Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy was tez irytuja takie kanaly jak RockAlone2k, Rojo, PanSmietanka itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie brzmi tak jak w temacie. Ja poprostu ich nie trawie, ogladam 2-3 minuty i mam ochote rzucic laptopem o sciane. Szczegolnie gosciu co nagrywa minecrafta PanSmietnka, jak mozna byc takim debilem w takim wieku -.-? Moze to dla beki, ale jak mozna robic tak z siebie debila?

Co myslicie na ten temat.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Nie oglądam nic, co związane z minecraftem. A RockAlone2k i Rojo mają własny styl.

Czasem oglądnę sobie Roja jak tracę poczucie humoru :p

graphic.png

Opublikowano

Oni? Nie.

Mnie irytuja dzieciaki które je nasladuja i osoby, ktore próbuja robic cos podobnego do nich ( na yt ), ba... prawie ze kopiuja ich styl. ;]

Opublikowano

Nie podoba mi sie rojo kanał myślę że jest bardziej "Szajbusem" ale PanŚmietanka i Rock2Alone są spoko i nie mam nic do nich.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Rock to mądry człowiek. Ma naprawdę głowę do tych całych lets plejuf i umie pokazać oraz zaciekawić komentarzem. Do niego nic nie mam. Co prawda trochę nudne te jego materiały ale taki ma styl bycia i nic do tego nie mam.

Rojo to taki psychicznie chory Rock. Też umie się wypowiedzieć poważnie na ważne tematy tyle, że jest całkowicie inny niż Rock.

Pan Śmietanka - gówno, 0 IQ. Jak można być takim debilem. Wgl. w większośći ci co minekrafty kręcą to debile.

Opublikowano

Nie wiem czemu , ale kiedyś oglądałem niemal wszystko ( prócz minecrafta ) rocka , roja wonzia itp. ale od kilku tygodni po prostu anulowałem większość subskrybcji z Polski. Taki Rojo - kiedyś był śmieszny , nietypowy lecz teraz człowiek nie ma co wymyślać i robi z siebie idiotę , który jest żenujący . U rocka mam wrażenie , że każdy odcinek od 2 lat jest taki sam , mianowicie wita i opowiada zawsze w ten sam sposób , przyznam , że to mądry człowiek i wie co mówi , lecz czasem jest monotonny . W Polsce każdy kanał jest taki sam , na szczęście odkryłem wiele amerykańskich kanałów . Tam ludzie robią to co chcą , nie tylko minecraft , tylko masa o wiele ciekawszych rzeczy. Np. AngryJoeShow można go odrobinę przyrównać do Roja , lecz jego opinia o grach jest bardzo szczera , mówi , a właściwie wydziera się jak coś mu się nie podoba i zawszę uzasadnia czemu. Mnóstwo psychologicznych kanałów , które udawadniają jacy ludzie są głupi . Tak samo muzyka , jest wiele utalentowanych muzyków grających solo , którzy przebijają wszystkie dzisiejsze pseudo piosenki i udostępniają ję za darmo , lub za niską cenę. Nie ma tam żadnych bezsensownych sporów youtube , które moim zdaniem są największym dowodem , że na yt panuje gimbaza. Każdy znajdzie tam coś dla siebie jednak niestety jest potrzebna znajomość języka angielskiego :P

Opublikowano

Oglądałam kilka filmików od Roja i Rocka, ale muszę stwierdzić, że to nie dla mnie.

Rock moim zdaniem za bardzo się sprzedaje. Chodzi mi o to że nawet własne dziecko wciska do filmów, żeby tylko podbić oglądalność.

Jego komentarz jest taki sobie jeśli chodzi o samo granie :rolleyes:

Rojo...oglądałam i prawie ogłuchłam. Wydaje mi się, że jest lubiany przez młodszą widownie niż tą starszą.

Strasznie przeżywa każdą akcje w grze, drze się do mikrofonu i w zasadzie nic ciekawego nie mówi.

Moje top 3 zagrajmerów to Bungo21,Niezapomiajka i Ragnarok.

Ci ludzie skupiają się na grze i starają się zainteresować widza swoim komentarzem, gadają interesujące rzeczy i co najważniejsze, nie zanudzają i nie potrzebują tysiąca słów na K żeby ktoś ich lubił ;)

58815786.jpg

Opublikowano

Rock i rojo są wporzo. Jednak kanał Śmietanki to przesadą. Już skkf jest lepszy.

