Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassyn-Craft[ZOSTAŃ ASSASSYNEM][Dedyk 24/7][35slot][Nowe receptury][Tworzenie epickiego Ekwipunku][Nowy Enchant][Areny PvP][Ogarnięta Administracja]

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Oglądających to FORUM! Przedstawiam wam 3 edycje serwera Minecraft. ASSASSIN-CRAFT 3

12345zu.png

IP: f1.owncraft.pl:6213

SLOTY: 35(Zwiększamy)

TYP SERWERA: FREEBUILD+SURVIVAL

PVP: TAK!

NETHER: TAK!

END: TAK!

NOWE RECEPTURY NA EKWIPUNEK: TAK!

NOWE MOBKI W EVENTY: TAK!

1234pj.png

Jest to już moja 3 edycja serwera Minecraft. We wcześniejszych wersjach serwera, popełniliśmy sporo błędów. Wszystkie poprawiliśmy. Serwer trzyma się już 2 miesiące i napewno w przyszłości pożyje jeszcze kilka miesięcy :D Na serwerze wgraliśmy nowe receptury na ekwipunek na spawnery itp... Wgraliśmy również nowe " pistolety " z Assassina, mamy ich o wiele więcej. Wgraliśmy również nowe dropy z mobów teraz wszystkie itemki można zdobyć z mobów oraz z rud. Serwer oferuje:

- Nowe dropy i nowe receptury na eq
- Dużo eventów ( codziennie wieczorami )
- Mało lagów
- Ciekawa rozgrywka
- Mnóstwo parkourów oraz Misji na zabójstwa.
- Automatyczne Działki
- Dużo expiarek
- Zwiększony exp
- W tej edycji nie ma tak jak wcześniej wchodzisz i myslisz wszyscy diax eq prot4 itppp... EQ prot4 robi się bardzo szybko. :)
- Enchantowanie kilka razy ten sam ITEM !

1234556.png

Pluginy, wiadomo wszystko sprzyjające klimatu serwera Minecraft. :)
Podstawowe:
- WorldEdit, WorldGuard
- Essentials
- GroupManager
I WIELE INNYCH !!! :)

123zxb.png

[HeadAdmin]Altaire007
[HeadAdmin]DrDemo
[Administrator]Sebi
[builder]Bilak99
[builder]RexxB

Filmik Serwera

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaliśmy nowe areny itp... oraz poprawiliśmy oferty w ItemShop. :) Zaprraszamy na serwer trwa Event!! ;D

Opublikowano

Serwer po przerwie technicznej, został zaaktualizowany w pluginach do najnowszej wersji, oraz wprowadziliśmy nowe enchant i dużo więcej exp:) Tak zwiększylismy exp 2x!! :D

Opublikowano

Ładnie, ale pare spraw nie fajnych :/ :

1. Mało slotów, ciągle Full

2. Brzydki spawn

3. Usuńcie filmik, bo kompromitujący (lagi podczas chodzenia, muzyka która jest wpychana już wszędzie bo fajnie brzmi, intro gotowiec)

Jeszcze mam pytanie -

W grze jesteśmy Assasinami - skrytobójcami, czy

Assasynami - duchownymi ? 0_o

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Skrytobojcami... Po to chyba jest HidenBlade? A jeśli chodzi o spawn to zobaczymy... ale jak narazie zostaje. A filmik? Gotowiec intro? -,- Pokaż zobaczymy :D Lagi przy chodzeniu? Wiem ;( źle skonfigurowane renderowanie na początek brałem 1080p i potem się coś waliło bo zła roździelczość...

Opublikowano

Za chwilkę zrobię pewne zdjęcia i dam edita.

Assassin, czy Assassyn? Oto jest pytanie! A odpowiedź jedna: Assasin

20130522203309.png

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

To są 2 różne warpy... Wiem że Assassin, będziemy to zmieniać dlatego że nasi builderzy mają specjalny projekt na spawn oraz na warpy gdzie będzie wszystko rozpisane a ten spawn jest zrobiony od wersji podajże 1.1 ;D

Opublikowano

fajny serwer, mógłbym prosić o unbana? nick ciamajda1092, dostałem za nodusa, którego nie mam.

Odbijałem się od bloku diax, lub rzucałem perłą endermana, i dostałem bana za nodusa...

Opublikowano

3b08d5f3.png

Zapraszamy na nowo otwarty portal WWW.GAMECENTERS.PL

Forum stworzone zostało zmyślą o grach tylko potrzebujemy tak zwanych członków
zapraszamy wiele stanowisk jest wolnych pisać podania, reklamy, i wiele wiele innych
zapraszamy na

http://gamecenters.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...