Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rozumowanie nie których moderatorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, ale pozwoliłem sobie wejść do Twoich ostrzeżeń.

Jeżeli chodzi Ci o warn za ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/362212-cross-vs-komputer/?p=7420869

To Miyoshi. miała rację.

Popatrz:

http://www.mpcforum.pl/topic/362212-cross-vs-komputer/?p=7419790

Gość odkopał + zaspamował, dostał warna.

Oni napisali "cross" lub konkretne odpowiedzi.

A Ty musiałeś napisać, że odkopali dawny temat i nic więcej - wtedy jest to spamem.

Warn słuszny.

a ja napisałem reklamiarz "wypierd*laj"

Napisałem i tak nic z tego że reklamujecie , i tak nie przebijecie mpc forum bez potrzebnych pieniędzy na reklame , -konkretna wypowiedź .

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

I tak dodam że owszem osoba która ma tam 100 postów chce je nabić powiedzmy poprzez spam i za to są słuszne warny,ale jak ja mam 2k+ postów i pisząc do mijoszi o wyjaśnienie sprawy ona mi pisze że nabijam posty,odpisałem jej uzasadnienie a ona nie odpisuje.Więc coś jest nie tak.

Jeśli nie możesz się dogadać z moderatorem, co ci dał (nie)słuszne ostrzeżenie to zawsze możesz napisać do jednego z Global Moderatorów:

@TCQ

@Antix

@Marselo

@Geoning

@Coming

@Things

@Farex

@TheJeron78

@ReallSkill

76561198001815076.png
Opublikowano

pisałem do TheJeron78 na gg na pw , ale aktualnie nie ma czasu , ale chciałem pokazać kogo macie w teamie

Jeśli nie możesz się dogadać z moderatorem, co ci dał (nie)słuszne ostrzeżenie to zawsze możesz napisać do jednego z Global Moderatorów:

@TCQ

@Antix

@Marselo

@Geoning

@Coming

@Things

@Farex

@TheJeron78

@ReallSkill

Opublikowano

a ja napisałem reklamiarz "wypierd*laj"

Napisałem i tak nic z tego że reklamujecie , i tak nie przebijecie mpc forum bez potrzebnych pieniędzy na reklame , -konkretna wypowiedź .

Mimo wszystko temat miał być ocenzurowany i wrzucony do kosza, więc po co pisać? Lepiej wysłać raport i tyle.

Na serio, rozumiem, że czujesz się poszkodowany, ale uwierz mi - warn słuszny.

Dam Ci przykład, żebyś lepiej zrozumiał:

Wchodzi gość na forum i w pogaduszkach robi 100 tematów o nazwie:

dziwnejaknicforumbosiereklamuje.fm

I Ty w każdym temacie wpisujesz "Idź sobie z tego super extra forum, wasze to dno!".

Tym sposobem nabijasz 100 postów, reklamiarz nic z tego nie ma, a moderatorowi nie pomagasz - spam.

Na serio, po prostu nie pisz na przyszłość w takich tematach.

Pomagaj w dziale, rób tutoriale - na pewno uda Ci się wyzerować pasek ostrzeżeń! ;)

Piszesz w temacie, który jest spamem, to sam spamujesz ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mimo wszystko temat miał być ocenzurowany i wrzucony do kosza, więc po co pisać? Lepiej wysłać raport i tyle.

Na serio, rozumiem, że czujesz się poszkodowany, ale uwierz mi - warn słuszny.

Dam Ci przykład, żebyś lepiej zrozumiał:

Wchodzi gość na forum i w pogaduszkach robi 100 tematów o nazwie:

dziwnejaknicforumbosiereklamuje.fm

I Ty w każdym temacie wpisujesz "Idź sobie z tego super extra forum, wasze to dno!".

Tym sposobem nabijasz 100 postów, reklamiarz nic z tego nie ma, a moderatorowi nie pomagasz - spam.

Na serio, po prostu nie pisz na przyszłość w takich tematach.

Pomagaj w dziale, rób tutoriale - na pewno uda Ci się wyzerować pasek ostrzeżeń! ;)

Piszesz w temacie, który jest spamem, to sam spamujesz ;)

a czy ja w każdym temacie to piszę ?

może 2-3 max napisałem , jak inni ludzie .

Jest pełno takich tematów i nikt nie dostaje % ? dziwne ? tylko ja ,

Nie dostałem żadnego ostrzeżenie tzw (warn 0% ostrzezenie xxxx)

tylko jakaś prostacką wiadomosc w której nie wiedziałem o co kaman

Opublikowano

Ej Klaus,pomagam w dziale pogaduszki od początku mojego konta,przeważnie tutaj tylko patrzę i się udzielam,kiedy znikną moje warny ?

To taki fake zeby ludzie byli maszynami do pomagania i napędzania forum.

Jak tak naprawde chcesz zdjąć warny musisz ciągnąć każdego globala za włosy to którys moze doceni twoją "pomoc"

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Ej Klaus,pomagam w dziale pogaduszki od początku mojego konta,przeważnie tutaj tylko patrzę i się udzielam,kiedy znikną moje warny ?

Kliknij Szczegóły danego ostrzeżenia aby zobaczyć kiedy wygasa. Starsze ostrzeżenia nie wygasają. Musisz napisać prywatną wiadomość do moderatora działu w którym jesteś aktywny lub do jednego z global moderatorów.