Opublikowano

Nie subskrybuje let's playerów, wole sam pograć. Kiedyś oglądałem roja jak grał w skyrima czy w happy wheels. Po prostu podobał mi się jego humor :). Ale go nie subskrybuje, bo miałbym za duży zapierdziel w subskrypcjach.

Rock... nie wiem o nim za wiele, oprócz tego, że ma dużo filmów na YT. A tego śmietanki nie znam w ogóle, i nie chce znać. "Minecraft na yt" w moim słowniku nie istnieje :). Za to kocham klocucha <3.

Podsumowując: raczej tego nie zmienisz, że ktoś nagrywa let's playe. Po prostu staraj się go ignorować, nikt cię nie zmusza do jego oglądania :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Mnie irytuje ten cały PanŚmietanka i jakiśtam jego kolega. Ich głos jest tak denerwujący, że jak usłyszę w jakimś filmiku ich głos, to do razu go wyłączam -.- Rojo ogólnie zaczął być taki "wrzaskliwy", lecz na szczęście po urodzeniu córki się to zmieniło. Na początku rojo był świetny. Teraz już się wypalił ;c

No ale nikt im tego nie zabroni robić^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

### post usunięty przez policję ###

@edit

kurwa dostalem list od prokuratora, ten rock to faktycznie szybko zakłada te sprawy w sądzie

ale ja też go pozwę za pedofilię

pisze poprawnie po Polsku ,

Opublikowano

@Up gówno wiesz dziecko a się wypowiadasz. Posrało Cię czy jak? On już założył sprawę w sądzie nie jednemu człowiekowi za pisanie takich bzdur.

Opublikowano

Nie znam "PanaSmietanka" natomiast jeśli chodzi o Rocka i Rojo są to wyróżniający youtuberzy, którzy przyciągają widzów niczym magnez

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Nagrywają bo mają z tego hajs i głupie p*erdolenie że to pasja :). Pasją to się stało dopiero wtedy gry zaczęły pieniązki z yt wpływać.

Do nich nic nie mam, fajnie się ich ogląda w nudne piątkowe wieczory :)

EDIT#@

2k postów <3 <3 <3

Postwriter

skpUo.png

• 2 lata później...
Opublikowano

nie wiedziałam że taki temat istnieje xD

Rock - czasem mam ciekawe filmy ale czasem jest wręcz nudny że aż nie chce się go oglądać. Nie ma u niego takiego czegoś co by mogło zachęcić aby zajrzeć tam usiąść i z ciekawością oglądać jedynie to mi się podoba u niego serie gta 5 i monopolit. 

Rojo - człowiek najlepszy na yt moim zdaniem, ciekawie opowiada, drze mordkę i robi filmy ciekawe i to i to się docenia oglądam go od dość dawna i mimo tego czasu nadal jestem z niego zadowolona i z jego osiągnięć. 

A tej Pan Śmietanka to nie znam 

a jedyną osobą która mnie irytuje jest Isamu, człowiek Kretyn bo inaczej go nazwać nie mogę, zachowuje się jak dziecko z doj3baniem mózgowym cżłowiek który nie dorósł do Swojego wieku. Nagrywa coś nie kończy tego idzie na inną grę, nie wiem co tak ludzie za nim idą.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Rock i Rojo są ok, mają swój styl, robią dobre, profesjonalne materiały, czasem nawet przekazują jakieś wartości, są to kanały godne uwagi. Na temat youtubowego plebsu, czyli Stulejka, rezi, karolki, naruciaki i inne gówna, się nie będę wypowiadać, bo dostałbym bana za nadużywanie wulgaryzmów. To powinno zniknąć z youtuba, żeby nie ogłupiać dodatkowo młodych ludzi.

Jest wiele fajnych kanałów na yt, ale większość "elity" to osoby niezbyt inteligentne robiące materiały dla znacznie młodszych dzieci, które niestety to oglądają. 

Opublikowano

To jest temat 2k13. Teraz już nikt nie ogląda polskich lets playów. To już dwa lata temu same pojeby oglądały Roje i Rocki, ale teraz? Weź znajdź sobie jakieś normalne zajęcie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ach, nawet nie zwróciłem uwagi (a zazwyczaj patrzę :P). Tak czy siak, dałem moją opinię na temat obecnego polskiego youtuba. Tragedia.

Opublikowano

Nie oglądam nikogo z w/w ,ale irytują mnie ludzie pokroju Nitro. Teraz ogólnie polski yt zszedł na psy, każdy (no, są wyjątki) nagrywa jakiś crap, bo może. Ogłupione społeczeństwo to ogląda i się tym jara. Masakra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...