Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto zagrać na tym serwerze ??

Server medium/hard , częste eventy , raty , konkursy , sporo możliwości zarobku. Server na troche dłużej niż 3 dni gry.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Heh, widzę że administracja fajna, stara się aby graczom nie zabrakło nudy. :D Ale na następny raz radzę niektórym w teamie się opanować, bo na filmie można dojrzeć że skakały od czasu do czasu wulgi :)

A tak wgl. macie zamiar wprowadzić w najbliższym czasie jakiś event szkatułek , czy coś? Bo chętnie bym skorzystał, wlaśnie zaczynam grę. :]

Opublikowano

Heh, widzę że administracja fajna, stara się aby graczom nie zabrakło nudy. :D Ale na następny raz radzę niektórym w teamie się opanować, bo na filmie można dojrzeć że skakały od czasu do czasu wulgi :)

A tak wgl. macie zamiar wprowadzić w najbliższym czasie jakiś event szkatułek , czy coś? Bo chętnie bym skorzystał, wlaśnie zaczynam grę. :]

Teraz od przyszłego tygodnia będziemy codziennie coś organizować.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Opublikowano

Serwer mi się podoba, jest kozacki wg. mnie i nie ma aktualnie nic lepszego bo sam patrzyłem. Chętnie wejdę i zagram !

Masa ciekawych filmików i dobrych opini jest na temat tego serwera. Dziwie się, że dopiero teraz się zdecydowałem na wejście w prezke... ;C

Opublikowano

Sorki za duble post, ale czy to prawda, że przepustki są tylko w IS ?

Troche mnie to zaniepokoiło. Graczy jest sporo aktualnie 367 osób online.

Patrząc na serwer to i tak sporo serwer stoi już prawie 4 miesiące ;)

Wygląda fajnie, exp drop dorby, aktualnie włączone raty.

Patrzyłem ile osób jest w rankingu, to między 120 lvl a ostatnim 75 lvl jest 4078 osób.

Więc gdyby to wszystko się zalogowało w jednym momencie uuuu :D

Opublikowano

ile ludzi w godzinach szczytu ?

jaki sposob na zarobek ?

co z biologiem ? oddajemy co 1h ? czy co ` 1 sek ?

gm interesuje sie serwerem czy go olewa ?

w ile wbije max lv ?

ciezko dropnąc ulepki na eq 100 +

ile yang bd mial na 50 lv ?

po ile sa zmianki / dodania 1/5 bon ?

Łatwo zdobyć stal / Zatruty miecz ?

Bony wchodzą maxymalnie czy nie a jak nie to jakie wartości ?

są eventy ?

GM daje raty w weekend lub w jakies dni ?

Bs dozwolony ? czy trzeba sie ukrywać ?

Duzo misji jest co robić ?

ile % na wejście kd ?

są dungeony ?

są pety ? / mounty ?

GM pomaga graczom jeśli proszą go o pomoc ? np mam problem z klientem ? pomaga czy olewa to . Liczy sie kasa w IS ?

Czy GM rozdał eq navi graczom ?

exoduus.png

Opublikowano

@ A ja dalej będę pisał!: Zodi weźcie się kurwa za rozkręcenie reklamy! Kręci Lovisa, kręci KozakE no ale,,, Ale! Macie do wyboru na YouTube ludzi, którzy za drobną opłatą zrobią 4/5 filmików od was z serwera z tymi nowościami, które macie a przybędzie wam co najmniej 200 osób.

Tylko w filmiku musicie opisać:

Zmianki i Dodania jak się zdobywa w jakiś fajny sposó to ukazać, exp drop przedmiotów i yang ukazać, pokazać, że administracja jest ciągle aktywna i rozmawia z graczami

Że organizujecie częste eventy bo kurwa są 4 gildie w około, których toczy się gra a NerviL obecnie najlepszy medium na rynku serweró PL'a a kurwa brakuje mu reklamy no.

Pomyślcie coś a wydatek na reklamę zwróci wam się z nawiązką.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

ile ludzi w godzinach szczytu ?

jaki sposob na zarobek ?

co z biologiem ? oddajemy co 1h ? czy co ` 1 sek ?

gm interesuje sie serwerem czy go olewa ?

w ile wbije max lv ?

ciezko dropnąc ulepki na eq 100 +

ile yang bd mial na 50 lv ?

po ile sa zmianki / dodania 1/5 bon ?

