Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czo się dzieje z ludźmi

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takiego kumpla co jest chudy chodzi w rurkach i w okularach zerówkach, dobry z niego kumpel ale na ustawkę bym go nie wziął bo co taki leszczyk może zdziałać?

Otóż ja tak samo, tylko że nie nosi zerówek i jest średni, nie jest aż taki chudziutki xD Lecz kumpel z niego jest dobry ;)

Hmm.. a teraz każdy broni tych rurek itp w tym temacie, a gdzie są Ci hejterzy. (Ja jestem jednym z nich xD)

Rurki powinny być dla dziewczyn a nie dla chłopaków. Jaja im gniotą i potem jak taki ma dzieci zrobić. Teraz odróżnić nie można kto jest dziewczyną a kto chłopakiem.

Osobiście chodzę jak ktoś tam wyżej pisał - w jeansach i nike. :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

Siemka. Zakładam ten temat, bo nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego, gdy ktokolwiek założy jakiś temat dotyczące tego, że chce kupić np. Vansy czy rurki, to zaraz zlatuje się pierdyliard internautów, którzy wypisują różne głupie rzeczy o takich ludziach? Mam tu na myśli teksty w stylu "Vansy są dla pedałów" "W rurkach tylko pedały chodzą" "Pedały nie mają jaj, bo by się w rurkach im nie zmieściły". Tak dzieje się nie tylko na MPCForum, ale w całej Polsce, a może nawet i w innych krajach. Dlaczego jest tak dużo imbecyli, którzy wymyślają jakieś durne stereotypy na różne tematy i mają tak wąskie poglądy na różne sprawy? Według mnie każdy powinien nosić się tak jak chce, innych ludzi nie powinno to obchodzić. To samo tyczy się innych ludzi. Np. facetów, którzy noszą dresy i są łysi. Tacy ludzie są zazwyczaj od razu kojarzeni z osiedlowymi dresami, którzy spuszczą ci łomot jeśli nie oddasz im swojego telefonu albo pieniędzy. Powiedzcie mi, co się dzieje z ludźmi? ;_;

Bo to prawda że vansy i rurki sa dla pedalow. Masz odpowiedz

Opublikowano

Ktos jeszcze pamięta co znaczy "dziecko neo" czy "pokemon"? Takich ludzi w internecie wysmiewano, a teraz cisza. Wszyscy tez zapomnieli o psychofankach Biebera, a skupili sie na directioners. Internet sie zmienia, potrzebuje nowych memow, okreslen, mody. I mysle, ze tak samo po jakims czasie zniknie wysmiewanie sie z "pedalow" oraz gimbusow a pojawi sie okreslenie np. "hobbit" (jest troll- kto wie co ludzie jeszcze wymysla).

Co do tematu- gdzies musi byc granica. Gosc w stroju kobiety ze sukienka i biustonoszem wyglada odrazajaco i idiotycznie nie? Albo w rozowym kapeluszu. Jak dla mnie rurki i vansy zaliczaja sie do ubran ktore przekraczaja granice normalnosci, i trzeba je wysmiewac. Rownosc ma swoje granice wolnosc to nie samowola proste.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To nawet trochę zabawne jak rzucacie "argumentami" typu: "Rurki to pedał", "Jaja się w tym grzeją" itp.

W tym momencie wyglądacie jak banda orangutanów :) Poprzyjcie czymś swoje wypowiedzi albo siedźcie cicho bo aż żal mi się robi tych ludzi jak widzę w jakiej sile pozostają przekłamane stereotypy.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

To nawet trochę zabawne jak rzucacie "argumentami" typu: "Rurki to pedał", "Jaja się w tym grzeją" itp.

W tym momencie wyglądacie jak banda orangutanów :) Poprzyjcie czymś swoje wypowiedzi albo siedźcie cicho bo aż żal mi się robi tych ludzi jak widzę w jakiej sile pozostają przekłamane stereotypy.

Widzę że ty chyba też popierdalasz w rurkach

Opublikowano

Puste imbecyle. Jeżeli ja lubie vansy lub conversy a ktoś inny nie i mówi że to pedalskie no to sorry ale ja mogę tak powiedzieć o air maxach. Noszą je tak samo dziewczyny jak i chłopacy. Puste gimbusy pewnie wymyślają te zjebane stereotypy, a to wszystko pewnie z zazdrości. Każdy ma swój własny styl i nikomu nic do tego a tymbardziej osobie która tej drugiej nie zna. Elo.

