Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo dobry dopracowany nowości fajne jest po co grac ale to co boli dlaczego tak mało graczy dla mnie serwer zasługuje na 1k+ reklama jest trochę chuj*wa oczywiście polecam najlepszy medium moim zdaniem.

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę, że serwer jest bardzo dopracowany.

Wiele osób szuka takich privów, które są hardami jeżeli chodzi o exp, a medium jeżeli chodzi o ekwipunek oraz skille. Ja również takiego szukałem, i znalazłem według mnie najlepszy tego typu serwer: Nervil.pl

Jedynym minusem serwera jest jego mała ilość graczy. Na Nervilu eventy są bardzo często, mamy również dungeony już od 35 poziomu, dzięki czemu łatwiej jest o skille, ekwipunek dla osób z mniejszym poziomem. Po wielu eventach, organizowanych ostatnimi czasy, liczba graczy wzrasta. :) W wakacje było ich mnie, może to dlatego że sporo ludzi nie gra w wakacje lub gdzieś wyjeżdża? Albo może dlatego, że eventy oraz aktualizacje przyciągają graczy?

Administracja jest godna polecenia, każdy pracuje sumiennie, dużo rzeczy ogarniają, także bugów jest tu mało - raczej ich nie znajdziecie. :)

To w sumie tyle, po kilku minutach spędzonych na serwerze. ;] Później coś dodam, jeżeli będzie taka potrzeba.

Naprawdę zapraszam wszystkich, którzy się zastanawiają czy grać! Niech liczba osób online nie będzie dla Was straszna - ona wzrasta.

Gdyby każdy myślał tak, że jest mało osób - nie gram - to serwery by nie istniały, bo przecież ktoś musi zacząć grać pierwszy :)

Pozdrawiam serdecznie cały serwer nervil.pl :)

Metin2

Opublikowano

Jeżeli macie już robić s2 to nie łączcie serwerów , s1 po prostu wyłączcie i zróbcie Nervil s2 , tam na pewno będzie więcej graczy bo będzie się łatwiej każdemu wybić :)

xhsd.png

Opublikowano

Jeżeli macie już robić s2 to nie łączcie serwerów , s1 po prostu wyłączcie i zróbcie Nervil s2 , tam na pewno będzie więcej graczy bo będzie się łatwiej każdemu wybić :)

Wyłączyć na 100% nie wyłączylibyśmy s1 a co do łączenia miałoby ono dopiero miejsce gdy s2 osiagnełoby topke i po połączeniu zostałby podniesiony dalej poziom i wszyscy wtedy walczyliby juz na jednym serwerze o top ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Nie będziemy robić tego co każdy, wolimy przekombinować nie tracąc obecnych graczy + zyskując nowych :)

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Troszeczkę lipa jeżeli chodzi o s2, bo gdy on powstanie gracze na pierwszym serwerze przestaną grać i wrócą dopiero po łączeniu.. teraz osób nie przybędzie sporo, bo każdy będzie czekał na s2, ponieważ tam na pewno będzie więcej osób :) osobiście to na razie zostawiłbym to tak jak jest. :)

Zodi gałganie, kiedy jakiś let's play z Nervila? ;>

Metin2

Opublikowano

Troszeczkę lipa jeżeli chodzi o s2, bo gdy on powstanie gracze na pierwszym serwerze przestaną grać i wrócą dopiero po łączeniu.. teraz osób nie przybędzie sporo, bo każdy będzie czekał na s2, ponieważ tam na pewno będzie więcej osób :) osobiście to na razie zostawiłbym to tak jak jest. :)

Zodi gałganie, kiedy jakiś let's play z Nervila? ;>

Zobaczymy jak sprawa będzie wyglądać jakiś czas po update jesli grywalnośc podskoczy to ok a jeśli nadal będzie słabo to bedziemy myslec o tym s2

33748387117269464751.png

Opublikowano

Takie pytanie - zrobicie coś tutaj z BM-ami do których żadna klasa nie ma podejścia bo z eq na high lvl każdego z równym lvl-em, a nawet eq - ściągają prawię na skilla xD

io7e.jpg

Opublikowano

Assasins Creed 3 - Śmiga na najwyzszych

Battlefield 3 - Smiga na najwyzszych

CoD MW3 - najwyzsze

LoL - najwyzsze, 60 fps przy najwiekszych zadymach

NerviL.pl - klatkuje mi w mieście jak jasna cholera, ale kurcze, przy dozo jest ok, przy tym malym kolku w m1 tez jest ok. na innych mapach ok ale na srodku to mam normalnie pokaz screenshot'ow, ma ktos podobny problem ?

Opublikowano

To nic tylko czekac na s2 Nervil . Gralem na poczatku nervil.pl ale bugi z dt mnie przerosly masa straconego czasu , potem jak slyszalem to zostalo wyeliminowane . Pozatym serwer byl calkiem w pytke , wiec sprobowac jeszcze raz mozna .

Opublikowano

00944083269228657070.png

Witam

Myśle że mamy dla was bardzo ciekawą i korzystną propozycje.

Chcemy zaproponować całkowicie 2 nowe królestwa.

Vindictus and Averlom

Królestwa Shinsoo , Chunjo i Jinno został by usunięte z servera.

Królestwa posiadały by całkowicie nowe tereny , nową historie jak i nowe flagi.

Obywatelstwo postaci zostało by nadane przez nas , lecz będzie możliwość zmiany królestwa przez olejek który dostaniecie do eq.

Wielki plus tego wszystkie jest taki , że gracze będą rywalizować z lepiej zaludnionym królestwem.

Pozdrawiamy Team NerviL.

SS-y map na naszym forum już wkrótce.

2vlg.png

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

00944083269228657070.png

Witam

Myśle że mamy dla was bardzo ciekawą i korzystną propozycje.

Chcemy zaproponować całkowicie 2 nowe królestwa.

Vindictus and Averlom

Królestwa Shinsoo , Chunjo i Jinno został by usunięte z servera.

Królestwa posiadały by całkowicie nowe tereny , nową historie jak i nowe flagi.

Obywatelstwo postaci zostało by nadane przez nas , lecz będzie możliwość zmiany królestwa przez olejek który dostaniecie do eq.

Wielki plus tego wszystkie jest taki , że gracze będą rywalizować z lepiej zaludnionym królestwem.

Pozdrawiamy Team NerviL.

SS-y map na naszym forum już wkrótce.

2vlg.png

Ciekawa mapka, można prosić o screeny z gry? :)

0LsM05U.png

Opublikowano

nie róbcie s2 to bez sensu, lepiej zająć się dobrą reklamą s1, bo serwer tak jak już pisali zasługuje na więcej graczy, btw. ściągam właśnie klienta zobaczymy :D

Opublikowano

nie róbcie s2 to bez sensu, lepiej zająć się dobrą reklamą s1, bo serwer tak jak już pisali zasługuje na więcej graczy, btw. ściągam właśnie klienta zobaczymy :D

Wtedy gracze typu "przychlast" zaczną pisać, że serwer jest stary i nie zagrają. (chociaż na Pandorze czy innym syfie gdzie administratora od ponad roku nie było to zagrają. O ironio...)

0LsM05U.png

Opublikowano

Ciekawe co to za mega update się zapowiada, jeżeli administracja liczy na 700 graczy więcej :) Jestem bardzo ciekaw. ^.^

Zmiana prawie wszystkiego pewnie.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...