Łatwo zdobyć stal / Zatruty miecz ?

Bony wchodzą maxymalnie czy nie a jak nie to jakie wartości ?

są eventy ?

GM daje raty w weekend lub w jakies dni ?

Bs dozwolony ? czy trzeba sie ukrywać ?

Duzo misji jest co robić ?

ile % na wejście kd ?

są dungeony ?

są pety ? / mounty ?

GM pomaga graczom jeśli proszą go o pomoc ? np mam problem z klientem ? pomaga czy olewa to . Liczy sie kasa w IS ?

Czy GM rozdał eq navi graczom ?

1.350-450

2.Sposobów na zarobek jest wiele , ale chyba najlepszym jest platyna na 90 lv

3.Tylko zielone konary oddaje się co 1h , jednak możemy zakupić eliksiry.

4.Tutaj niech się wypowie ktoś inny

5.Max lvl bije się naprawde długo

6.Ulepki na 100+ dropią dobrze , ale potrzeba ich dosyć sporo

7.To zależy od umiejętności zarobku , expa z samego expa ok. 15-20kk

8.Zmianki w sklepie za 200 szt 20kk , możemy je zdobyć z metinów , bossów itp. , wzmocnienia to samo , 5b w sakiewce 200szt.

9.Stalki dropią ze szkatułek podczas expienia , bronie 75 tylko w grocie

10.Odrazu max

11.Raz w tyg. przynajmniej jeden.

12.Raty są bardzo często.

13.Trzeba się ukrywać

14.Misje to na chwile obecną Biolog , Rybak Henway , Deokabe z czasem wprowadzimy nowe misje.

15.40%

16.Dungeon na Pajęcza zagłada (35lv) , DT ( 40lv) , Wieża mistyków (55lv) , Komnata pająka (80lv) , Katakumby (80lv) , wieża wygnańców (90lv) , wieża smoka (95lv) , Piaszczysty wąwóz (107lv) , Tajemnicza Wyspa (115lv) , Lodowy zakątek (117lv) , Lodowa pieśń (119lv)

17.Feniks , lodowy feniks , lodowe zwierzęta (lew , pies , wilk , prosiak) , bao-bao , azraeluś l wierzchowce standardowe (brązowe) , cienia , bengale , smoki , gryfy itp..

18.Pomagamy graczom jak tylko jest to możliwe na ts3.

19.Dostęp do navi ma tylko 2 administratorów.

Pozdrawiam :)

@ A ja dalej będę pisał!: Zodi weźcie się kurwa za rozkręcenie reklamy! Kręci Lovisa, kręci KozakE no ale,,, Ale! Macie do wyboru na YouTube ludzi, którzy za drobną opłatą zrobią 4/5 filmików od was z serwera z tymi nowościami, które macie a przybędzie wam co najmniej 200 osób.

Tylko w filmiku musicie opisać:

Zmianki i Dodania jak się zdobywa w jakiś fajny sposó to ukazać, exp drop przedmiotów i yang ukazać, pokazać, że administracja jest ciągle aktywna i rozmawia z graczami

Że organizujecie częste eventy bo kurwa są 4 gildie w około, których toczy się gra a NerviL obecnie najlepszy medium na rynku serweró PL'a a kurwa brakuje mu reklamy no.

Pomyślcie coś a wydatek na reklamę zwróci wam się z nawiązką.

Postaramy się coś zorganizować , jeszcze nie wiemy na jaką skale , ale będziemy próbować :)

ntwx.png

Opublikowano

Warto w ogóle zaczynać teraz od zera?

Jasne, że tak :-). Nie trzeba mieć kokosów na starcie aby zaczynać trzeba tylko jakoś się przeboleć do 90 lvl i na nowej mapie na 90 zarabianie to czysta przyjemność. :-)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Warto w ogóle zaczynać teraz od zera?

Warto ja zaczynam grać, w tym momencie do końca pobrania klienta pozostało 1 min i będę grał

Opublikowano

No mi również już pobiera się klient :) Przeczytałem całe 25 stron prezentacji i nic nie było pisane o dungeonach na 35, 55 lvl, to znaczy, że się nie opłaca na nie chodzić czy po prostu ich nie ma? ^^

Jutro obczaję serwer i dam opinię ale wydaję mi się, że zostanę na dłużej :)

Tylko zadbajcie o większą ilość graczy!

