam o markowych bluzach, koszulkach.

Generalnie ogarnijcie się bo to już któryś temat o modzie i nie ma sensu tego ciągnąć. Odpowiedzi będą się powielały, a coraz więcej ludzi będzie z siebie robiło hipokrytów i debili mieszając się już w swoich tezach.

Weteran
Opublikowano

haha , patyczak mnie pobije ? na 1 hita lezy mniam

Też myślałem, że siła i wielkość to podstawa wygranej, dopóki nie poszedłem na treningi i nie zobaczyłem jak chuchra tłuką mięśniaków z siłowni :)

Co do rurek itp.

Niech sobie chodzą w rurkach, tylko niech nie robią z siebie takich słitaśnych chłopaczków, którzy idą na wagary, palą, jarają, bo są tacy dorośli.. stfu ;f

Btw. tylko dresowy styl :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

@Wojciech

Rozpierdalają mnie ludzie tacy jak ty 1 rok na siłce i kurwa największy na świecie każdego pobije i każdemu skoczy.Jak chodzę na siłkę widzę tygodniowo bardzo dużo takich napinaczy jak ty.Poćwicz z 5 lat to będziesz się mógł udzielać w temacie bo rok to dla mnie rozgrzewka.Mówisz, że masz 2-3 centymetry mniejszą nogę od niego po roku ćwiczenia od razu widać, że walisz w ch... albo jest zatłuszczonym grubasem udającym pakera ...

Co do tematu prawda pedałki pedałkami też nie za bardzo pochwalam taki ubiór ale póki koleś jest w porządku jest ok czyli zachowanie i charakter to nie ma co się przypruwać.Mam znajomych ubierających się tak i nie raz mi pomogli bardziej niż ludzie napinający się jak wojciech

Opublikowano

ale pierdoli mnie to niech sie ośmiesza chodząc w rurkach ubierając się jak kobieta , ale niech zmieni płeć albo coś w tym stylu , bo płeć mężczyzny staje na granicy rozpadu.

Opublikowano

195 wzrostu. 90 kilo wagi - 0 tłuszczu. 3 DAN w kung-fu. Czasami noszę rurki.

Jakoś nie wyobrażam sobie siebie jako "pedała, pizdy nie potrafiącej się obronić"...

A nie, sorry, zapomniałem, że ubiór definiuje to kim jesteśmy, no przecież!

W takim wypadku na co dzień jestem normalnym chłopakiem ale czasami, pod osłoną nocy zamieniam się w skrytego pedała-mięczaka.

Szkoda :C

ale pierdoli mnie to niech sie ośmiesza chodząc w rurkach ubierając się jak kobieta , ale niech zmieni płeć albo coś w tym stylu , bo płeć mężczyzny staje na granicy rozpadu.

Jeśli dla ciebie bycie mężczyzną to pokazywanie swojej fizycznej supremacji na każdym kroku to wróć do epok plemiennych :)
1374788544-U921656.png

Opublikowano

Eeee teraz to beka sie zrobila z tego tematu xD

@ 2 UP On powiedzial to o sobie, nie o tobie xD

@ Prawdziwy mezczyzna potrafi sie obronic a przede wszystkim swoja kobiete ( nie chodzi mi tu o to jaki to ja nie jestem kozak, jak to ja sie nie napierdalam ), a taki w rurkach, dlugie wlosy, zemyk na rece co zrobi ?

Dobra nie bede negowal tego kto kim jest :D

Aha. czyli rurki , długie włosy obniżają siłę o.O ?

Siła fizyczna to nie wszystko.Trzeba mieć też trochę w głowię ,ale patrząc na posty tutaj to kiepsko u niektórych z tym

Opublikowano

195 wzrostu. 90 kilo wagi - 0 tłuszczu. 3 DAN w kung-fu. Czasami noszę rurki.

Jakoś nie wyobrażam sobie siebie jako "pedała, pizdy nie potrafiącej się obronić"...

A nie, sorry, zapomniałem, że ubiór definiuje to kim jesteśmy, no przecież!

W takim wypadku na co dzień jestem normalnym chłopakiem ale czasami, pod osłoną nocy zamieniam się w skrytego pedała-mięczaka.

Szkoda :C

Jeśli dla ciebie bycie mężczyzną to pokazywanie swojej fizycznej supremacji na każdym kroku to wróć do epok plemiennych :)

szacun dla Ciebie , pokazujesz swoją siłę i męskość i to się liczy .

Opublikowano

ale ten wojciech jest zjebany

postuje na tym forum tylko po to żeby chwalić się chodzeniem na siłownie xD

niejeden tutaj ma większe ramie od ciebie ale chwal sie dalej swoimi 36 cm gimbusie xD

Opublikowano

Aha. czyli rurki , długie włosy obniżają siłę o.O ?

Siła fizyczna to nie wszystko.Trzeba mieć też trochę w głowię ,ale patrząc na posty tutaj to kiepsko u niektórych z tym

Z tysiaca osob ktore przewinely sie w moim miescie tak jak sie ubierali takie mieli haraktery. Tylko jednego znalem co swoje umial i miaj swoj charakter. Po tym to wnioskuje, ze 99% ludzi ubierajacych sie w taki sposob jest mieczakami i woli kulic ogon pod siebie. Zapomnialem o jeszcze jednym, mistrz polski w boksie wagi piorkowej z mojego miasta ( ten to sie ubiera jak pedalek ) ale po samej mordzie mozna poznac jaki ktos jest.

Nie obnizaja sily, bo jej nie maja, tylko obnizaja meskosc.

Majac troche w glowie to nie wszystko ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...