Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue Ezreal

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie teraz jest lepszy build na ad ezreala 

1.Muramana 

2.Ionian Boots of Lucidity

3.Nowy item ,nie pamiętam nazwy co daję manę co hit.

4.Last whisper

5.Botrk ( można zamienić kolejność z 3 podanym itemem )

6.Iceborn 

A co do tuta , całkiem dobry.  

Też takowego używam i spisuje się bardzo dobrze .

Ahhh... Jakby był taki dobry, nie raz widziałem jak próbowali nim grać.

Wytłumaczę, ten item co przywraca mane co hit jest po prostu słaby, dostanie buffa i będzie można go kupować. Czyli lepiej już np. BT kupić.

Po drugie samo kupienie łezki w early, jak się chce szybko nastackować spisuje Eza na straty. Nie może się duelować, bo każdy przegrywa.

Dalej, normalny Ez jest lepszy.. Muramana jest słaba teraz, już nawet nie którzy na Jaycu se ją odpuszaczją, Blue Ezem grało się wtedy co Kha i Jayce byli strasznie mocni ze względu na poke/spam, to się skończyło.

Blue Ez może trochę wróci jak zmieniają teraz Muramanę i i ten item co mane co hit przywraca.

Blue Ez jedynie mocny jest teraz w jungli, oczywiści zamiast Muramany dajemy Elder Lizard. Niech nikt nie mówi, że nie grają,oczywiście rzadszy pick ale nie raz go widywałem, np. Saintvicious czasami ora nim w jungli.

Opublikowano

Widziałeś nową notkę , murumana będzie teraz op i item na manę dla adc. nowy patch = op dla ez 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Po co łezka na ezreala ?

by nie marnowala sie mana z gauntleta, zreszta ez jest bardzo manozerny ogolnie a on polega na spamowaniu q

­

• 7 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

To jest właśnie dobry build... Poczytaj sobie o Blue Ezrealu i Blue Corkim. Zobacz streamerów z tym buildem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm braknie mi kontr :) ale wybacze bo poradnik naprawde ok :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...