Pozdrawiam

Opublikowano

No mi również już pobiera się klient :) Przeczytałem całe 25 stron prezentacji i nic nie było pisane o dungeonach na 35, 55 lvl, to znaczy, że się nie opłaca na nie chodzić czy po prostu ich nie ma? ^^

Jutro obczaję serwer i dam opinię ale wydaję mi się, że zostanę na dłużej :)

Tylko zadbajcie o większą ilość graczy!

Pozdrawiam

35 i 55 lv są to nowe dunegony , które zostały dodane nie dawno.

Jak najbardziej opłaca się na nie chodzić.

Server jest tak zrobiony żeby zostać na nim na dłużej.

Przyjemniej rozgrywki :)

ntwx.png

Opublikowano

35 i 55 lv są to nowe dunegony , które zostały dodane nie dawno.

Jak najbardziej opłaca się na nie chodzić.

Server jest tak zrobiony żeby zostać na nim na dłużej.

Przyjemniej rozgrywki :)

Zmień cene dodanie 1-4 i zmiane 1-4b bo za dużo, ja mam 40lv i mam dopiero 3kk.

I czemu exp leci jak na hardzie? troche lepiej o pare % od harda

Opublikowano

Zmień cene dodanie 1-4 i zmiane 1-4b bo za dużo, ja mam 40lv i mam dopiero 3kk.

I czemu exp leci jak na hardzie? troche lepiej o pare % od harda

O full eq z bonami tu naprawdę nie trudno :) Siedź w m2 aż dobijesz aure P lub ostrze czy co tam masz, a potem expij, expij. Eq samo się zrobi, zobaczysz. Co do expa - zobacz filmy kozake albo lovisy. Tu exp jest o wiele wiele mniejszy niż na Ra*** i innych hardach. Przypuszczam, że exp od 110 lvl-a do 120 lvl-a jest taki sam jak od 99 lvl do 105 lvl na pl xD Szczerze grałem tu i było bardzo git, ale bm-y tu nie mają przeciwników + expienie 1 lvl-a za dużo jak dla mnie zajmuje :P wiec to na pewno nie serwer taki jakiego szukałem (czyt. na chwilę). Jeśli skończę grę na R****, a ten serwer będzie nadal hardo stał z ilością osób 350-450 - to a pewno tu zagoszczę, bo ten priv ma serio potencjał, a jest niedoceniony nie wiedzieć czemu :/

io7e.jpg

Opublikowano

Witam. Grałem u was dawno. Dziś postanowiłem zagrać znów - i tu rodzi się moje pytanie: Czy jeśli teraz pobieram ze strony Clienta to muszę pobrać łatkę aby serwer działał ? Czy wszystko jest akutalne w cliencie który jest na stronie :) ?

ex

Opublikowano

O full eq z bonami tu naprawdę nie trudno :) Siedź w m2 aż dobijesz aure P lub ostrze czy co tam masz, a potem expij, expij. Eq samo się zrobi, zobaczysz. Co do expa - zobacz filmy kozake albo lovisy. Tu exp jest o wiele wiele mniejszy niż na Ra*** i innych hardach. Przypuszczam, że exp od 110 lvl-a do 120 lvl-a jest taki sam jak od 99 lvl do 105 lvl na pl xD Szczerze grałem tu i było bardzo git, ale bm-y tu nie mają przeciwników + expienie 1 lvl-a za dużo jak dla mnie zajmuje :P wiec to na pewno nie serwer taki jakiego szukałem (czyt. na chwilę). Jeśli skończę grę na R****, a ten serwer będzie nadal hardo stał z ilością osób 350-450 - to a pewno tu zagoszczę, bo ten priv ma serio potencjał, a jest niedoceniony nie wiedzieć czemu :/

W jakim sensie BM'y nie mają przeciwników?, tz, że BM'y dobre a nawet najlepsze do PvP?

Witam. Grałem u was dawno. Dziś postanowiłem zagrać znów - i tu rodzi się moje pytanie: Czy jeśli teraz pobieram ze strony Clienta to muszę pobrać łatkę aby serwer działał ? Czy wszystko jest akutalne w cliencie który jest na stronie :) ?

Ja pobrałem ze strony nie pobierałem latki i wszystko jest okej

PS: Jaką klasą będziesz grał?

Zodi a czemu w npc nie ma zwoju zmiany skili?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...