Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassyn-Craft[ZOSTAŃ ASSASSYNEM][Dedyk 24/7][35slot][Nowe receptury][Tworzenie epickiego Ekwipunku][Nowy Enchant][Areny PvP][Ogarnięta Administracja]

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Ogarnięta administracja" ile oni mają lat? po 5? Dostałem bana za "nodusa" którego nie posiadam, tepłem się perłą endermana na diax blok i mnie odrzuciło do góry, po chwili dostałem bana.To jest ogar administracja?

Wiesz co to wogóle znaczy?

Serwera nie polecam i pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie patrzcie na takiego gościa, ponieważ nie dość że nawet nie umiał poczekać i mi spamił na chat oraz na skype żebym mu sprawdził powiedziałem ze za 5 min a on odrazu spamił :) A jeśli myslisz że 5 lat zapraszam pogadamy i wtedy objaśnimy tą sytuacje. :)

Opublikowano

Już mi się smutno zrobiło bo mnie na skype nie dodałeś ;(((( ... Wystarczyło napisać mi na pw w minecraft a nie spamić 10 razy -,- :P

Opublikowano

Przyznam z czystym sumieniem, że administracja trochę nie ogarnia, a tworząc serwer o Assassinach, ich wiedza na team Assassinów była BARDZO niska.

Ciekawe, czy wiecie, w którym roku został stworzony rzymski zakon Assassinów. (bez zaglądania do googli)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

a to co ja jestem od tego żeby daty pamiętać? W 1 część Assassina grałem kilka lat temu... ja nie patrze na daty bo mnie one nie interesują. CO najwyżej patrze na który wiek a jak pamiętam to około XIIw. była 1 część potem wszystkie dodatki i 2 XVI w.

Opublikowano

WTF? Co ty mi o grze pierdolisz.... Myślisz, że w starożytności byli chłopi ubrani w białe szaty i skakali po dachach, rzucając się z ukrytymi ostrzami na strażników? Ale masz nasrane w bani. Widzę, że twoja wiedza ogranicza się do tego, co widziałeś w grze. Czyli super-extra parkour i pistolet w rękawie. Gratuluję zrobienia serwera o czymś, o czym nie masz pojęcia.

PS. Zdanie zaczynamy z dużej litery.

PS2. Wiesz co to przecinek?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahaha, rozwaliłeś mnie! Proszę sprawdzić który to wiek. 1191 rok. Jeśli nie wiesz który to wiek to sory, twoja wiedza o histori spada w dół... Specjalnie dla ciebie, PROSZĘ :P http://pl.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed Poczytaj zrozumiesz. A i jeśli grałeś w 2 część tylko, nie uważaj siebie za speca -,- bo gówno wiesz jak widać...

Opublikowano

nie podoba mi się ten serwer. wszystkie itemy na starcie (diaxy itp) dodany tylko ostrosc do 7 i tyle. nie polecam jakieś działki, nic nie wiadomo co gdzie jest. 0% assasyna

Sbf3Sty.png

Opublikowano

0% Jak się nic nie czyta, po twojej opini widać że nie wiesz co to jest " Informacje " o serwerze... Oczywiście że wszystko jest bo to Survival+FreeBuild+PvP -,- o eq trudno bo ostrość 7 łatwo ale do 10 jak się nie umie dostać to tak jest :/ :P

Opublikowano

Dodaliśmy więcej aren oraz pokoje nagród za LvL :)) Serdecznie zapraszam trwa Event!!! ;D

Opublikowano

około 50 :D jak wyjdzie 1.6 już mamy prawie mapę skończoną i takie małe pluginki które zrobiłem. ;D będzie dużo nowych rzeczy. pokoje nagród bitwa na statku + parkour ;D coś do AC3 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...