Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najtrudniejsza postac do gry

marekstw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg. mnie Orianna , cuś nigdy mi nią nie wychodziło , ale z tego co widziałem kiedyś tam jak byłą na rotacji to nie tylko mi . ;D

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja nie umiem grac urgotem. reszta postaci nie sprawiła mi jakoś większego problemu. urgot jest ciężki tak samo karthus, kata i syndra

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Dość trudnymi postaciami są:

- Syndra

- Twisted Fate

- Orianna

- Katarina

- Cho'Gath (Tylko przez to wybicie do góry którym ciężko przycelować gdy uczysz się grać)

- Anivia (Trzeba się nauczyć używania Ściany i tego lodu co stunuje )

- Evelynn

- Singed

- Udyr

- Yorick

- Veigar

Opublikowano

Jak dla mnie to lee sin. Tylko się zacznie jakaś walka to wale na pałę wszystkie skile i padam jak kaczka xD nie grałem też shyvana trundlem i seju więc nie wiem jak tam .. reszta izi

ostrywariat.png

Opublikowano

Jak dla mnie to lee sin. Tylko się zacznie jakaś walka to wale na pałę wszystkie skile i padam jak kaczka xD nie grałem też shyvana trundlem i seju więc nie wiem jak tam .. reszta izi

shyvka ciezka w jungli przed 6 lvl ale na topie daje rade ,jest strasznie banalna

trundl tez nic trudnego slow i walisz z aa

saju no ciekawa postac nie za latwa nie za trudna ale wystarcza 2-3 mecze by ja wymainowac

­

Opublikowano

shyvka ciezka w jungli przed 6 lvl ale na topie daje rade ,jest strasznie banalna

trundl tez nic trudnego slow i walisz z aa

saju no ciekawa postac nie za latwa nie za trudna ale wystarcza 2-3 mecze by ja wymainowac

Jak najlepszy counter jungler s2 może mieć problemy w jungli przed 6lvl x)

Shyvana ma strasznie łatwą jungle, ganki też nie są takie złe z redem.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jak najlepszy counter jungler s2 może mieć problemy w jungli przed 6lvl x)

Shyvana ma strasznie łatwą jungle, ganki też nie są takie złe z redem.

na ta mete gdzie wszystko mobilne latwo uciec przed jej gankami

­

Opublikowano

na ta mete gdzie wszystko mobilne latwo uciec przed jej gankami

W S2 tez była meta na mobilność, jednak shyvana dawała radę, ganki z 450 ms+ red buff nie są wcale złe.

Poza tym może strasznie łatwo counter junglować przeciwnika więc 6 wbija strasznie szybko.

652601399840421198520.png

Opublikowano

W S2 tez była meta na mobilność, jednak shyvana dawała radę, ganki z 450 ms+ red buff nie są wcale złe.

Poza tym może strasznie łatwo counter junglować przeciwnika więc 6 wbija strasznie szybko.

co nie oznacza ze jej ganki sa jakies wybitne

zeby nie bylo shyvana w jungli wymaga ogarniecia i pomyslu na gre inaczej nie ma sensu grac ta postac w jungli ,lepiej jezeli nie ogarniasz to topa

­

Opublikowano

@up Akurat stunem Syndry całkiem łatwo jest trafić jeśli zagra się nią parę gierek.

@top hmm... Może Lee Sin ? Zrobienie czegoś typu Q+Q+Ward+W+R aby wykopać przeciwnego carry wymaga bardzo zwinnych palców. Sam nim czasami gram, ale tego nie potrafię zrobić :)

PS wg RIOTU Najtrudniejsze postacie do gry to Orianna, Cassiopeia i Syndra :) Gdzieś to widziałem, ale nie pamiętam źródła.

Dla mnie Casio jest prosta i całkiem miła w grze. Ciężko określić, która postać jest trudna, bo każdy inaczej się uczy i dla każdego będzie to inna.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Orianna hard champion ? :D

Mam nią rozegrane 60 rankedów + i bodajże w 2 grze wbiłem pente ;xx

Wystarczy mieć dobry refleks i mózg :D

coś Ci się pomyliło Orinna jest trudna ale NIE słaba!!!

Orianna i Syndra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...