Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassyn-Craft[ZOSTAŃ ASSASSYNEM][Dedyk 24/7][35slot][Nowe receptury][Tworzenie epickiego Ekwipunku][Nowy Enchant][Areny PvP][Ogarnięta Administracja]

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie, nie powiem. Na pewno wejdę ;].

Ps. Masz błąd w intrze, powinno być presents a nie "present".

RCwkgo4.png

Opublikowano

Wiem, wszystko się poprawi jak wyjdzie update 1.6 już mam gotowe intro i wszystko tylko czekamy na tego update :D

Opublikowano

Serwer fajny ale gdzie moge kupić vipa ? Czy dodacie wiecej jaj spawnujacych np szkieletow,pajakow albo innych ?

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Tak napewno dodamy a vipa możesz kupić na naszej stronie internetowej w dziale pod tytułem " AssassinShop " jest tam automatyczny itemshop :) stona internetowa

www.assassin-craft.xaa.pl
Opublikowano

A i jeszcze jedna sprawa kiedy bedzie taki admin co może naprawić błędy albo coś bo ja nie moge na terenie swojej gildi spawnowac creeperow zombie i innych mobow np bałwanów więc jeśli moge prosić to niech admin wpadnie o 20

nie ważne

poprawcie na tabliczkach napis ze trzeba kod wyslac do kogos na gg tylko ze dostaje sie od razu przy kupnie

Opublikowano

Poprawione :D, na działkach nie można spawnować od tego proszę prosić Adminów o wyspy :P 1 wyspa 5 stack diax blocków :)

Opublikowano

ale to nie na dzialkach tylko w gildi ale nie wazne

Mam pytanie czy admin na kolejna serie zostanie przeniesiony czy trzeba bedzie kupic od nowa ?

Opublikowano

Ale nie wiem dopiero tak od 2-3 dni tak jest,a wczesniej tak nie bylo

Opublikowano

Jak zacząć po wejściu na serwer?

Wbijam i jestem w dupie, nie wiem co robić.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

/warp mz, tam zdobywasz wszystkie potrzebne itemy. Następnie robisz sobie działke itp... i ciśniesz wszystkich na /warp survival albo /warp pvp. Lub idziesz na PvP-Parkour /warp parkour. albo jeśli nie chcesz zdobywać itemów itp... idziesz do pokoju nagród 1 poziom tego pokoju 150lv ( expa ) . :)

@REFRESH :D

Opublikowano

Na początku źle oceniałem serwer, fajny jest. ;)

Ale mam kilka próśb/pytań:

Czy na działkach mogli byście zablokować czas na 2000?

Czy moglibyście zrobić odnawianie się surowców na /warp mz co godzinę?

Gdzie jest ten pokój nagród?

Super, że są tak duże działki 32x32, dają bardzo dużo możliwości zabudowania się.

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Pokój nagród jest od prawej strony od spawna, tak odnawianie będzie w następnej edycji. Na działkach hmm spróbujemy :) dodamy. Następna edycja minecraft 1.6 ;) około 7 lipiec :P Nowa mapa oraz więcej atrakcji z racji tego że będą konie :D

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy można by mnie było odrejestrować? Bo mam konto, ale nie grałem na tym serwie i moje passy są już zajęte. Nick: haker45

Opublikowano

Nie da się wejść do pokoju nagród ;D

@EDIT bardzo proszę od odnowienie surowców na /warp mz

nie ma czego kopać

Mój PC:

Opublikowano

Wielkie dzięki ;)

To Ty się pytałeś kto to jest skaciu z mpcforum? :P

Mój PC:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...