Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy was tez irytuja takie kanaly jak RockAlone2k, Rojo, PanSmietanka itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pan Śmietanka mnie wnerwia gdyż nie lubie gdy ktoś moduluje głos, nie mówi nić śmiesznego, ani mądrego i zarabia z tego.

A co do Roja / Rocka nic do nich nie mam, mają swoich widzów, są normalni w porównaniu do niektórych.

Lecz dam cytat z odcinka Abstrachuje co do MultiGamePlayGuya: "Musze głośniej drzeć ryja bo mnie zdejmą z anteny"

Opublikowano

Pytanie brzmi tak jak w temacie. Ja poprostu ich nie trawie, ogladam 2-3 minuty i mam ochote rzucic laptopem o sciane. Szczegolnie gosciu co nagrywa minecrafta PanSmietnka, jak mozna byc takim debilem w takim wieku -.-? Moze to dla beki, ale jak mozna robic tak z siebie debila?

Co myslicie na ten temat.

Rojo - nie wiem o co Ci chodzi? Bo co, bo śmieje się z penisa? Bo mimo sporej inteligencji nie jest to kanał naukowych (ale jest w minimalnym stopniu)? Jak oglądasz horrorki to się nie dziw, że ktoś krzyczy, bo to jest normalna reakcja. A może chodzi Ci o jego filmiki z zabawkami? W sumie to tutaj też nie wiem o co Ci chodzi.

Rock - jak to debilem? Człowieku co Ty pierdolisz? Właśnie Rock wyróżnia się tym, że nie ma tam żadnego debilizmu, żadnego większego krzyku czy głupot. No, ale pewnie taka osoba musi grać super w cs-a (co mu nie najgorzej idzie) i lepiej go tak nazwać.

Pana Śmietanki nie oglądam, jak ktoś nadal teraz nagrywa minecrafta dla polskiej społeczności to jest debilem - nie ważne jak jest mądry, no może JJJ, ale on też się ogarnął.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

Pytanie brzmi tak jak w temacie. Ja poprostu ich nie trawie, ogladam 2-3 minuty i mam ochote rzucic laptopem o sciane. Szczegolnie gosciu co nagrywa minecrafta PanSmietnka, jak mozna byc takim debilem w takim wieku -.-? Moze to dla beki, ale jak mozna robic tak z siebie debila?

Co myslicie na ten temat.

RockAlone2k, jak i PanSmietanka nie znam, ale jeżeli chodzi o Rojo, to kiedyś oglądałem jego LEt's Play'e z horrorów i po jakimś czasie miałem naprawdę ochotę skontaktować się z nim i go zjebać, przez jego wstawianie tzw. JUMPSCARE'ów w losowych momentach i szału dostawałem. No i przestałem go oglądać

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Nie oglądać takich i tyle. Jak się trolla nie karmi to zdechnie, proste. A że jest liczna grupa w internecie która ich ogląda to raczej tacy ludzie nie mają za wysokiego poziomu umysłowego.

Opublikowano

Debilizm najbardziej przyciąga widzów.

Rock jest w porządku, robi to profesjonalnie, zachowuje się spokojnie i bardzo przyjemnie ogląda się jego nagrania. Rojo lubiłam za jego żarty, jednak od roku+(?) chyba znudziło się, często jest cicho-cicho, nagle krzyk (do czasu było to dość komiczne i straszne, najbardziej urzekł mnie "horrojkami". Rzadko, ale coś tam obejrzę u niego - raczej również horrojek lub jakiś "vlog/relacje") :p Z takich youtuberów jeszcze fajny jest SargeThePlayer. Reszty nie znam lub kojarzę, jednak nie oglądam, bo nic specjalnego. PanSmietanka, nie znam, jednak włączyłam, zobaczyłam/usłyszałam i wyłączyłam po kilku sekundach. 

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc rock jest w porządku. Spokojnie, bez nerwów - przyjemnie się ogląda, a reszta? Pokroju pana śmietanki? Nie skomentuję tego, bo wiadomo jaki jest ich cel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...