Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czo się dzieje z ludźmi

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Polsce istnieją 2 typy facetów : 1 to drechy , które uważają że 90% rzeczy są pedalskie i swagi , które nosząc Conversy , rurki i bejsbolówki uważają się za najmodniejszych ludzi świata. Uwaga bo zaraz was zszokuje. Conversy , rurki i bejsbolówki są modne TYLKO w Polsce ewentualnie w Niemiec. Nie wiem czy tylko ja to widzę ale co 2 człowiek wygląda tak samo (swag itp). Czasem szczerze wole drechów niż swagów. Nie uważam że swagi to pedały ale są to ludzie , którzy za grosz nie mają poczucia mody itp. po prostu mają 1 schemat którego się trzymają. Jedna rzecz , której totalnie nie cierpię mianowicie jak swagi uważają się za milionerów. ~Mam conversy warte 200zł , bejsbolówkę wartą 150zł. Będąc szczerym to jest tanie... cholernie mnie denerwuje jak mam ekskluzywne i modne (na świecie nie w Polsce) ciuchy gdzie za granicą chwalą mój ubiór , to przyjdzie taki swagowy polaczek i powie mi kup rurki i vansy będzie lepiej. Mam wtedy ochotę zatłuc takiego gościa :P

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W Polsce istnieją 2 typy facetów : 1 to drechy , które uważają że 90% rzeczy są pedalskie i swagi , które nosząc Conversy , rurki i bejsbolówki uważają się za najmodniejszych ludzi świata. Uwaga bo zaraz was zszokuje. Conversy , rurki i bejsbolówki są modne TYLKO w Polsce ewentualnie w Niemiec. Nie wiem czy tylko ja to widzę ale co 2 człowiek wygląda tak samo (swag itp). Czasem szczerze wole drechów niż swagów. Nie uważam że swagi to pedały ale są to ludzie , którzy za grosz nie mają poczucia mody itp. po prostu mają 1 schemat którego się trzymają. Jedna rzecz , której totalnie nie cierpię mianowicie jak swagi uważają się za milionerów. ~Mam conversy warte 200zł , bejsbolówkę wartą 150zł. Będąc szczerym to jest tanie... cholernie mnie denerwuje jak mam ekskluzywne i modne (na świecie nie w Polsce) ciuchy gdzie za granicą chwalą mój ubiór , to przyjdzie taki swagowy polaczek i powie mi kup rurki i vansy będzie lepiej. Mam wtedy ochotę zatłuc takiego gościa :P

A jak ja mam dresy albo luźne jeansy za 300zł to powiedzą że jestem plebsem i biedakiem, mi się przynajmniej jaja nie pocą i w razie jak mnie w nocy z laską zaczepi jakiś pokurwieniec to nie rozłoże się na dmuchnięcie bo coś sobą reprezentuje.

Będą pizdami dopóki ich ktoś mocniej w dupe nie kopnie na ulicy, taka prawda.Mam brata ciotecznego typu SWAG, jego ojciec kupuje mu skutery, chce go zabierać na quady, popływać skuterem wodnym itp. same takie fajne czynności na które większość ludzi nie stać.On woli kurwa iść do sklepu na ciuszki z siostrą, rozpierdala mnie takie coś...(a wujek chodzi wkurwiony że praktycznie nie ma syna)

Opublikowano

Co masz do dresów? Ja chodzę w szerokich jeansach i też mówię stop rurkom, nie mam zamiaru tego tolerować. Pierdolę swagi, ubieram tylko to co chcę ubrać, a najczęściej jest to szeroki dżins, szeroka bluza i snapback.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Dresy mam na myśli ludzi typu JP itp. niektórzy z nich ( nie każdy ) uważa się za gangsterów czy mafiozów. Nie mam nic do dresów w sensie ubrania , sam je nosze...:P

Opublikowano

Nico kurwa. W końcu WP to takie wiarygodne źródło... Prawie tak dobre jak Wikipedia...