Te odpowiedzi wyżej mnie rozjebały.. Jestem chłopakiem i lubie Biebera nawet jestem Belieber :) chodzę w trampkach i? Pewnie jestem ' pedałem ' jak wy to nazwiecie.. Ale zrozumcie że takie teksty normalnym ludzią zwisają. Pzdr.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Puste imbecyle. Jeżeli ja lubie vansy lub conversy a ktoś inny nie i mówi że to pedalskie no to sorry ale ja mogę tak powiedzieć o air maxach. Noszą je tak samo dziewczyny jak i chłopacy. Puste gimbusy pewnie wymyślają te zjebane stereotypy, a to wszystko pewnie z zazdrości. Każdy ma swój własny styl i nikomu nic do tego a tymbardziej osobie która tej drugiej nie zrobila

Te odpowiedzi wyżej mnie rozjebały.. Jestem chłopakiem i lubie Biebera nawet jestem Belieber :) chodzę w trampkach i? Pewnie jestem ' pedałem ' jak wy to nazwiecie.. Ale zrozumcie że takie teksty normalnym ludzią zwisają. Pzdr.

Sorry, ale gdzies musi byc granica. Pisanie ze sa pojebani i w ogole to przesada, ale... no gdzies musi byc granica! Gosc w stroju Borata albo dziewczyna z lysa glowa (nie chora na raka, tylko z wlasnej woli) wygladaja dziwnie, nie? Rurki tez sie zaliczaja do dziwnosci, tylko ze w nizszym stopniu. Pewne bariery sa, czlowiek ma glowe jaka ma.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Sorry, ale gdzies musi byc granica. Pisanie ze sa pojebani i w ogole to przesada, ale... no gdzies musi byc granica! Gosc w stroju Borata albo dziewczyna z lysa glowa (nie chora na raka, tylko z wlasnej woli) wygladaja dziwnie, nie? Rurki tez sie zaliczaja do dziwnosci, tylko ze w nizszym stopniu. Pewne bariery sa, czlowiek ma glowe jaka ma.

Tobie nie musi się podobać. Ważne że jej się podoba. A nie jakaś laleczka co ma więcej tapety na ryju niż ja w pokoju. Nie chodzi mi o jakiś ' SŁIT CHŁOPACZKÓW ' co noszą różowe conversy i różowe rurki. Bo te kolory to lekka przesada.

@K4P3C Pokaż mi kto na mieście się tak pokaże..ty chyba nie rozumiesz sarkazmu tych zdjęć.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Ja sam np: lubię chodzić rurkach... mam kilka par/kolorów,czerwone,zielone,i czarne ;) + czasem ubiorę niebieski sweterek zapinany na guziczki do szkoły :)))

Najwięcej do powiedzenia o rurkach mają ci,co nigdy nie ubrali takich spodni.

U mnie w szkole większość chłopaków nosi rurki ;(((

Opublikowano

Tobie nie musi się podobać. Ważne że jej się podoba. A nie jakaś laleczka co ma więcej tapety na ryju niż ja w pokoju. Nie chodzi mi o jakiś ' SŁIT CHŁOPACZKÓW ' co noszą różowe conversy i różowe rurki. Bo te kolory to lekka przesada.

@K4P3C Pokaż mi kto na mieście się tak pokaże..ty chyba nie rozumiesz sarkazmu tych zdjęć.

Po czym stwierdziles ,ze nie rozumiem sarkazmu? Napisalem tylko ,ze zaraz chłoptasie beda latac z torebeczkami,skoro tyle sie zmienilo od czasu gdy mezczyzni mieli jaja.(niedosłownie ,zeby znów sie ktos nie przyczepił ...)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Polska jest krajem zacofanym. Jak nosisz vansy to jesteś homoseksualny? No ludzie, to są tylko trampki! A to, że pisze ''unisex'' to zaraz zlatują się właśnie tacy ludzie. To jest wstyd dla kraju..

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ja sam np: lubię chodzić rurkach... mam kilka par/kolorów,czerwone,zielone,i czarne ;) + czasem ubiorę niebieski sweterek zapinany na guziczki do szkoły :)))

Najwięcej do powiedzenia o rurkach mają ci,co nigdy nie ubrali takich spodni.

