Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue Ezreal

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobry poradnik Vanisz, z tym buildem wbiłem dziś pentakilla, jest naprawdę mocny ale szkoda że na moim elo to teraz częsty ban

Opublikowano

Jejku, jak czytam te komentarze to zastanawia mnie czy te osoby co gówno wiedzą na ten temat kupiły konto czy pro bronze, bo śmiać się chcę.

Blue Ez jest op tylko pierw trzeba umieć grać Ezem. Poczynając od Lizarda później łezka, Gautlet w międzyczasie wbija się Muramana, gdzie ez ma taki Poke, że GG, do tego LW i już w ogóle pozdrawiam, ale widać wypowiadają tu się tacy znawcy, że oh.. ^^ Ezreal z Lizadrem, Gautletem, LW i Muramanem ciśnie po 400~ z q + slow i podpalenie to jest typowy build na poke i trzymanie przeciwnika w oddali, no ale co ja się znać mogę. Jak widać są bardziej pro znawcy tutaj.

Btw. Nc poradnik.

I l2p nubki <3

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Blue Corki nei jest taki dobry, Corki potrzeubje trinity bądź infinity.

Build taki sobie. Łezkę lepiej składać po lizardzie. Infinity nigdy się nie powinno skladac na ezie

Brakuje runek pod lifesteala.

xxx

Opublikowano

Blue Corki nei jest taki dobry, Corki potrzeubje trinity bądź infinity.

Build taki sobie. Łezkę lepiej składać po lizardzie. Infinity nigdy się nie powinno skladac na ezie

Brakuje runek pod lifesteala.

szkoda tylko, że to tut o blue ezrealu, a nie corkim

Opublikowano

Dobry build aczkolwiek - zerżnięty.

Prawie dwa miechy temu, sp4zie ułożył ten build:

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/ezreal-tpa-bebe-315675

Zacznijmy od tego że jako 1 tym buildem lub strasznie podobnym w azji zagrał bebe, następnie nono w europie, vanosz jedynie podał ten build oraz napisał jak się powinno nim grać.

Jak mógł go ściągnąć jak blue eza sie robi wszystkimi blue itemami?Zastanów się co pierdoolisz..

Bo botrk lub bt jest niebieskie, taa.

~~~~~~~~ I tak trzeba mieć w miarę ogarnięty team by dali ci poke'ować, w bezpośrednim starciu zwykły adc, a nie daj boże vayne potrafi zdublować twój dps, blue ez ma dps gdzieś rzędu ~700.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Blue ez jest takim odejściem od tradycyjnego adc i to jest spoko

Nie nazwałbym tego jakimś większym odejściem od standardowego ADC, jest to prostu build, polegajacy na trafionych skillshootach, i dobrym opanowaniu postaci. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ktoś napisał ze blue ez jest lepszy od tego z s2. Otóż nie, nie jest. Wykorzystują one inne aspekty tej postaci. S2 to dominacja early dzięki dmg w early a potem 50% as boost z pasywa i aa dmg a w międzyczasie q. Czy ez ma mały zasięg? 525 tyle co graves i corki o ile pamietam. Duela wygralby s2 ez. Natomiast blue ez to postać do poke compow albo semi carry jezeli w teamie jest inny mocny burst/dps. To tyle ode mnie słabego diamentowego gracza :>

A jeszcze jedno jak do cholery tear i spirit zapewnia wam substain?

bez yt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@NOWOŚĆ

Spirit of the Elder Lizard został znerfiony, składamy teraz zamiast tego early BT. Potem możemy normalnie złożyć Manamune, Gauntleta itd. :)

Opublikowano

ale nobski bóild . rushuje sie butki 5 i idziesz na mida puszujesz szypko budujesz ostsze nieskonczonosci puzniej bludtłistera . btw. twuj stary jest "blue"

człowieku jesteś nikim i sie wypowiadasz ta temat tego buildu....

Opublikowano

@NOWOŚĆ

Spirit of the Elder Lizard został znerfiony, składamy teraz zamiast tego early BT. Potem możemy normalnie złożyć Manamune, Gauntleta itd. :)

Wow -10 ad i nadal jest tańszy od BT.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Wow -10 ad i nadal jest tańszy od BT.

Możę i 10 ad, ale BT teraz jest drugą opcją. Wybierasz pomiędzy 1 itemem - Lizard / Bt. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...