Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny i wgl gram juz ;p 50 lvl ;p z bufka xD ale mecza mnie ludzie ktorzy swoja postawa w grze nie zachecaja.. w zaciszu jest masakra nie dadza wejsc do dungeony .. jaka frajda jest 80 lvlem zabic bufke z 40? albo mnie z 50? starzy gracze nie daja grac nowym.. jezusie co to wgl jest.. malo kto jest przyjazny.. takze opinie zachecaja ale gracze postawa odpychaja.. serw juz troche stoi to dlaczego wyjadacze mecza nowych??

@wchodzi nno w tarcze? 50 zmianek i nic ;p

Opublikowano

Serwer fajny i wgl gram juz ;p 50 lvl ;p z bufka xD ale mecza mnie ludzie ktorzy swoja postawa w grze nie zachecaja.. w zaciszu jest masakra nie dadza wejsc do dungeony .. jaka frajda jest 80 lvlem zabic bufke z 40? albo mnie z 50? starzy gracze nie daja grac nowym.. jezusie co to wgl jest.. malo kto jest przyjazny.. takze opinie zachecaja ale gracze postawa odpychaja.. serw juz troche stoi to dlaczego wyjadacze mecza nowych??

Niestety za zachowanie graczy nie możemy odpowiadać , jednak większość graczy jest pozytywnie nastawiona do nowych i byłem tego niedawno światkiem :)

Cieżko ale wchodzi :)

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Nie graj w metina człowieku, nikt nie jest dla Ciebie przyjazny? A czego oczekiwałeś? To nie jest miłe miejsce, żeby sobie posiedzieć i popić herbatkę. TO JEST METIN. TU TRZEBA SIĘ BIĆ. Nie masz EQ? Jesteś nikim. Jak dla mnie to możesz iść z tego serwera, bo z takim nastawieniem to możesz sobie pograbić wodę.

@ Anty Warn:

ile kamyków schodzi od g1 do p?

ciężko wbić od 75 do 90 z pd IS?

kiedy event?

Metin2

Opublikowano

Nie graj w metina człowieku, nikt nie jest dla Ciebie przyjazny? A czego oczekiwałeś? To nie jest miłe miejsce, żeby sobie posiedzieć i popić herbatkę. TO JEST METIN. TU TRZEBA SIĘ BIĆ. Nie masz EQ? Jesteś nikim. Jak dla mnie to możesz iść z tego serwera, bo z takim nastawieniem to możesz sobie pograbić wodę.

@ Anty Warn:

ile kamyków schodzi od g1 do p?

ciężko wbić od 75 do 90 z pd IS?

kiedy event?

Gosciu,,, jak chcesz sie bic jak ledwo wszedles na serwer wbiles 35 lvl a tam 80lvl nie daje Ci wstac? ogarnij troche.. albo naucz sie czytac.. Ciekawe czy Cie by nie denerwowalo jakbys wbil na starszy serwer i topka by Ci wstac nie dawala.. jezu Czytania ze zrozumieniem ucza juz od pierwszej podstawowki ;)

@ gdzie najszybciej sie dorobie na 75 lvlu

Opublikowano

Oczywiście zapraszam na SERWER.

Kontakt z Administracją poprzez TS3 (IP: litegame.pl) oraz na naszym forum klikając w odnośnik na stronie głównej.

Forum jest już po konserwacji dzięki działa szybciej. Zapraszamy ;)

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Czy na ten tydzień jest zapowiedziany jakiś event?

Na serwerze NIE WIADOMO, lecz na naszym TeamSpeak3: LiteGame.pl odbędzie się EVENT Idol.

Do wygrania:

1 MIEJSCE ---> UNIKATOWA RANGA NA TS3 (WINER IDOL + SUPER VIP) ORAZ 200SM NA WYBRANYM PRZEZ SIEBIE SERWERZE (NERVIL & EXPERION)

2 MIEJSCE ---> 150SM NA WYBRANYM SERWERZE LITEGAME (NERVIL & EXPERION)

3 MIEJSCE ---> 100SM NA WYBRANYM SERWERZE LITEGAME (NERVIL & EXPERION)

Oczywiście bardzo serdecznie zapraszamy !

lqfv.png

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

[NerviL.PL]Drodzy gracze
Mamy dla was kilka informacji odnośnie update na serverze NerviL.
Na chwile obecną wszystko idzie po naszej myśli i update zostanie wprowadzony jeszcze w tym miesiącu.
Co zostanie wprowadzone oraz poprawione:

• Nowe Kostiumy
  • Nowe fryzury , maski
  • Wymiana modeli wszystkich standardowych petów
  • Możliwość expienia peta na wyższy poziom (25)
  • Poprawiony exp na Platynowym Wzgórzu , Tajemniczej Wiosce , Przylądku Smoka
  • Maksymalny poziom 135
  • 4 dungeony (120,125,130,135)
  • Możliwość ulepszania zbroji na 120 do +9 (wzrasta z poziomem) + jedna zbroja na 135
  • Jeden pakiet broni (poziom broni wzrasta z jej ulepszeniem) + jedna broń na 135
  • Nowa biżuteria od 125/130 (poziom wzrasta wraz z jej ulepszeniem)
  • Ulepszacze
  • Bossy
  • Dwie mapy do expa (Stara pustynia 127 , Pradawna Wioska 130)
  • Wierzchowce
  • Całkowicie 2 nowe królestwa (Averlong i Vindictus)
  • Automatyczne eventy
  • Całkowicie nowe eventy
  • Tekstury nieba oraz podłoża
  • NPC
  • Zielarstwo (Działa na zasadzie biologa , dodatkowo możemy tworzyć mikstury)
  • Biolog/Seon (Biolog na 120 , 130 , 135)
  • Pierścienie
  • Dodatkowa lokacja (Pustynne zacisze v2)
  • Kilka questów
  • System monet zin-pong

To jednak nie wszystko Reszta pozostaje niespodzianką.
Pozdrawiamy Team NerviL

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Oplaca sie grac na tym serwerze? Serwer postawiony dla isa?

z tego co widze jest 167 graczy online. zawsze tak jest?

Opłaca się co do serwera ma czasem skoki grywalności. Jeszcze w tym mies zostanie wprowadzony kolejny update ze zwiększeniem lv oraz różne unikatowe nowosci więc zacznie sie znowu walka o "topke" więc grywalnośc pewnie znowu poleci w góre ;)

Drop prezentów aktywny do niedzieli ;)

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...