Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rozumowanie nie których moderatorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2. To nie są moje herezje, ale chyba dość logiczne, że skoro temat i tak poleci zaraz do kosza to pisanie w nim jest zwykłym nabijaniem postów (zwłaszcza w temacie z reklamą, lol).-Miyoshi.

aha i ?

od dzis nie można wypowiadać się na forum , bo dostajemy 5% za to że "Nabijamy posty" Bo ten temat trafi do kosza .

Dostałem 5% za to że napisałem w reklamie post , który według głupiego Rozumowania Miyoshi. jest spamem ,
spam-wiadomosc nie zwiazana z tematem . Mój post jak najbardziej był związany z tematem .

(zwłaszcza w temacie z reklamą, lol)

Czy nie tylko z tematem zabierającym reklame ? aha .

Jakim prawem może chamsko i beszczelnie zmianiać regulamin .

Myślicie dlaczego mam ból dupy o 5% ?
A dla tego ze nie będzie ze mnie debila robiła .
Na pw nie będę załatwiam spraw , mów głupiemu od dalej swoje.
jeśli chcecie zamknąć temat to zmieńcie regulamin bo nie zgrywa sie z tym działem "Pogaduszki"-
Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział, w którym nie musisz bać się pytać o sprawy poza forumowe, jak i ściśle z nim związane!

Pozdrawiam :)

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Słuchaj. Temat z reklamą forum się zgłasza, a nie nabija w nim posty bezsensu.

Dobrze, że dostałeś 5%.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

A ja tylko powiem że nawet jakbyś miał racje nikt sie do tego nie przyzna ;]

/warn sluszny

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Dostałeś słusznego warna. Jak widzisz reklamę to ją raportujesz a nie zaczynasz dyskusje na jej temat. Po za tym nie jest to twoje pierwsze upomnienie.

Na drugi raz załatwiaj takie sprawy na PW z osobą która CIę ukarała albo z jednym z global moderatorów.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dostałeś słusznego warna. Jak widzisz reklamę to ją raportujesz a nie zaczynasz dyskusje na jej temat. Po za tym nie jest to twoje pierwsze upomnienie.

Na drugi raz załatwiaj takie sprawy na PW z osobą która CIę ukarała albo z jednym z global moderatorów.

pisał w temacie , i co z tego że napiszę ? Nic się nie zmieni /

Dlaczego słusznie , czyli każdy post powinien zostać ukarany bo jest bezsensowny - no po prostu żal

Złamałem w jakiś sposób regulamin ? hmm ?

napisz który pkt ?>

Jesteś mode. a lepiej znam od Ciebie regulamin

Opublikowano

Tak się składa,że wiem o który temat chodzi. Sam napisałem tam posta i bardzo dobrze,że Miyoshi zwróciła na to uwagę. Mogła to być ona lub ktokolwiek inny z Modów. Reklama trafia od razu do kosza, więc pisanie tam postów niczego nie zmieni. Sam tam napisałem posta, ponieważ nie mogłem powstrzymać się przed wyśmianiem żałosności reklamowanego forum, które jest identyczną kopią MPC, a reklamuje się jako oryginalne. Być może w regulaminie są pewne nieścisłości, ale na pewno nie w punkcie, który poruszasz. Pozdrawiam

Opublikowano

pisał w temacie , i co z tego że napiszę ? Nic się nie zmieni /

Dlaczego słusznie , czyli każdy post powinien zostać ukarany bo jest bezsensowny - no po prostu żal

Złamałem w jakiś sposób regulamin ? hmm ?

napisz który pkt ?>

Jesteś mode. a lepiej znam od Ciebie regulamin

#Logicon

Widzisz - sam piszesz, że nic się nie zmieni. Więc nabijasz posta.

#Logicoff

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A tam Wojtuś nie marudź.Też dostałem bo ktoś odkopał 2 letni temat,wszyscy zaczęli pisać to napisałem im żeby popatrzyli na datę i ja dostałem warna za spam,a oni za odkop nie :< z Głupcami nie wygrasz.

Może sam jesteś głupcem?

Ciekawe skąd wiesz czy oni warnów nie dostali ;]

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

A tam Wojtuś nie marudź.Też dostałem bo ktoś odkopał 2 letni temat,wszyscy zaczęli pisać to napisałem im żeby popatrzyli na datę i ja dostałem warna za spam,a oni za odkop nie :< z Głupcami nie wygrasz.

ale to nie chodzi już o te 5%v "Huj z nimi" ale robią z nas debili , ośmieszając siebie

Opublikowano

Skoro nie wypowiedziałeś się na temat, to był to spam.