Najwidoczniej ktoś wysłał raport na twoją wiadomość. Moderator go dostał i cię adekwatnie do przewinienia ukarał. Jeśli widzisz że ktoś łamie regulamin to użyj opcji Zgłoś (dolny lewy róg posta).

Moderator nie jest w stanie wyłapać wszystkich przewinień użytkowników, przez co jeśli nie będzie raportów niektórzy mogą zostać dopiero po jakimś czasie odpowiednio ukarani.

To taki fake zeby ludzie byli maszynami do pomagania i napędzania forum.

Jak tak naprawde chcesz zdjąć warny musisz ciągnąć każdego globala za włosy to którys moze doceni twoją "pomoc"

Na forum jest zarejestrowanych ponad 800k użytkowników. Jeśli samemu się nie upomnisz to jest mała szansa aby Ci któryś z Global Moderatorów sam usunął ostrzeżenie. Jeśli uważasz że zasługujesz na zmniejszenie paska ostrzeżeń to w pierwszej kolejności pisz do moderatora działu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Pod spam podchodzi również offtop i kilka innych "wykroczeń". Jeśli ktoś napisze temat z reklamą innego forum, to po co się tam wypowiadać? Zgłoś i tyle -.- Tym bardziej, że napisałeś coś w stylu "po co wam to forum skoro i tak jesteśmy lepsi". Założę się, że według 3/4 moderatorów, administratorów i gm'ów ta kara była nałożona słusznie.

@UP

to ja zgłosiłem ten post i uważam, że kara jest słuszna ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Kliknij Szczegóły danego ostrzeżenia aby zobaczyć kiedy wygasa. Starsze ostrzeżenia nie wygasają. Musisz napisać prywatną wiadomość do moderatora działu w którym jesteś aktywny lub do jednego z global moderatorów.

Najwidoczniej ktoś wysłał raport na twoją wiadomość. Moderator go dostał i cię adekwatnie do przewinienia ukarał. Jeśli widzisz że ktoś łamie regulamin to użyj opcji Zgłoś (dolny lewy róg posta).

Moderator nie jest w stanie wyłapać wszystkich przewinień użytkowników, przez co jeśli nie będzie raportów niektórzy mogą zostać dopiero po jakimś czasie odpowiednio ukarani.

Na forum jest zarejestrowanych ponad 800k użytkowników. Jeśli samemu się nie upomnisz to jest mała szansa aby Ci któryś z Global Moderatorów sam usunął ostrzeżenie. Jeśli uważasz że zasługujesz na zmniejszenie paska ostrzeżeń to w pierwszej kolejności pisz do moderatora działu.

Napisałem do Fifolskiego,zobaczymy co z tego będzie,dzięki za rade :)

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

800k użytkownikow 400k to boty 300k to martwe konta 10k to ludzie ktorzy wchodza regularnie to takie sprostowanie co do uzytkownikow.Pisałem o upomnieniu ale jak koles ma 2k postow i nie zdjeto mu ostrzezenia to halo cos juz jest nie tak mialem tu 6k i pamietam tego typa a global go zapewne nie skojarzy bo jest "800k" ludu

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Nie rozumiem... Czy tu powstało jakieś nowe kółko dyskusyjne odnośnie moderatorów?

Jeżeli dany moderator wykonuje źle swoją pracę bezpośrednio możesz się zwrócić z zapytaniem dlaczego tak jest, albo PW do Globala/Administratora.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

800k użytkownikow 400k to boty 300k to martwe konta 10k to ludzie ktorzy wchodza regularnie to takie sprostowanie co do uzytkownikow.Pisałem o upomnieniu ale jak koles ma 2k postow i nie zdjeto mu ostrzezenia to halo cos juz jest nie tak mialem tu 6k i pamietam tego typa a global go zapewne nie skojarzy bo jest "800k" ludu

Jednakże spamiętanie wszystkich nicków oraz kto gdzie się udziela jest nie lada gratką. Jeden global ci nie odpisał, piszesz do drugiego. Na forum jest tylu globali że na pewno w danej chwili któregoś złapiesz.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jezu, czy Ty naprawdę nie rozumiesz po polsku? Jak ja mam Ci wytłumaczyć niestosowność Twojego zachowania? Wałkowałam to na PW, a do Ciebie dalej nie dociera, lol. Wysłałam PW do trzech osób, które odpowiedziały w temacie z reklamą, aby tego nie robiły, bo jest to zwykłe nabijanie postów, które następnym razem będzie karane warnem. Nie zastosowałeś się do tego to dostałeś warna. Czego tu nie pojmujesz? Nie piszemy odpowiedzi w wątkach z reklamami tylko je raportujemy!

Great - dostałeś warna za to, że poza zgłoszeniem postu, napisałeś coś, co było spamem. Mogłeś sobie darować i zaprzestać na zraportowaniu.

Prostacką wiadomość? Taką wiadomość dostałeś:

Słuchajcie - ja rozumiem, że te publikowane reklamy są zgoła żenujące, ale prosiłabym o zaprzestanie spamowania w takich tematach. Zgłaszajcie je i pozostawcie bez odzewu, bo to jest zwykłe nabijanie postów, a takowe będzie karane warnem w razie powtórzenia się sytuacji. ;)

Czego z niej nie rozumiesz?

Dostałeś wyjaśnienie w tym temacie, dostałeś wyjaśnienie w prywatnej wiadomości. Jeżeli dalej nie rozumiesz to masz problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...