Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Arkan ty 17letni gimbie z glosem 14latka.Od tego masz dzial media

Aw; Serwer fajny,szkoda tylko ze gra tak malo osob.

Aw; (W razie gdyby 1 nie wystarczyl)sa tutaj autopoty,nieskonczona pelerynka,zwoj powrotu statusu?

Jaki max lvl

Opublikowano

Arkan ty 17letni gimbie z glosem 14latka.Od tego masz dzial media

Aw; Serwer fajny,szkoda tylko ze gra tak malo osob.

Aw; (W razie gdyby 1 nie wystarczyl)sa tutaj autopoty,nieskonczona pelerynka,zwoj powrotu statusu?

Jaki max lvl

nie udzielaj się na mój temat nie mając wogole pojęcia o mnie ty tępa szmato ;c

Opublikowano

Serwer jest naprawdę fajny, widać że administracja stara się jak może, aktualizację cały czas and niedługo te nowości (dungeony,mapy). Szkoda tylko że gra tu tak mało osób. Polecam all.

xD 

Opublikowano

Serwer Zajebisty .

Szkoda że max 300 osób w godzinach szczytu ;///// ale Jeden + :D bedzie gdziee expic :D

Na serwerze nie widnieje eq navi ? czy admin rozdał kolegom ?

dlugo sie wbija max lv ?

duzo yang leci ? tzn ile na 50 lv bd miec ?

Są eventy ?

Właśnie wbijam z ekipą mam nadzieję że nie padnie za 2 dni :>>

exoduus.png

Opublikowano

Serwer Zajebisty .

Szkoda że max 300 osób w godzinach szczytu ;///// ale Jeden + :D bedzie gdziee expic :D

dlugo sie wbija max lv ?

Są eventy ?

Nie istnieje navi na serwerze.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Serwer Zajebisty .

dlugo sie wbija max lv ?

Są eventy ?

Navii tutaj nie ma.

Exp od 110 do 120 mozna porownac do expa na plu od 99 do 105.

Z yangami ciezko powiedziec...

Sa eventy jest rowniez duzo apdejtow serdecznie zapraszam ;)

@ Aincrad - Pierwszy twoj post,ktory nie jest hejtem ;)

Opublikowano

Navii tutaj nie ma.

Exp od 110 do 120 mozna porownac do expa na plu od 99 do 105.

Z yangami ciezko powiedziec...

Sa eventy jest rowniez duzo apdejtow serdecznie zapraszam ;)

@ Aincrad - Pierwszy twoj post,ktory nie jest hejtem ;)

Żaden mój post nie jest hejtem, jeżeli jest jakiś zakłamany serwer czy coś to dostaje ode mnie negatywną notę, proste.

Ten serwer nie leci w chuja i nawet gdy coś wyciągają z innego serwera to potrafią OD RAZU powiedzieć, że to nie jest ich a nie tak jak inni.

Najpierw kręcą a jak ktoś ich bierze w krzyżowy ogień to dopiero się poddają i mówią prawdę (Nie zawsze).

@ Czy na serwer zostaną dodane jeszcze jakieś mapy? Bo słyszałem, że niebawem ma być mega update.

PS: Zodi zrób fuszerę a dostaniesz bana na litegame. xD

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Czy event na szkat. blasku księżyca wciąż trwa? Skąd brać perły, bo z tego co pamiętam to sporo ich trzeba na ulepszanie ;d

Opublikowano

Serwer Zajebisty .

dlugo sie wbija max lv ?

Są eventy ?

Navi nie istnieje, nie mamy kolegów.

Ok. 2 miesięcy.

O yangi na 90 lv nie ma się co martwić :)

Eventy to podstawa :)

Zapraszamy.

Żaden mój post nie jest hejtem, jeżeli jest jakiś zakłamany serwer czy coś to dostaje ode mnie negatywną notę, proste.

Ten serwer nie leci w chuja i nawet gdy coś wyciągają z innego serwera to potrafią OD RAZU powiedzieć, że to nie jest ich a nie tak jak inni.

Najpierw kręcą a jak ktoś ich bierze w krzyżowy ogień to dopiero się poddają i mówią prawdę (Nie zawsze).

@ Czy na serwer zostaną dodane jeszcze jakieś mapy? Bo słyszałem, że niebawem ma być mega update.

PS: Zodi zrób fuszerę a dostaniesz bana na litegame. xD

Jeszcze troche map dodamy, kizio coś tam męczy :D Od czwartku zaczynamy kminić na testowych.

Mam przygotowane odwołanie :D

Czy event na szkat. blasku księżyca wciąż trwa? Skąd brać perły, bo z tego co pamiętam to sporo ich trzeba na ulepszanie ;d

Szkaty blasku narazie są off.

Perły ze wszystkich bossów, metinów, szkat i podczas expienia.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Raty w góre :) +40% na weekend.

Jeżeli jesteś ciekawy co będzie po nowym update nervil-a zapraszamy na fanpage :

FB : litegame.pl

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Dobra, Zazwyczaj nie gram na serwerach z małą ilością graczy. Ale tutaj muszę ZAGRAĆ ! :) 93% Klienta. Zaraz wbiję i napiszę nieco więcej.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

No, teraz jak jest możliwość zarobku tak łatwego na skille to tylko grać ;P Jeśli teraz znajdzie się ktokolwiek kto będzie narzekał, że o skille trudno mimo tego dungeonu to go osobiście wyśmieję ;p Serwer polecam w 100% ;P

io7e.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny serwer , miła administracja , naprawdę warto zagrać , szkoda tylko , że tak mało graczy :)

Jeśli po update nie podskoczy grywalnośc możemy wam zaoferować uruchomienie nervila s2 (oczywiście s1 bedzie działał dalej) i gdy wtedy topki się zrównają na obu serwerach możemy przeprowadzić łączenie s1 i s2. Myślę że byłoby to korzystne rozwiązanie dla wszystkich graczy ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Jeśli po update nie podskoczy grywalnośc możemy wam zaoferować uruchomienie nervila s2 (oczywiście s1 bedzie działał dalej) i gdy wtedy topki się zrównają na obu serwerach możemy przeprowadzić łączenie s1 i s2. Myślę że byłoby to korzystne rozwiązanie dla wszystkich graczy ;)

Cieszę się, że to powiedziałeś, ponieważ miałem już zaczynać grać na nervil, a tak wolę poczekać ;d bo na takim s2 to bym już bardziej sobie pograł.

xD 

Opublikowano

No, porządną reklame walnijcie, taką by było dużo przeglądających i wtedy start - nic na szybko ;P Po tym ile już nervil stoi ludzie moga być pewni stabilności oraz tego, że admini się interesują ;o Serwer znacznie lepszy od wszystkich hardów i mediumów polskich, więc na pewno ludzie to docenią ;o

Zróbcie też parę poprawek, np. na początku wielu narzekało, że stalki, bojowe itp. są zbyt łatwo dostępne przez te skrzynie, nawet na 30 lvl-u, więc moglibyście to poprawić by ludzie znowu nie narzekali, kuźwa ludzie jak s2 będzie to ten serwer będzie najlepszy w polsce xD

io7e.jpg

Opublikowano

nom, ja też bym nawet się nie zastanawiał i już zaczął pracę nad s2, reklama etc ;) na 100% będzie sporo graczy, ponieważ teraz nic ciekawego nie startuje.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...