Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-Corners[Jail] - Powrót pierwszego w Polsce Jail - HolyServ.! [Dedyk 16gb ram.] [TS3][Najbardziej dopracowany Jail!][Gangi]

FairPlayG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up

blagam cie

oni zrobili prosty trolling

sciagneli pliki z craftki.pl

wrzucili je na swoja maszyne

A WY MYSLELISCIE ,ZE TO JEST SERWER ISI

GRATULACJE I BRAWA

2up

kiedys byl serwer ,niejakiego thaaya

jakis miesiac przed otwarciem serwera sheo serweraw bil osobnik z nickiem sheo cos tam

przypadek ? nie sadze

Opublikowano

ooo jak sie kozacza dwoje adminów broni się a sami wiedza że to nie ich :P jakie kur zjeby

PS.adm z Mpc nie dawaj mi % bo ja w słusznej sprawie

Opublikowano

wiesz co ? wytlumacze ci to kolorowo i duzymi literkami tak ,zebys zrozumial.ok ?

NA STRONIE CRAFTKI.PL BYLY PLIKI SERWERA ISI

KREATOR JE SCIAGNAL

WRZUCIL NA SWOJ SERWER

I TYLE IDIOTO.ROZUMIESZ ?

NA ICH PRYWATNY SERWER NIE NA SERWER ISI

Opublikowano

Kto wrzucił na swój serwer?

To że znajomy mi powiedzial ze maja backup na craftek.pl wrzucony to pobrałem ale jak zobaczyłem pliki to się za głowę złapałem.

po 2 pluginy do tej samej rzeczy np 2 pluginy od warpów, 2 antycheaty, 2 pluginy na podmiane komendy

Więc takich plików nie chcemy i mamy swoje, jeśli masz dalej zamiar spamować tutaj to żegnam i oczywiście raporty.

Opublikowano

Przeczytaj ich temat to się dowiesz, mnie to nie interesuje czemu nie działa i co się stało z ich plikami, mam swoje i mam to gdzieś.

Opublikowano

Ta dziwny zbieg okoliczności , nagle wy piszecie posta o nowym servie a w tym czacie tamty już jest off.przypadek ? , nie sądze

Opublikowano

serwer godny uwagi, kiedys na nim gralem. prezentacja mila dla oka lecz zadnych grafik ale to tam szczegol, zagram na pewno :<> pozdrawiam.

Opublikowano

Ta dziwny zbieg okoliczności , nagle wy piszecie posta o nowym servie a w tym czacie tamty już jest off.przypadek ? , nie sądze

1.Powstaje nowy serwer? to IP co było w tamtym temacie to było na prywatnym serwerze a nie dedyku/vps aby pokazać administracji tamtego serwera coś.

2.Skończ już tutaj spamować.

Opublikowano

@UP Czekam aż zrobisz swój serwer, podasz "z góry" datę startu i WYROBISZ się na 100% bez bugów, lagów, wszystko dopracowane i w ogóle. ;)

@Topic

Czekam z niecierpliwością na start, uwielbiam Jaile. :D

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

A będą jakieś eventy na start gdzie będą do wygrania Vipy lub s-vipy bądź pieniądze ??

Opublikowano

serwer jest fajny grałem na starej edycji Właśćiciel ma juz doświadczenie Dlatego Że miał Dużo serwerow np

Paintball

SurvivalGames

Survival

Survival+Frakcje

no i oczywiście Jaila

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Start serwera może się trochę opóźnić ze względu że maszyna padła (nic nowego na tym hostingu ;x), dzwoniliśmy do supportu i niedługo to naprawią.

Jeśli to naprawią to zostanie tylko do skończenia miejsce na event oraz cuboidy na sektory abyście mogli kopać.

Opublikowano

Czyli dziś o 20:00 startu nie bdz na pewno

Jedyna godzina to jeszcze 21:00.Później mało osób bdz.Można ten otworzyć jutro,ale nikt by tego nie chciał -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...