Bronisz te niedojdy życiowe jakbyś sam nią był.Lol.

Opublikowano

Bronisz te niedojdy życiowe jakbyś sam nią był.Lol.

Nie jestem. Chuj mnie obchodzi czy wierzysz.

Jeśli ktoś tu jest niedojdą życiową to ty i tobie podobni. (Hej, wy oceniacie ludzi po pozorach to ja też mogę :))

A bronię bo padają ofiarami stereotypów, pomówień i debilizmu. Oczywiście zdarzają się przypadki skrajne ale w większości to są to ludzie padający ofiarą debili, którzy pewnie nie znają ani jednej takiej osoby w życiu osobistym (Zazwyczaj też zresztą ubogim).

A największą bekę to mam, jak robicie z siebie zwierzaki w zoo ew. neandertalczyków i zaczynacie pierdolić o obronie i umiejętności walki. Nie jestem pewien ale wydawało mi się, że ciągłe walki zostawiliśmy za sobą tak 4000 lat temu. Ja tam się cieszę, że żyjemy w świecie pozwalającym ludziom na pełną dowolność a nie dostosowywanie się do popierdolonego społeczeństwa mas.

Hejt in 3...2...1...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Jestem debilem tylko dlatego, że nie toleruje spedalonego ubioru? Ojej. Zacznę pierdolić o obronie i umiejętnościach walki, bla, bla.. taka jest prawda, te osoby najczęściej nie potrafią stanąć w obronie własnej. Możesz na nich pluć i tak nawet się nie odezwą, stwierdzą że pada deszcz. Zachowanie jakie przystało na faceta?

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jestem debilem tylko dlatego, że nie toleruje spedalonego ubioru? Ojej. Zacznę pierdolić o obronie i umiejętnościach walki, bla, bla.. taka jest prawda, te osoby najczęściej nie potrafią stanąć w obronie własnej. Możesz na nich pluć i tak nawet się nie odezwą, stwierdzą że pada deszcz. Zachowanie jakie przystało na faceta?

1. Nie ma czegoś takiego jak norma. Ludzie wybierają kim chcą być i nie ma czegoś takiego jak "normalny" facet.

2. A według ciebie świat to pierdolone pole bitwy? To ci współczuję życia w takich kręgach. Pewien czas temu się ucywilizowaliśmy i przemoc nie występuje na co dzień. Na dodatek, ludzie używający przemocy to prymitywy. Prymitywowi się nie odpowiada ani nie oddaje. Takich ludzi się ignoruje bo nie są niczego warci.

3. Czy jesteś debilem? Nie wiem, mam to w dupie. Uważam jednak, że skoro sam sobie odrzucasz szczęście i pogodę ducha to coś może być nie tak. :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Hrabia mylisz się.Znam wielu ludzi którzy ubierają się w rurki ALE MAJĄ COS W GŁOWIE I NIE SĄ PIZDAMI ŻYCIOWYMI.Mam kilku kumpli którzy według mnie ubierają się jak debile i mają dziwne zwyczaje ale są wobec mnie w porzadku i co dla mnie najważniejsze mają honor i potrafią się wybronić przed tymi stereotypami.

Natomiast jak jest cipa ubrana w rurki z grzyweczką i koszuleczką jak jej spluniesz pod nogi to odejdzie 15 metrów i pokaże ci fuck'a i ucieknie to jest ktoś kto sobie poradzi w życiu?Raz drugi trzeci dostanie hare na pysk może wtedy się nauczy jak być normalnym.W życiu nikt nie będzie patrzył czy on chce być taki czy taki, albo będzie spełniał w pracy kilka warunków albo wypierdalaj jak ci nie pasuje.