U mnie w szkole większość chłopaków nosi rurki ;(((

Wszystkie kolory tęczy i to może nie jest pedalskie, jak facet lezie w zielonych spodniach? Oh, ah.. niebieski sweterek na guziczki, bo się pobrudzisz jeszcze. Fakt nie miałem nigdy na sobie tych spodni i nawet nie zamierzam, ale mogę wyrazić swoje zdanie na ten temat. Nosisz dlatego, bo większość szkoły w tym śmiga czy jak? Ktoś tam wyżej napisał.. facet powinien wyglądać jak facet, a nie jak pizda. Trochę śmiesznie jak idzie się przez miasto za jakąś parą z gimnazjum i nie idzie odróżnić, który to chłop. NIEZŁY PIERDOLNIK

g0Tef.jpg

Opublikowano

Oczywiście. Ale wydaje mi się, że nie o to się tutaj rozchodzi. Bardziej o obrażanie kogoś, kto taki styl lubi. Z resztą.. to świadczy o tym człowieku.

Sorki, ale nie mam zamiaru patrzeć na to, jak społeczeństwo staje się spedalone, bo podąża za jakąś chorą modą z zachodu.

Dla mnie to jest chore, a nie to, że wyrażam własne zdanie.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Chcesz argument ? proszę :)

http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,14771486,wiadomosc.html?ticaid=1109d4

I CO KUR*A?!

Opublikowano

Suchy a po czym stwierdzasz, że ktoś jest " pizdą " ? Bo nosi wąskie spodnie ? Mogę nosić wąskie spodnie i mieć " większe jaja " niż połowa mężczyzn. Bez urazy ale masz naprawdę chory tok myślenia o.O

Więc przeAnalizujmy wypowiedź twoją i twoich kolegów "odmieńców"

1. Większe jaja to za rurki kurwa wychodzą. Jak poznać osobę, która ma jaja w rurkach? będzie się drapał i ciągał za majtki, bo mu się wrzynają.

2. Tylko, że 90% pedałkuff nie stanie w obronie dziewczyny ( tuteż honoru. Ja od 3 lat nie widziałem obstawki 2+ na jednego. Jak chcieli się bić to tylko 1 vs 1. Więc nie widzę powodu, aby wstrzymywać się. Raz dostanie wpierdol, to potem nawet nie podejdzie na przerwie, aby zaczepiać ), są słabi fizycznie, nie mają mutacji, nie mają kolegów, kumplują się z dziewczynami, nikt ich nie lubi, w 50% to kujony.

Jak widzę typa z zielonymi rurkami, czerwonymi vansami i koszulą w kratkę to mam ochotę mu wpierdolić i taka jest prawda...

Tolerancja?

powiedz mi kto szybciej dostanie wpierdol od dresów? koleś z jeansami i koszulą w kratkę ( nawet zieloną ), koleś w dresach i koszuli w kratkę ( hue, hue, hue ) czy koleś w rurkach i różowej ( albo i nie ) bluzce ?. To ja ci powiem. Mogę wyjść w klapkach, dresach i koszuli w kratkę + zimowa czapka, a i tak prędzej dostanie wpierdol ten w rurkach. Więc japa o tolerancji gimbie

@down.

True story

graphic.png

Opublikowano

Nie chodzi o same "mieszczenie" jaj w te spodnie, ale o to , że te SPODNIE BYŁY ZROBIONE DLA DZIEWCZYN

Dziewczyna w męskich ubraniach = nice

Mężczyzna w damskich ubraniach = pedał

nie rozumiecie?

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Chłop to ma być chłop a nie jakas pizda like:

tumblr_mibdi5ujel1rmnqqgo1_500.png

Jeszcze te zjeby myślą że są oryginalni a jakby dobrze popatrzeć to każda z tych ciot jest taka sama xD

Opublikowano

Chłop to ma być chłop a nie jakas pizda like:

tumblr_mibdi5ujel1rmnqqgo1_500.png

Jeszcze te zjeby myślą że są oryginalni a jakby dobrze popatrzeć to każda z tych ciot jest taka sama xD

I ten kolczyk w uchu :).

Koleś @xup powinien dostać browara. Te spodnie były dla dziewczyn, są, i powinny być dla dziewczyn. Czy koleś, który ubiera się jak dziewczyna jest normalny? raczej nie.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...