Ludzie, czytajcie co piszecie - zaprzeczacie sami sobie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

ale to nie chodzi już o te 5%v "Huj z nimi" ale robią z nas debili , ośmieszając siebie

Wyciągając brudy na światło dzienne na pewno nic nie zdziałasz. Jeśli jesteś przekonany że nie złamałeś regulaminu, to użyj opcji "Wyślij prywatną wiadomość" do jednego z Global Moderatorów. GM rozsądzi czy ostrzeżenie było nadane słuszne.

Rozumiem Ciebie,lecz tak to jest jak się rozdaje modów niekompetentnym osobom.

Sądzisz że lepiej byś się sprawił od innych jako moderator? Złóż aplikacje.

76561198001815076.png
Opublikowano

Skoro nie wypowiedziałeś się na temat, to był to spam.

Ludzie, czytajcie co piszecie - zaprzeczacie sami sobie.

bezsensowna odpowiedź ja tak uważam i co 5% masz mieć ?-myślisz ?

a. pisanie postów znacząco odbiegających od tematu głównego,

Mój post odbiegał

Pisałem i tak raczej nie przebijecie swoim forum mpc

Opublikowano

Daj mi linka lub cytat do tego tematu, w którym dostałeś warna.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ale mnie gówno obchodzi że to był spam,powinno się rozdawać SŁUSZNE warny a nie ot tak.

Rozumiem jak bym napisał w temacie

,,co lepsze,tibia czy metin''

mam małego,albo coś w tym stylu to to jest spam.

@Xanter nie napisałem że lepiej bym się sprawił,tylko że rozdają je byle komu,ale znając życie i tak bym się lepiej sprawił.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Już nie przesadzajmy. Jeśli napisałeś coś w temacie z reklamą, czyli spam, to automatycznie Twój post zalicza się do tego spamu. Jeśli pouczyłbyś kogoś, że nie można się tu reklamować, to uznawane jest to za zabawę w moderatora. Nie rozumiem dlaczego uważasz, że ktoś z Ciebie robi debila, jak to ująłeś. To jedno ostrzeżenie, które możesz usunąć pisząc poradnik lub pomagając w dziale. Spokojnie. :-)

Opublikowano

To ty robisz z siebie debila nabijając posty...

Po co żeś to pisał ? Moderatorzy nie wiedzą za co mają punkty dawać i co kasować ?

Opublikowano

bezsensowna odpowiedź ja tak uważam i co 5% masz mieć ?-myślisz ?

a. pisanie postów znacząco odbiegających od tematu głównego,

Mój post odbiegał

Pisałem i tak raczej nie przebijecie swoim forum mpc

Słuchaj, a czy reklamiarza to obchodzi?

Wchodzi na forum, spamuje ile się da - dostaje perma, wychodzi.

W takich tematach nie należy pisać postów, bo to zwykłe nabijanie sobie ich liczby.

Nie radzę się kłócić, bo nie masz racji. Kiedyś na pewno to zrozumiesz.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

W takich tematach nie należy pisać postów, bo to zwykłe nabijanie sobie ich liczby.

I tak dodam że owszem osoba która ma tam 100 postów chce je nabić powiedzmy poprzez spam i za to są słuszne warny,ale jak ja mam 2k+ postów i pisząc do mijoszi o wyjaśnienie sprawy ona mi pisze że nabijam posty,odpisałem jej uzasadnienie a ona nie odpisuje.Więc coś jest nie tak.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

I tak dodam że owszem osoba która ma tam 100 postów chce je nabić powiedzmy poprzez spam i za to są słuszne warny,ale jak ja mam 2k+ postów i pisząc do mijoszi o wyjaśnienie sprawy ona mi pisze że nabijam posty,odpisałem jej uzasadnienie a ona nie odpisuje.Więc coś jest nie tak.

Do niej lepiej nie pisać ona jest niekompetentnym moderatorem -skandal

Kolejne

nabicia posta-spam ?lol jeszcze większa glupota , gratuluje

Opublikowano

Przepraszam, ale pozwoliłem sobie wejść do Twoich ostrzeżeń.

Jeżeli chodzi Ci o warn za ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/362212-cross-vs-komputer/?p=7420869

To Miyoshi. miała rację.

Popatrz:

http://www.mpcforum.pl/topic/362212-cross-vs-komputer/?p=7419790

Gość odkopał + zaspamował, dostał warna.

Oni napisali "cross" lub konkretne odpowiedzi.

A Ty musiałeś napisać, że odkopali dawny temat i nic więcej - wtedy jest to spamem.

Warn słuszny.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...