Ale z tego co wiem Ty masz dużo pieniążków(twoje iphony i inne gówna) i nie rozumiesz takich rzeczy że kogoś życie kopnęło w dupe.(teraz czekam na twoje zajebiste argumenty jakim to jestem biedakiem itd. , nawet nie wiesz jak bardzo się pomylisz)

Opublikowano

Czyli mogę stwierdzać na waszych stereotypach że ludzie chodzący w dresach to grubi idioci? Jeżeli chłopak który nosi rurki to pedał to chłopak noszący dresy bd grubym idiotą :)
Szkoda że nie wypowiadacie się tak o dziewczynach które chodzą przez miasto 100 % dres. JP GIMBUS

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Szkoda że nie wypowiadacie się tak o dziewczynach które chodzą przez miasto 100 % dres. JP GIMBUS

Jebać takie tempaki jak tylko się nadarzy okazja.

Opublikowano

ci co nosza rurki to pedaly i cygany lol

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tolerowałbyś gdyby twój dzieciak wkładał kutasa swojemu koledze do japy? No widzisz, tak samo jest z tym. Vansy mogą być dla Pań, rurki tak samo... dla facetów to przeginka;) Osatatnio typa w leginsach widziałem ( pozdrawiamy miasto Łodzi ;) )

Opublikowano

1. Nie ma czegoś takiego jak norma. Ludzie wybierają kim chcą być i nie ma czegoś takiego jak "normalny" facet.

2. A według ciebie świat to pierdolone pole bitwy? To ci współczuję życia w takich kręgach. Pewien czas temu się ucywilizowaliśmy i przemoc nie występuje na co dzień. Na dodatek, ludzie używający przemocy to prymitywy. Prymitywowi się nie odpowiada ani nie oddaje. Takich ludzi się ignoruje bo nie są niczego warci.

3. Czy jesteś debilem? Nie wiem, mam to w dupie. Uważam jednak, że skoro sam sobie odrzucasz szczęście i pogodę ducha to coś może być nie tak. :)

Nie zgodzę się. Istnieje coś takiego jak normalny facet. Jak takiego rozpoznać? A no właśnie. Nie zwrócisz na niego uwagi na ulicy (przynajmniej ty jako mężczyzna). Ubiera się normalnie tzn. ubiór nie wyróżniający się. Tak default. :) Za taki strój nigdy nie dostaniesz na ulicy w mordę. To samo tyczy się zachowania.

A co do ludzi ubierających się w tzw. styl SWAG lub jak tam kto woli Hipster, już powoli nie ograniam tych nowych slangów słownych, to niestety większość jaką spotkałem ubraną w ten sposób okazywała się prawdziwymi pedałami. Ale w czym to się objawia? Już tłumaczę. Sposób myślenia, obracanie się w 90% wokół kobiet, kolczyki w uszach, farbowanie włosów, gestykulacja typowego pedałka i zaciąganie słów.

A co do ubrań JP, HWDP, RPK, CS to noszą je często dzieciaki i to jest żałosne,ale nie mam nic do ludzi dorosłych noszących takie ubrania. Sam posiadam dresy JP i często w nich chodzę. Kwestia tego jak kto rozumie tą "ideologię". Dzieciaki w dużej mierze (dorośli również) myślą,że JP opiera się na chodzeniu po ulicy i biciu każdego policjanta. Ale to inny temat, często nie do przegadania ludziom.

Opublikowano

Hrabia mylisz się.Znam wielu ludzi którzy ubierają się w rurki ALE MAJĄ COS W GŁOWIE I NIE SĄ PIZDAMI ŻYCIOWYMI.Mam kilku kumpli którzy według mnie ubierają się jak debile i mają dziwne zwyczaje ale są wobec mnie w porzadku i co dla mnie najważniejsze mają honor i potrafią się wybronić przed tymi stereotypami.

Natomiast jak jest cipa ubrana w rurki z grzyweczką i koszuleczką jak jej spluniesz pod nogi to odejdzie 15 metrów i pokaże ci fuck'a i ucieknie to jest ktoś kto sobie poradzi w życiu?Raz drugi trzeci dostanie hare na pysk może wtedy się nauczy jak być normalnym.W życiu nikt nie będzie patrzył czy on chce być taki czy taki, albo będzie spełniał w pracy kilka warunków albo wypierdalaj jak ci nie pasuje.

