Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ]REAKTYWACJA-MachinesCraft [DEDYK][MODY][60SLOTÓW][IndustrialCraft2,BC3,ThaumCraft3]Nowe rudy, maszyny, zwierzęta i setki nowych itemów...]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobacz sobie człowieczku "ułomny" że przed tym jak ja pisałem post o odpaleniu serwera to nic Bartek nie pisał że robią luncher. Wiec nie ciśnij po ludziach bo to może się odbić na tobie źle :)

Opublikowano

Z miłą chęcią zagram mam nadzieję że znajdą się osoby do grania :)

Edit: Piszę freebuild, będą działki ? :D

Opublikowano

Najprawdopodobniej, jak na poprzednich edycjach będzie można sobie znaleźć teren oraz poprosić administratora o cuboid. Co do PVP to nie pamiętam czy było na poprzedniej edycji :D

Opublikowano

Bartek Widze że nadal mi nie odpisujesz na gg ładnie zrobiłeś mi strone gratulacje tylko nie tak jak miało być edytuj ją :) mówiłem ci już mój notoryczny spam nadal na ciebie nie działa prosze o edytowanie twojej strony pod moje poglądy jak macie zamiar startować serwer i w administracji jest osoba która ignoruje prośby ' i osoba która nie potrafi sie wziąć za to co robi i boi sie wejść na teamspeka pogadać jak ma wyglądać strona 0% dogadania sie za takie pieniądze jak ci dałem :) mam twoje dane pamiętaj pisze ci tutaj ostatni raz 2 raz nie napisze . Pozdrawiam Gracjan . szwec

Opublikowano

@Gracjan140

Ja swoje zrobiłem. Przedstawiłem Ci gotowy projekt a ty go zaakceptowałeś.

Po zapłacie skonfigurowałem Ci wszystko na serwerze. Później wyjeżdżasz mi z jakimiś poprawkami.

Nie wiem czy wiesz ale poprawki w ukończonym projekcie robi się odpłatnie i każdy Ci to powie.

Nie mam zamiaru tracić swojego cennego czasu na dość czasochłonne poprawki skoro inne zlecenia czekają.

Czekamy na godzinę startu! ^^

Już niebawem...

Opublikowano

Gracjan140 wypierdalaj z tego temat z takimi gównami. Pisz na pw do niego a nie tu. I popraw błędy ortograficzne. Bo jak wejdę na twój profil to kuje mnie ktUre

Opublikowano

O ktorej dzis start ?
Jakie sa startowe itemki ?
Czy dzialki za 'friko' ?
Czy dzialki mozna poza miastem ?
Czy wszystko jest gotowe ?
Czy mozna kupic vipa dzisiaj przed startem z 50% znizka ?

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Czy serwer będzie non-premium?

Jeśli było już to pytanie, to przepraszam za spam.

W prezentacji serwera nie ma wzmianki na temat "premium" lub "non-premium"..

Opublikowano

Czekam czekam :>
Poprzednie edycje były świetne !
I pomyśleć, że akurat wracam do mc i szukałem serwera :D

//Edit

Zaczynam gwałcić F5.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Jeszcze nie wystartował . Będzie launcher do pobrania

Kazikp Możesz dać informacje . Tylko nie że już nie długo. Napisz co macie jeszcze do zrobienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...