Ale z tego co wiem Ty masz dużo pieniążków(twoje iphony i inne gówna) i nie rozumiesz takich rzeczy że kogoś życie kopnęło w dupe.(teraz czekam na twoje zajebiste argumenty jakim to jestem biedakiem itd. , nawet nie wiesz jak bardzo się pomylisz)

Sądzisz, że nie wiem co to znaczy być zgnojonym przez życie? Ok, w końcu wiesz o mnie wszystko, nie będę kwestionował twojej nieskończonej wiedzy.

Pieniądze gówno dają. Jeśli wnioskujesz z nich wartość ludzi to pozdro.

Powiedziałem wcześniej, że zdarzają się wypadki skrajne, i właśnie o tym mówisz. Są ludzie, którzy są spoko mimo ubioru a są też ci "gorsi".

Problem polega na waszym podejściu do tych "gorszych". Kim wy niby jesteście, żeby ich uczyć życia? Jeśli wybrali je świadomie to jest ich pierdolona sprawa a wasza "hara na ryj" nic nie daje poza pokazaniem swojej prymitywności...

Jeśli cię to tak boli, że sobie nie poradzi w życiu (W końcu brak umiejętności samoobrony to koniec świata) to go zostaw. Bardziej ni z ty dokopie mu życie, jeśli twoja "teoria" jest prawdziwa :) Chyba, że ttwoje gadanie to tylko głupie usprawiedliwianie przemocy, to już inna sprawa :)

Nie zgodzę się. Istnieje coś takiego jak normalny facet. Jak takiego rozpoznać? A no właśnie. Nie zwrócisz na niego uwagi na ulicy (przynajmniej ty jako mężczyzna). Ubiera się normalnie tzn. ubiór nie wyróżniający się. Tak default. :) Za taki strój nigdy nie dostaniesz na ulicy w mordę. To samo tyczy się zachowania.

A co do ludzi ubierających się w tzw. styl SWAG lub jak tam kto woli Hipster, już powoli nie ograniam tych nowych slangów słownych, to niestety większość jaką spotkałem ubraną w ten sposób okazywała się prawdziwymi pedałami. Ale w czym to się objawia? Już tłumaczę. Sposób myślenia, obracanie się w 90% wokół kobiet, kolczyki w uszach, farbowanie włosów, gestykulacja typowego pedałka i zaciąganie słów.

A co do ubrań JP, HWDP, RPK, CS to noszą je często dzieciaki i to jest żałosne,ale nie mam nic do ludzi dorosłych noszących takie ubrania. Samo posiadam dresy JP i często w nich chodzę. Kwestia tego jak kto rozumie tą "ideologię". Dzieciaki w dużej mierze (dorośli również) myślą,że JP opiera się na chodzeniu po ulicy i biciu każdego policjanta. Ale to inny temat, często nie do przegadania ludziom.

Wyobraź sobie sytuację. Trafiasz do plemienia, wszyscy są wytatuowani, każdy w inne wzory, mają własne rytuały itp. itd.
Ty sądzisz, że to ty jesteś tym normalnym a oni są wszyscy tacy sami. Oni cię mają za dziwaka a to co ich rozróżnia (tatuaże itd.) sprawia, że uznają się za kompletnie różnych.
Normalność to pojęcie cholernie względne, każdy może je rozumieć inaczej dlatego nie powinno się go używać publicznie :)
1374788544-U921656.png

Opublikowano

A czy ja tu gdzieś wspomniałem, że świat to pole bitwy? Bardziej chodzi mi tutaj o honor, ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro takiego czegoś nie posiadasz, jak Ci panowie o których tu mowa. Żadnego szczęścia nie odrzucam, pogoda ducha w pełni w formie.

Skończ tą filozofię, bo Ci to słabo idzie jak kurwom w deszczu.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Debile rurki trzepa tempic bo to pedalskir kurddr

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A co was to obchodzi kto jakie spodnie nosi, mi też się to nie podoba i najczęściej te osoby to tzw. "pedały", ale ich nie przezywam tylko ignoruje.

Nie ma ustalonej normy ubioru męskiego jeśli chodzi o spodnie.

Opublikowano

Sądzisz, że nie wiem co to znaczy być zgnojonym przez życie? Ok, w końcu wiesz o mnie wszystko, nie będę kwestionował twojej nieskończonej wiedzy.

Pieniądze gówno dają. Jeśli wnioskujesz z nich wartość ludzi to pozdro.

Powiedziałem wcześniej, że zdarzają się wypadki skrajne, i właśnie o tym mówisz. Są ludzie, którzy są spoko mimo ubioru a są też ci "gorsi".

Problem polega na waszym podejściu do tych "gorszych". Kim wy niby jesteście, żeby ich uczyć życia? Jeśli wybrali je świadomie to jest ich pierdolona sprawa a wasza "hara na ryj" nic nie daje poza pokazaniem swojej prymitywności...

Jeśli cię to tak boli, że sobie nie poradzi w życiu (W końcu brak umiejętności samoobrony to koniec świata) to go zostaw. Bardziej ni z ty dokopie mu życie, jeśli twoja "teoria" jest prawdziwa :) Chyba, że ttwoje gadanie to tylko głupie usprawiedliwianie przemocy, to już inna sprawa :)

Skoro sami sobie tak wybrali to niech nie placzą że są jebani jak psy na każdym kroku.Elo ty pokrzywdzony przez życie mośku z iphonem.

A czy ja tu gdzieś wspomniałem, że świat to pole bitwy? Bardziej chodzi mi tutaj o honor, ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro takiego czegoś nie posiadasz, jak Ci panowie o których tu mowa. Żadnego szczęścia nie odrzucam, pogoda ducha w pełni w formie.

+1
Opublikowano

Skończyłeś? To dzięki za jakże profesjonalną ocenę po kilku zdaniach napisanych bez wyrazu w internecie. Skończyłeś socjologię?

Ok, to teraz moja kolej na bezpodstawne ocenianie ludzi. Ty nic nie wiesz o honorze. Bo honor to nie umiejętność obrony, stawanie w obronie każdego dookoła i nieokazywanie słabości. Ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro takiego czegoś nie posiadasz? ;)

Skoro sami sobie tak wybrali to niech nie placzą że są jebani jak psy na każdym kroku.Elo ty pokrzywdzony przez życie mośku z iphonem.

+1

Elo wzorowy człowieku, wymęczony przez życie z jedynymi, słusznymi poglądami.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Debile rurki trzepa tempic bo to pedalskir kurddr

Typowy polak, dres, adidasy, włosy krótko i pusty hejter. Weź się człowieku jebnij zanim coś napiszesz. Tolerancje dla każdego trzeba mieć. Takich to tylko tępić.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Skończyłeś? To dzięki za jakże profesjonalną ocenę po kilku zdaniach napisanych bez wyrazu w internecie. Skończyłeś socjologię?

Ok, to teraz moja kolej na bezpodstawne ocenianie ludzi. Ty nic nie wiesz o honorze. Bo honor to nie umiejętność obrony, stawanie w obronie każdego dookoła i nieokazywanie słabości. Ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro takiego czegoś nie posiadasz? ;)

Elo wzorowy człowieku, wymęczony przez życie z jedynymi, słusznymi poglądami.

Jesteś tak głupi czy nas trollujesz w tym momencie?

Opublikowano

Fajne macie miejsce zamieszkania, skoro codziennie widujecie pedałów na ulicach

Ja na mieście tylko raz widziałem pedała, a jego ubiór wywołał we mnie tylko bekę, ale zeby go ganiac z toporem po miescie, to nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...